Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Τι καρναβαλι να ντυθω στην Καραντινα

 Το 2020 μας στέρησε τα αγαπημένα μας καρναβάλια. Ένα χρόνο καραντίνας ήταν αρκετός να μας ετοιμάσει για το καρναβάλι της επόμενης Κυριακής. Αλλά σαφώς επειδή είμαστε Έλληνες, λαός της τελευταίας στιγμής, οι Ιερές Δούλες του Ναού της Καφροδιτης, έχουν τη λύση για εσάς που ξεχαστήκαν!

Σε συνεργασία με τους ερευνητές του ναού απαντάμε για ακόμη μία φορά στο ερώτημα, 

"Τι να ντυθώ στα καρναβάλια το 2021" 

Έχοντας λάβει υπόψη την κοινωνική αποστασιοποίηση και τη μεταδοτικότητα του υιού αλλά και την επιθυμία του καρναβαλιστή να διασκεδάσει, προτείνουμε τα ακόλουθα:


1.Αστροναύτης: Αυτή η πρόταση ήρθε πολύ εύκολα καθώς την πρότεινε ένας φίλος του ναού στο Facebook. Μια υπέροχη ιδέα που κρατάει τον καρναβαλιστή ασφαλή και φυσικά του επιτρέπει να κρατάει αποστάσεις χωρίς να χάνει τη διασκέδαση. Οι επιλογές είναι πολλές! Διαλέξτε ανάμεσα σε Steam Punk Αστροναύτη, σε Αστροναύτη από την Οδύσσεια του διαστήματος, αστροναύτη με φουσκωτή στολή, αστροναύτη του μέλλοντος...άπειρες επιλογές και κυρίως ασφαλής. 




Τώρα για τους ενήλικους φίλους μας προτιμούν την παραδοσιακή στολή αστροναύτη με το jetpack στην πλάτη, όπου εκεί εύστοχα θα τοποθετηθούν μποτίλιες με αλκοόλ, και με πλαστικούς σωλήνες θα μεταφέρουν το αλκοόλ κάτω από το προστατευτικό κράνος

2. Δύτης: Έλα τώρα, ποιος διάβασε Αστροναύτης και δεν σκέφτηκε το αντίπαλο δέος. Αυτές τις αποκριές το να ντυθείς Δύτης είναι μία ακόμη πρακτική και όμορφη ιδέα. Εδώ μπορείς επίσης να διαλέξετε ανάμεσα σε σκάφανδρα ή σύγχρονη στολή δύτη, ή με ό,τι βρεις στο σπίτι σου.   Χρειάζεσαι μαύρα ρούχα / Κολλάν, μάσκα δύτη αλλά καλύτερα να αποφύγετε τα βατραχοπέδιλα καθώς δεν θα μπορείτε να τρέξετε στην περίπτωση που σας κυνηγάει η αστυνομία. Κατά τον ίδιο τρόπο για τους ενήλικες καρναβαλιστές, προτείνουμε μποτίλιες με αλκοόλ στην πλάτη.

3. Δεινόσαυρος: Οι φουσκωτές στολές, όπως είδαμε, είναι πολύ της μόδας. Έφτασαν κάπως καθυστερημένα στην Ελλάδα, ωστόσο παραμένουν αστείες. Ήταν πριν 9 χρόνια ακριβώς που μια παρέα στην Αγία Σοφία της Θεσσαλονίκης κατέβαιναν το δρόμο ντυμένοι ποτσες μπλε με φουσκωτές στολές. Ήταν υπέροχοι, όπου έβλεπαν κυριούλες έτρεχαν και τις περικυκλώνανε και έπεφταν με φόρα πάνω τους ... βέβαια στη σημερινή εποχή, είμαστε σίγουρες πως έκλεβαν πορτοφόλια αλλά δεν πειράζει, γελάσαμε πολύ εκείνη τη Τσικνομπέμπτη. Η πιο αγαπημένη μου είναι αυτή του δεινόσαυρου. Υπάρχει μια ανάλαφρη γελοιότητα και όσο ο χρήστης της στολής τρέχει, το υπερθέαμα που δημιουργεί μαλακώνει την καρδιά του ανυποψίαστου θεατή.


4. Cosplay: Αν κάτι μας αρέσει είναι το cosplay, δηλαδή στολές και εμφανίσεις εμπνευσμένες από ταινίες, βιβλία, κινούμενα σχέδια κτλ. Μπορείτε να αντλήσετε πάρα πολλές ιδέες με μία επίσκεψη στο Cosplayers//Gr. Δική μας πρόταση είναι να επιλέξετε στολές με μασκοφόρους. Διαλέξτε ανάμεσα σε Darth Vader, Baine, Boba Fett και γενικά οτιδήποτε σας επιτρέπει να έχετε το πρόσωπο σας καλυμμένο και να κουβαλάτε αλκοόλ κάτω από τη στολή σας.

5. Daft Punk: Γιατί να ντυθείς ρομπότ, όταν μπορείς να ντυθείς τα υπέρτατα ρομπότ της μουσικής σκηνής; Η πρόσφατη ανακοίνωση της διάλυσης των Daft Punk βύθισε τους πιστούς του ναού μας στο πένθος. Ας αποχαιρετήσουμε ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ηλεκτρονικής σκηνής, αποδίδοντας φόρο τιμής αυτή την αποκριά. Διαλέξτε ανάμεσα στον Daft ή τον Punk (ναι τι; μου φάνηκε πολύ αστείο) απολαύστε ξένοιαστα και αυτή την αποκριά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...