Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Το συνδρομο της ξαφνικης μαλαπερδας

Έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε για σύνδρομα που μαστίζουν την ανθρωπότητα. Σήμερα λοιπόν θα ήθελα να σας μιλήσω για το Σύνδρομο της Ξαφνικής Μαλαπέρδας, γνωστό και ως Dick Pick Syndrome. 

Τόσο παλιό όσο και η ανθρωπότητα, το σύνδρομο αυτό παρουσιάστηκε τη στιγμή που το αρσενικό ανθρώπινο ων, γνωστό και ως Άνδρας, ανακάλυψε τι κρύβει ανάμεσα στα πόδια του. Το συγκλονιστικό αυτό εύρημα οδήγησε στον πρώτο άνθρωπο να αρχίσει να προβάλει αυτό το εργαλείο αναπαραγωγής, και μερικές φορές ηδονής, στον περίγυρό του. Ο πρώτος άνθρωπος τον σπηλαίων μία ημέρα μετά την ανακάλυψη της φωτιάς σηκώθηκε και έδειξε την μαλαπέρδα του στην όμορφη νεάντερνταλ της διπλανής σπηλιάς. Αργότερα, φαλλικά σύμβολα βλέπουμε σε διάφορες τοιχογραφείς αλλά και έργα της αρχαιότητας.

Photo by Michael Prewett on Unsplash
Οι αιώνες περάσανε και η ανακάλυψη της καμπαρντίνας έφερε νέους πιο ευρηματικούς τρόπους επίδειξης του γενετικού οργάνου του ανδρικού πληθυσμού. Παρατηρήθηκε το φαινόμενο που ως σήμερα ήταν γνωστό ως "Επιδειξίας". Το αρσενικό, πολύ σίγουρο για τον εαυτό του, αποφάσισε πως είναι συνετό να μοιραστεί αυτό το στολίδι του με τον υπόλοιπο πληθυσμό της περιοχής που εδρεύει. Έτσι τον έβλεπες σε πολυσύχναστους δρόμους, σε περιοχές κοντά σε σχολεία θηλέων αλλά και σε διαβάσεις όπου τακτικά περνούσαν γυναίκες να στέκεται και με περίσσιο καμάρι να δείχνει την μαλαπέρδα του. Έτσι έχουμε την πρώτη σύγχρονη εμφάνιση του συνδρόμου της ξαφνικής μαλαπέρδας.

Η τεχνολογία προχώρησε και ο μοντέρνος άνθρωπος ανακάλυψε νέους ορίζοντες στην προβολή της Μαλαπέρδας. Έτσι με την άφιξη των MMS στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, άρχισαν να εμφανίζονται μαλαπέρδες στα κινητά μας. Η ιστορία της Dannossiel με την ξαφνική μαλαπέρδα που εμφανιζόταν συχνά πυκνά στο κινητό αλλά και στο κινητό τηλέφωνα όλων των φιλών της έχει πάρει πλέον μυθικές διαστάσεις και έχει φτάσει στα όρια Αστικού Μύθου. Σύμφωνα με μαρτυρίες της ίδιας και της παρέας της, μία ημέρα από το πουθενά, εμφανίστηκε Ξαφνικά μια μαλαπέρδα σ'όλη την παρέα. Όλες προερχόντουσαν από το ίδιο άτομο, αλλά κανείς δεν θυμόταν να μας πει με ακρίβεια, αν το τηλέφωνο του αποστολέα ήταν πάντα το ίδιο. Προνοητική όπως ήταν στις αρχές της 2ης δεκαετίας της ζωής της η Dannossiel αποθήκευσε τη φωτογραφία και μετά από έρευνα διαπιστώθηκε πως όλοι έλαβαν την ίδια μετρίου μεγέθους μαλαπέρδα.

Photo by Charles 🇵🇭 on Unsplash
Η μαζική χρήση του IRC, του Yahoo Messenger, του MSN, ICQ έφερε ακόμη περισσότερες μαλαπέρδες στη ζωή μας. Όμως η σύσταση των μηνυμάτων διαφοροποιήθηκε, πλέον ήταν πιο στοχευμένες και οι παραλήπτες ήταν συνήθως νεαρές κοπέλες χρήστες των άνωθεν επικοινωνιακών μέσων.  Σύντομα ήρθε η εποχή των ηλεκτρονικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ένα νέο κύμα του συνδρόμου Ξαφνικής Μαλαπέρδας γέμισε τον παγκόσμιο ιστό. Απροκάκλυπτες, αυθόρμητες και σε διάφορα μεγέθη, η ζωή μιας γυναίκα στο διαδίκτυο γέμισε επιλογές.


Αν ήθελες να λάβεις και εσύ μια μαλαπέρδα το μόνο που χρειαζόταν να κάνεις είναι να φτιάξεις ένα γυναικείο προφίλ σε κάποιο ισότοπο και οι Μαλαπέρδες ερχόντουσαν βροχή. Δεν χρειαζόταν καν να ζητήσεις, εμφανιζόταν από  μόνη της. Αδέσποτη, αγέρωχη και πάντα απελευθερωμένη. Οι νέες μορφές σύνδεσης στο διαδίκτυο και αναβάθμιση της διακίνησης της πληροφορίας, αύξησε και τη συχνότητα εμφανίσεων, πλέον η Ξαφνική μαλαπέρδα είχε κίνηση, δεν περιοριζόσουν μόνο στα dick picks αλλά και σε live εμφανίσεις όπως σε σελίδες του Chartroullete. (πρόγονο του Chaturbate)

Chatroulette Song from Jon La Joi

Έχοντας φτάσει στο 4ο κύμα επικοινωνίας της διαδικτυακής εποχής το Σύνδρομο Ξαφνικής Μαλαπέρδας έφτασε σε νέα επίπεδα, πλέον οι Dick Picks έχουν κίνηση, έχουν ήχο, σχεδόν μπορείς να τις αγγίξεις, είναι οι λεγόμενες ΚΙΦ. Αλλά έχουν και το δικό τους προφιλ. Ο Μοντέρνος σύγχρονος άντρας που σέβεται τον ανδρισμό του, δεν στέλνει πλέον απροκάλυπτα το πουλί του, όχι, να το ξεχάσετε αυτό. Ο Μοντέρνος άντρας φτιάχνει προφίλ για το πουλί του. Έτσι εκεί που κάθεσαι και σερφάρεις στο Facebook σου εμφανίζεται ξαφνικά μια Μαλαπέρδα ως προτεινόμενη φίλη. Ναι φυσικά η Μαλαπέρδα έχει τη δική της οντότητα και το δικό της προφίλ στα social Media. Μάλιστα έχετε κοινό σας φίλο, τον συμμαθητή σας τον Γιώργο που τώρα είναι ο Πατήρ Μυτροδώρος, την τσουτσουνοπέρνοβα κόρη της γειτόνισσας και τον μπαμπά σας...Ναι γιατί ο μπαμπάς σας, δεν ξέρει πως ακριβώς δουλεύει το όλο θέμα και τον έχει κάνει φίλο.


Ο μοντέρνος άντρας δεν θα περιοριστεί εκεί μόνο, θα προχωρήσει, γιατί μία Μαλαπέρδα σαν τη δική του, πρέπει να γίνει διάσημη, θα βρεις προφίλ της και στο Instagram αλλά και στο Twitter.  Φυσικά τα άτομα που ακολουθείς θα φροντίσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να τη φέρουν στο timeline σου, έτσι εκεί βλέπεις το twitter σου ενώ τρως πατατάκια με μερέντα και νιώθεις άσχημα για τη ζωή σου, για τις κακές σεξουαλικές περιπέτειες σου, για την μέτρια λιλίκα του τελευταίου σου εραστή, θα πεταχτεί μπροστά σου μια καραπουτσακλάρα επικών διαστάσεων και θα έρθει να σε αποτελειώσει. Αφού ξεπεράσεις το πρώτο σοκ, θα αρχίσεις να κλαις που κυκλοφορούν εκεί έξω στο φυσικό τους περιβάλλον ελεύθερες τέτοιες μαλαπέρδες ενώ εσύ δεν έχεις δει ποτέ στη ζωή σου μία τέτοια, πόσο μάλλον να την έχεις φάει κιόλας.

Σκουπίζεις τα δάκρυα σου με το περυτίλιγμα από τα μελομακάρονα, κοιτάς να δεις ποιος σου έφερε το dickpick στο timeline σου και βλέπεις πως το έχει κάνει ένα από τα πιο γλυκά πλάσματα που ακολουθείς στο Twitter...Τι σκατά; Τι γαμημένα σκατά συμβαίνει; Ναι φίλε ανανγώστη και πιστέ της Θεάς Καφροδίτης, ναι υπέροχη αναγνώστρια άξια δούλη της Θεάς Καφροδίτης...πλέον το Συνδρομο Ξαφνικής Μαλαπέρδας...έχει χτυπήσει και τις Γυναίκες...Καθώς στη σημερινή εποχή μια ανάσα πριν το τέλος της πρώτης δεκαετίας της Χιλιετίας, πλέον είναι και οι γυναίκες που υποφέρουν από Σύνδρομο Ξαφνικής Μαλαπέρδας.... και είναι αυτές που στέλνουν τα dick picks.

Photo by Hello I'm Nik 🇬🇧 on Unsplash
Μετά από τόσο χρόνια που εμείς τα πιο όμορφα πλάσματα που έφτιαξε η Θεά Καφροδίτη στη Γη, λαμβάνουμε dickpicks ήρθε η ώρα να διαθέσουμε τη συλλογή μας στο κοινό. Κάθε Γυναικα στο διαδίκτυο που σέβεται τον εαυτό της έχει φάκελο Ξαφνικής Μαλαπέρδας στο κινητό της. Δεν τις συγκέντρωσε επειδή γουστάρει, τις έχει σε αναμονή, για να τις χρησιμοποιήσει εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή που ένας άνδρας θα αποφασίσει χωρίς λόγο να τις στείλει τη δική του Ξαφνική Μαλαπέρδα, μεγαλύτερη, σκληρότερη και πάντα δυνατότερη από αυτήν που μόλις έλαβε.

Ευχαριστούμε τη χρήστη Kaseropites για την έμπνευση.
και να μη ξεχνιόμαστε νέο επεισόδιο στο κανάλι μας στο youtube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...