Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

5 τροποι για να καταστρεψεις το παρτι του γειτονα

Τις ημέρες πριν την καραντίνα, η 15χρονη εγγονή του γείτονα έκανε συνέχει πάρτι. Με την καραντίνα σταμάτησαν οι μαζώξεις και το σπίτι του γείτονα συνέχισε να παραμένει άδειο μέχρι την Κυριακή που μας πέρασε. Εκεί η μικρή αποφάσισε με την παρέα της να κάνουν ένα τριπλό πάρτι γενεθλίων ως τις 6:00 το πρωί. Όλα θα πήγαιναν πολύ καλά αν δεν είχαν αποφασίσει να ουρλιάζουν ακριβώς στις 05:00 και να με ξυπνήσουν. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να οργανωθώ και την επόμενη φορά που θα κάνουν πάρτι, ξεσηκώνοντας την πολυκατοικία θα τους σταματήσω.  Το να καλέσεις την αστυνομία μετά τις 24:00 είναι μια καλή λύση, αλλά δεν είναι αρκετά ευρηματική. Γι'αυτό και εγώ σας παρουσιάζω το σατανικό μου σχέδιο: 

5 τρόποι να σταματήσεις το πάρτι του γείτονα και να φροντίσεις να μην επαναληφθεί!


Photo by Jacob Bentzinger on Unsplash

1. Hijack the party! Όλοι γνωρίζουμε τη γνωστή  ρήση "If you can't beat them, Join them". Αφού λοιπόν είναι κρίμα να χαλάσει το πάρτι του γείτονα, τότε πήγαινε και εσύ. Πιάσε ένα μπουκάλι από το μπαρ του σπιτιού και χτύπα την πόρτα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από έναν ενήλικα που κρασάρει πάρτι εφήβων. Πάρε ακόμη μία party animal γειτόνισσα, μπες με την πρόφαση ότι πήγες αλκοόλ, ξεκίνα να πίνεις και να χορεύεις σαν τρελή, πιάσε την playlist τους που αποτελείτε από Τραπ ως Σκυλάδικα και ξεκίνα με Jungle, House, τραγούδια των Prodigy και των Ramstein και άρχισε να παρτάρεις!! Ανέβα σε τραπέζια, πέσε πάνω στους καλεσμένους και διασκέδασε όπως τότε που ήσουν και εσύ έφηβος σε rave party στο 2ο πόδι της Χαλκιδικής στο τέλος της δεκαετίας του 90.
Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σου θα αφήσει απορρημένα τα μικρά και σιγά σιγά αυτά θα υποχωρήσουν στο ανεπιτήδευτο μεγαλείο της καγκουριάς σου. Ξεκίνα κιόλας να ζητάς σέλφιζ μαζί τους και το Instagram τους. Αν δεν διαλύσεις το πάρτι θα είσαι πολύ μεθυσμένος/η όταν θα πας για ύπνο για να σε ενοχλεί η φασαρία, ενώ τα πιτσιρίκια θα το ξανασκεφτούν να κάνουν πάρτι σ'αυτό το σπίτι, με το φόβο ότι θα σκάσεις πάλι μύτη.  



2.1 Παρήγγειλε απέξω!  Όταν το πάρτι φουντώνει, πάρε τηλέφωνο στην τοπική πιτσαρία και παρήγγειλε 10 πίτσες, στο τοπικό γυράδικο και παρήγγειλε 20 σουβλάκια. Διεύθυνση παράδοσης το σπίτι του γείτονα. Σίγουρα θα είναι όλοι πολύ μεθυσμένοι για να θυμηθούν ποιος παρήγγειλε, Φρόντισε ο λογαριασμός που θα κάνεις να είναι πάρα πολύ φουσκωμένος, τα μικρά αποκλείεται να έχουν λεφτά να πληρώσουν καθώς έχουν ήδη ξοδέψει τα λεφτά τους για το πάρτι. Εσύ θα περιμένεις τους ντελιβεράδες από κάτω θα τους δώσεις ένα γερό μπουρμπούρι και θα τους πεις να μη φύγουν μέχρι να πληρωθούν. Όλη η φάση που θα δημιουργηθεί θα τους ξενερώσει και θα τους σπάσει, αναγκαστικά θα κάνουν ησυχία όσο τρώνε και αν ξανακάνουν πάρτι, συνεχίζεις με πιο ακριβές παραγγελίες.

2.2 Κέρασε τους γλυκά! Κατέβα μ'εναν δίσκο με μπισκότα και μαφινς φτιαγμένα με ινδική κάνναβη. Απλά, ξεκάθαρα και ωραία, μόλις πάρουν χαμπάρι τι γίνεται θα πέσουν σα κοράκια πάνω τους και μετά θα είναι πολύ γλαρωμένα να κάνουν φασαρία. Βέβαια μπορεί να φωνάζουν και να γελάν περισσότερο, αλλά δεν θα έχουν καταλάβει οτι έκλεισες τη μουσική και τουλάχιστον γλίτωσες από τις δονήσεις των μπάσων. Μπορείς αν θες να τους ρίξεις υπνωτικά ή LSD, καθημερινά υλικά στο ντουλάπι της κουζίνας. Εκεί απλά μόλις αρχίσει και δουλεύει το ναρκωτικό, πας και τα δένεις σε μια καρέκλα, μη τυχόν πέσουν από το μπαλκόνι, κρεμάς τα λαμπάκια χριστουγέννων και τους αφήνεις ήσυχα να απολαύσουν τον φωτισμό και να κάνουν το καλύτερο πάρτι που δεν έκαναν ποτέ.

Image by OpenClipart-Vectors from Pixabay 

3. Τους πηγαίνεις τσιγάρα! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνουν πάρτι εν έτη 2020 και δεν κάνουν ναρκωτικά σαν φυσιολογικοί έφηβοι. Βάζεις μια γειτόνισσα που δεν ξέρουν να τους τα πάει, αυτά χαίρονται και ξεκινούν το πάρτι βάζοντας ρέγκε μουσική. Εσύ σαν καλός ρουφιάνος, συγνώμη γείτονας καλείς στην Αστυνομία και τους συλλαμβάνουν για κατοχή παράνομων ουσιών. Ποιος θα πιστέψει οτι η γριά γειτόνισσα που δεν βλέπει, μπόρεσε και τους πήγε ναρκωτικά; Κανένας, γιατί ως γνωστό κανείς δεν υπολογίζει τις ιστορίες των εφήβων όσο αληθινές και αν είναι.

4. Κατέβασε τον Γενικό: Η πιο ρεαλιστική λύση για όλους...κατέβασε τον Γενικό διακόπτη του ρεύματος. Κατέβα στη χελώνα της ΔΕΗ και γύρισε τον διακόπτη. ΚΑΝΤΟ! Just do it! Αν είσαι τυχερός/η σαν εμένα, ο γείτονας θα φοβάται να πάει στο υπόγειο με τις νεκρές γάτες και τα ποντίκια, μόλις δει τις χελώνες θα φρικάρει γιατί είναι αδύνατον να καταλάβει ποια είναι η δική του! Ολοκληρωτική λύση, τώρα αν μπορείς να βρεις και το ρουτερ του να του ρίξεις τηλέφωνα και Internet ακόμη καλύτερα! Γιατί μπορεί να έχουν κινητά ή κεριά και να συνεχίσουν το πάρτι! (Συμπληρώθηκε αυτή η μέθοδος, μετά από ευγενική υπεθύμιση χρήστη στο Facebook, είχα ξεχάσει να τη βάλω)


5. Dox the Party! Μ'αυτή τη μέθοδο όχι απλά θα τους καταστρέψεις το πάρτι, αλλά θα γίνεται viral σ'ολο τον κόσμο. Βρες τα social media τους και κλέψε τα stories τους, Κλέψε υλικό από άλλα επικά πάρτι, κανείς δεν θα το προσέξει. Ξεκίνα Live Μετάδοση Instagram, Tik Tok η μέσα όπως το Facebook, My space και Hi5 που είναι πολύ δημοφιλή όπως μάθαμε στα μαθήματα Voucher. Βάλε και  μερικούς γνωστούς σου και γέμισε το ιντερνετ με προσκλήσεις για το πάρτι. Ανεβάστε παντού "Συμβαίνει τώρα, το πιο γαμάτο αυτοσχέδιο πάρτι στη διεύθυνση τάδε, όροφος τάδε! Ελάτε όλοι, πείτε ότι σας έστειλε ο Κώστας!" Όλοι έχουν ένα φίλο Κώστα! Αν είστε τυχεροί πριν το καταλάβετε θα γεμίσει party animals η πολυκατοικία, το πάρτι θα ξεφύγει από τον έλεγχο, θα πλακώσουν τα κανάλια και θα γυριστεί μια ταινία για το επικό πάρτι που οργανώσατε ποτέ από το μπαλκόνι σας! Όχι αυτή η ιδέα δεν βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, οποιαδήποτε ομοιότητα με την πραγματικότητα είναι εντελώς τυχαία.



Παρακαλούμε τους πιστούς, αν έχουν δικές τους καταστροφικές ιδέες να τις μοιραστούν μαζί μας κάτω στα σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...