Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Μπορεις να ταξιδεψεις μ'ενα podcast;

Όταν ξεκίνησα το Podcast με τον Ιάσονα, κάποια στιγμή έπεσε η ιδέα στο τραπέζι να κάνουμε ένα ταξιδιωτικό podcast, ο δικός μου προβληματισμός ήταν πως θα καταφέρουμε να μεταφέρουμε την εμπειρία ενός ταξιδιού μέσα από μια εκπομπή χωρίς εικόνα. Η απάντηση ήρθε μέσα από έναν travel blogger τον Grec on Trek και τον φίλο του Αργύρη.

Οι δυο τους, αποφάσισαν και έφτιαξαν ένα υπέροχο ταξιδιωτικό podcast που πραγματικά ανοίγει την όρεξη για ταξίδια και περιπέτειες! Εμείς ως αδιάκριτοι αποφασίσαμε να τους καλέσουμε στο δικό podcast και να τους περάσουμε από κόσκινο για να μάθουμε όλα τους τα μυστικά! 

Συντονιστείτε στο νέο μας επεισόδιο και φυσικά ηδονιστείτε!





Οι Tripflakes λοιπόν εγκαινιάζουν την ενότητα "Έλληνες Podcasters" ή "Ελληνικά Podcast" (για να πιάσουμε τα SEO), κάντε like και subscribe και φυσικά περιμένω και τις δικές σας προτάσεις για καλεσμένους, ενότητες ή οτιδήποτε θέλετε να μάθετε αλλά ντρέπεστε να ρωτήσετε!

Μας βρίσκετε στο www.adiakritoi.gr στη σελίδα μας στο facebook και όπου υπάρχουν Podcast ή απλά εδώ https://linktr.ee/oiadiakritoi

Μη ξεχνάτε τη Dannossiel μπορείτε να την ακούτε κάθε Τετάρτη στις 17:00 στην εκπομπή "Απο την εργασία στη σύνταξη" στους 99,4  Flash Radio Thessaloniki και online στα Link που θα βρείτε στη σελίδα του σταθμού!  Χάσατε την πρώτη της εκπομπή και θέλετε να μια μικρή εικόνα στο τι συμβαίνει; Ακούστε την στο youtube!


Δεν υπάρχουν σχόλια:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...