Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Τα πιο νοστιμα στεκια της Θεσσαλονικης

Κακά τα ψέματα στη Θεσσαλονίκη ξέρουμε να τρώμε. Το 2011 χάρη στις προσπάθειες του Δήμαρχου Μπουτάρη η Θεσσαλονίκη μπήκε στον παγκόσμιο χάρτη σαν τουριστικός προορισμός. Έτσι ήρθε οικονομική άνθηση στην πόλη και φυσικά λόγο της κακής οικονομίας, αυξήθηκαν πάρα πολύ οι ταβέρνες και τα εστιατόρια στην πόλη.

Πλέον το έργο του επισκέπτη γίνεται ελαφρώς πιο δύσκολη καθώς οι επιλογές είναι πολλές, ειδικά για έναν επισκέπτη που έρχεται πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. Ο Έλληνας που δεν ξέρει να χρησιμοποιεί yelp και tripadvisor  βρίσκει τα καλύτερα μαγαζιά για φαγητό μέσω των κοινωνικών δικτύων. Έτσι κάπως και εγώ βρέθηκα μπροστά στον λογαριασμό των Thess Del Food στο instagram αλλά και αργότερα εδώ στο Blogspot.

Καιρό λοιπόν έμενα σιωπηλή απέναντι στους δύο αυτούς χρήστες που ανέβαζαν συνέχει φαγητό, μία ήμερα όμως δεν άντεξα, έσπασα τη σιωπή μου και κάπως έτσι γεννήθηκε μια ωραία φιλία. Μια φιλία στην οποία θα ήθελα να δώσω και φωνή, ώστε και εσείς να μάθετε αυτό το υπέροχο κοιλιοδουλικό ζευγάρι και άξια τέκνα της θεάς Καφροδίτης. Θα μας ήταν δύσκολο να παρουσιάσουμε όλα τα ωραία και νόστιμα στέκια της Θεσσαλονίκης που γνωρίζουμε, έτσι τα συγκεντρώσαμε όλα στο ακόλουθο Podcast όπου μοιράζουμε γνώση και διασκέδαση!! Προσοχή μετά το τέλος του επεισοδίου θα πεινάτε και εσείς!!





Ακολουθήστε το Podcast μου "Οι Αδιάκριτοι" στο Youtube / Spotify και αν έχετε κάποιος θέμα που σας ενδιαφέρει ευχαρίστως να το συζητήσουμε μαζί ή να κάνουμε ένα επεισόδιο γι'αυτό!!
Μπορείτε να με βρείτε και στα social media ως Erisadesu σύντομα και στο chaturbate

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...