Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Μεγαλο Μαυρο Post

Αγαπητοί πιστοί, αν δεν το καταλάβατε, τις τελευταίες ημέρες προσπαθώ να αναζωπυρώσω το ενδιαφέρον για το blog μας. Έλα όμως που δεν έχω και τόση μεγάλη έμπνευση. Έτσι είπα να ρωτήσω έναν φίλο Redditor να μου κάνει πρόταση για ένα θέμα. Η απάντηση του στην ερώτησή μου ήταν "Big Black" .... περίμενα κάτι πιο εμπνευσμένο από ένα άτομο που βγάζει λεφτά γράφοντας κείμενα στο Internet. Δεν ξέρω τι νόημα είχε να μου δώσει ένα τέτοιο τίτλο αλλά είπα να το προσπαθήσω. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση σας παρουσιάζω μερικά Μεγάλα Μαύρα Πράγματα...ακριβώς όπως αυτά μας αρέσουν.

5. Μεγάλο Μαύρο και Καυτό....  Μεγάλο για να εξυπηρετεί πολλά πράγματα μέσα του, καυτό λόγο των θερμοκρασιών που ανεβάζει και μαύρο από την καρβουνίλλα που το καλύπτει.  Μιλάω για τις μεγάλες, μαύρες τεράστιες ψησταριές που έχουν οι Αμερικάνοι για να φτιάχνουν ζουμερά κρατικά. Το Αμερικάνικο Barbeque είναι η νέα μου εμμονή, κάθομαι στο Youtube και βλέπω βίντεο με ψησταριές, στο Netflix σειρές με ψησίματα. Κάθομαι ηδονίζομαι και μετά κοιτάω την ξενέρωτη Ελληνική ψησταριά και απογοητεύομαι.





Στην ίδια κατηγορία μπαίνουν και οι Ελληνικές γάστρες. Τις αγαπώ και τις θέλω σ'όλα τα μεγέθη, μάλιστα στο σπίτι μου έχω ατομική και οικογενειακή γάστρα.

4. Μεγάλο Μαύρο και υγρό! Ο ενεργός άνθρακας έχει μπει δυναμικά στη ζωή μας, τον βλέπουμε παντού, τώρα και σε παγωτό! Δοκιμάσαμε μαύρο παγωτό στην εξωτική Καλλικράτεια, ο άνθρακας με το απόσταγμα βανίλιας Ταϊτής και μία πινελιά ρούμι μας ανατίναξε τον εγκέφαλο.  Προτείνουμε αυτή τη γεύση που είναι όσο μαύρη όσο η ψυχή σας και όπως πολύ εύστοχα σχολίασες η Dannossiel "να ξέρεις θα χέσεις μαύρο αύριο". Όντως έτσι έγινε. Την επόμενη ημέρα έχεσα σκοτάδι.


3. Μεγάλο Μαύρο και σφιχτό! Είπα ο ενεργός άνθρακας υπάρχει παντού και τον έμαθα μέσα από τα καλλυντικά και τις μάσκες ενεργού άνθρακα. Βγαίνουν με υφασμάτινη μορφή αλλά και σε peel off (αυτές είναι που βεντουζάρουν στη μάπα και σπάνε οταν γελάμε). Μας αρέσουν ξεκάθαρα οι peel off γιατί όταν τις ξεφλουδίζουμε, μαζί με τη μάσκα τραβιούνται πάνω από το δέρμα τα μεγάλα μαύρα στίγματα, όλη η μπόχα της ατμόσφαιρας που έχει κολλήσει πάνω μας και το αποτέλεσμα είναι ένα υπερκαθαρό και αποτοξινωμένο δέρμα. 


Προσοχή!! Όταν απλώνεις τη μάσκα, και άλλες σαν αυτή, στο πρόσωπο, μην ακουμπήσει τρίχες, μαλλιά κτλ γιατί τραβώντας τη θα ξεριζώσει και τις τρίχες και το δέρμα μαζί. Ίσως και τη ψυχή σας.

2. Μεγάλο Μαύρο και μακρύ! Το βλέπουμε πάνω στους άντρες μας και το κουτί μας χτυπάει παλαμάκια, μας τρελαίνει, μας γοητεύει και θέλουμε να το αγγίξουμε, να το χαϊδέψουμε να τριφτούμε πάνω του ξεδιάντροπα. Μιλάω φυσικά για το Μεγάλο Μαύρο και μακρύ μαλλί στους άντρες. Σγουρό, ίσιο, ελεύθερο, σε κότσο, σε κοτσίδα, σε πλεξουδάκια το λατρεύουμε σ'όλες τις εκφάνσεις του, όχι όμως ράστα (εκτός αν είναι ο Jason Kavloa) ...το θέλουμε μεγάλο, το θέλουμε μακρύ αλλά κυρίως το θέλουμε λουσμένο και καθαρό.


Φωτογραφία από Vitabello από το Pixabay

1. Μεγάλο Μαύρος και επικός .... Αχ παναγία μου στην κορυφή της Μεγάλης Μαύρης πυραμίδας μας θα βρείτε έναν Μεγάλο Μαύρο Καλλιτέχνη. Που μαγεύει τις γυναίκες με το ταλέντο του, το χαμόγελό τους και τα πλούσια ελέη του. Έναν άξιο υιό της Θεάς Καφροδίτης έναν μεγάλο μαύρο Κάδωνι που θα έλεγε και η ίδια. Σμιλεμένο με αγάπη, σοκολάτα και ηδονιή.  Ο Idris Έλ(μπα) μέσα μου. 

img src : cosmopolitan

Ξέχασα κάτι; Ποιο είναι το δικό σας Μεγάλο Μαύρο κάτι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...