Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Marvel εναντίον DC η απόλυτη διαμάχη

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα οπότε ας μιλήσουμε για μία μεγάλη διαμάχη. Δύο κολοσσοί των comics διασταυρώνονται στο νέο podcast μας στους Αδιάκριτους.

Η μεγάλη μου αγάπη για τα comics ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, φυσικά δεν έχει αναπτυχθεί στο επίπεδο που θα έπρεπε γιατί μπήκε στη μέση η ζωή. Μία όμως σειρά comics που ποτέ δεν θα ξεχάσω και θα έχω πάντα κοντά στην καρδιά μου είναι η σειρά Marvel εναντίον DC ή DC εναντίον Marvel. Υπήρχαν πάντα οι απορίες τι θα γινόταν αν κάποιος ήρωας της Marvel ερχόταν σε σύγκρουση με κάποιο ήρωα της DC.

Εκεί λοιπόν το 1996 στα πρόθυρα οικονομικής κατάρρευσης των εταιριών comics είχαμε συχνά τέτοιες συζητήσεις, αφού υπήρξε περίοδος που οι δύο εταιρίες σκεφτόντουσαν μέχρι και συγχώνευση. Οι εναλλακτικές εκδόσεις κέρδιζαν έδαφος και τίτλοι της Dark Horse comics βρίσκαν το δρόμο τους στις mainstream αγορές. Η Ευρωπαική σχολή γινόταν πιο δημοφιλής και η επιροές της ήταν πιο εμφανής στις νέες κυκλοφορίες στην Αμερική.

Εκεί λοιπόν, λίγο πριν οι δύο εταιρείες πουλήσουν τα πάντα στα στούντιο για να έχουν ένα τίμιο εισόδημα και να μη χρεοκοπήσουν, δημιουργήθηκε η ιδέα για την κοινή έκδοση τίτλου Marvel Vs DC όπου μέσα σε λίγα τεύχη το κοινό θα είχε τη χαρά να του λυθούν οι απορίες.

Σήμερα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, η Marvel είναι πλέον Disney και η Rogue με την Ηλέκτρα είναι και αυτές πριγκίπισσες της Disney...short of.. στο σημερινό μας podcast μιλάμε για αυτές τις ιστορίες και εκφράζουμε την πάρα πολύ ... υποκειμενική μας άποψη για τις δύο εταιρίες!


Σύντομα και στο Spotify, itunes!!
Προσοχή, ακούγομαι πιο δυνατά από τον Jason...μπορεί ή δεν μπορεί να σας κουφάνω!!

2 σχόλια:

Χριστίνα Πεταλωτή είπε...

Άμα σου πω ότι θέλω περισσότερες και τακτικότερες εκπομπές θα είμαι τρελή;

Erisadesu είπε...

μπορείς να τις βρεις όλες στο wwww.adiakritoi.gr :P το ξέρεις
περιμένω πως και πως τη δική σου guest εμφάνιση στο podcast μας



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...