Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Με ευφανταστους τιτλους θα πληρωθουν οι γιατροι μας , εξηγγειλε ο Π.Θ


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η περίφραση "οι ήρωες με τις λευκές και πράσινες στολές" που χρησιμοποίησε ο Πρωθυπουργός μας για να αποφύγει να χρησιμοποιήσει τις λέξεις γιατρός και νοσηλευτής, στο διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό πριν λίγες ημέρες. Πηγές αναφέρουν ότι οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ από τη μαγική αυτή φράση, που παραιτήθηκαν από κάθε περαιτέρω διεκδίκηση.
Χαρακτηριστικά είπαν, μέσω εκπροσώπου τους, ότι δεν τους ενδιαφέρουν οι μάσκες και τα υπόλοιπα μέσα προστασίας τους,που είναι ανύπαρκτα, αρκεί να παραμείνουν οι Ηρωες με τις λευκές και πρασινες στολές στο θυμικό του Έλληνα.


Photo by National Cancer Institute on Unsplash
Μάλιστα, καποιοι προχώρησαν και περαιτέρω, ζητώντας την άμεση μετονομασία της Ιατρικής Σχολής Αθηνών σε Σχολή Υπερηρώων με Λευκές Στολές. Από τους νοσηλευτές μας δεν υποβλήθηκε ανάλογο αίτημα, έως σήμερα.

Στo δρόμο αυτό συνέχισε ο Π.Θ σήμερα , 25η Μαρτίου 2020, εμβαθύνοντας έτι περισσότερο σε αυτό το λαμπρό πεδίο θωπείας αυτιών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:" Οι οπλαρχηγοί και οι πυρπολητές του καιρού μας είναι οι γιατροί κι οι νοσηλευτές".
Φωτογραφία από 【微博/微信】愚木混株 【Instagram】cdd20 από το Pixabay
Εκστασιασμένοι οι νέοι αυτοί μπουρλοτιέρηδες μετά από αυτό το μήνυμα, βγήκαν από τα νοσοκομεία αλαλάζοντας και κρατώντας αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς. Πληροφορίες ότι κατευθύνθηκαν στο Μεγαρο Μαξίμου ελέγχονται ως ανακριβείς.


Ρεπορτάζ Ενημέρωση Dannossiel

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...