Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Σεξουαλική Παρενόχληση στην Εργασία - Νομικό Πλαίσιο & Δικαιώματα


Δεν μπορούμε να είμαστε οι φωνές όλων των γυναικών, μπορούμε όμως να ενημερώσουμε, να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε. Με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω τη συνέντευξη της δική μας Άθλιας Κόρης Dannossiel στον ραδιοφωνικό σταθμό του Libero με θέμα τη Σεξουαλική Παρένοχληση στην Εργασία. 

Με περίσσια κατανόηση και αγάπη, η Dannossiel μιλάει για τα δικαιώματα των εργαζόμενων που βιώνουν σεξουαλική παρενόχληση εντός και εκτός εργασίας. Ένα ζήτημα που αφορά όλους τους εργαζομένους ανεξαρτήτου φύλου και θέσης. 



Οι απαντήσεις της Dannossiel σίγουρα δεν καλύπτουν όλα τα ερωτήματα επάνω στην νομοθεσία, ωστόσο δεσμευόμαστε να κάνουμε αργότερα μια πιο συλλογική παρουσίαση και με περισσότερε απαντήσεις. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία για τα δικαιώματα σας, στείλτε μας τις ερωτήσεις σας στα σχόλια παρακάτω ή στη σελίδα της Θεάς Καφροδίτης στο Facebook. Καμία ερώτηση δεν είναι χαζή, καμία ερώτηση δεν είναι λιγότερο σημαντική από την άλλη.


1 σχόλιο:

Giannis Pit. είπε...

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία. Απολύτως αναγκαία και χρήσιμη. Η γνώση είναι όπλο στα χέρια κάθε εργαζόμενου και ανθρώπου.
Την καλησπέρα μου.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...