Δευτέρα 14 Μαΐου 2007

Kafrovision

Οι Άθλιες Κόρες υποστήριξαν αυτή την συμμετοχή :



Ενώ καραγούσταραν την σεξυ τραγουδίστρια της Φιλανδίας.


Τέλος.. Η πρόταση μας γιαν επόμενο Eurovision είναι ο Κάτμαν.

25 σχόλια:

vampiria είπε...

Από τα καλύτερα! Πολύ θεά η τύπισσα!

Zelot είπε...

Έπιασες το ευαίσθητο σημείο μου!
Σας φιλώ και τις δύο!!!

elia kirc είπε...

kala h tipisa ewinai trelo mouni kai gamati kai fonaraaaaa
oso gia thn eurovision 8a ekana diagonismo anmesa se kartam - paraskeua- kuria elisavet..xmmm.. isos kai kollhmeno( ligo outsider ) gia topoios 8a paei kai se fasi ma8ima solfezz exoume pleon ton katapliktiko sindiasmo panta neoi oeo...
zezez( oxi den vlepo anita ego) zezeze

alex.00 είπε...

Eμενα παντως μου αρεσε το τραγουδι της Λεττονιας στο οποιο ηταν 4-5 τυποι με ημιψηλο καπελο και τραγουδουσαν στα ιταλικα...Δε ξερω κατι με πιανει με τα ιταλικα τραγουδια. Και κλασσικα επειδη μου αρεσε πηγε χαλια. Ποτε δεν εχει παει καλα τραγουδι που υποστηριζω :(

Dannossiel είπε...

i summetoxi tis Boulgarias itan anatrixiastika kali.
Me tis dehseis mas stin Aionia Kafroditi i Ellada tis edose dodekari.
Oi thusies omos dn itan arketes gi auto kai exase tin proti thesi apo ti Servia pou ekprosopeito apo tin "ENOSI KAKIASMENON LESVION-NTALIKERIDON"me to pleon adiaforo tragoudi.
i gomena paizei na nai o monos anthropos pou xoris ta gualia einai akomi pio asximos.YEAH!
episis thelo to forema tis Filandezas tragoudistrias an kai me ti spaei pou i gothia ginetai trend.

gsus είπε...

Goodevening Holy Slaves, what a wonderful show!
Αν και υποστήριζα Ουκρανία γιατί έβλεπα το διαγωνισμό με 5 γυναίκες που γούσταραν τα κλαψιάρικα [ziben ailoulou], ομολογώ ότι το μαρικατα-ημίτρελε ήταν πολύ ωραίο.
Bulgaria ten points
Bulgarie dix points.

Erisadesu είπε...

ναι και η ουκρανία μου άρεσε πολύ.
λολ αλλά και η γαλλία

Γιώργος Μαργαρίτης είπε...

Η τύπισσα είναι γκαύλα! Γιαυτό άλλωστε και οι Έλληνες δώσανε 12άρι στη Βουλγαρία. Ξέρει ο Έλληνας από μουσική.

Ένα κρεβάτι με αυτή και την Ευρυδίκη και δε θέλω τίποτα άλλο. Ντάξει και κάνα μπύρα και κάνα πατατάκι. Και αν γίνεται να μη πιάνει πολύ αυτές τις "ψιλές" όταν τραγουδάει γιατί γαμιέται λίγο το νευρικό μου σύστημα.

Τυλίξτε μου την Βουλγάρα πακέτο για το σπίτι.

Erisabetsu-chan, όταν μιλάς για Καρτμαν εννοείς από το Σάουθπαρκ?! Γιατί πέρα από uncle-fucker δε θυμάμαι και άλλο του τραγούδι...

Και έλεος με τις λεσβείες και του gay στη γιουροβύζιον, γέμισε ο τόπος. Και μεις στέλνουμε τον Φώτη, τον Κωστάλα και πέρσι τον Ρουβά. Ξεφωνημένες...

Έχει γίνει πολύ της μόδας το γκειλίκι. Βασικά σε λίγο για να είσαι cool θα πρέπει να είσαι γκέι. Άλλωστε η αποτρίχωση σε στήθος και φρύδια, το πίλιγνκ και τα ροζ κολλητα μπλουζάκια είναι must για τους "άντρες". Τι άλλο να κάνει κάποιος για να δείξει gay?

Έτσι πως πάει, θα ντρέπονται και να ρευτούν σε λίγο...

Βρε ουστ!

Dannossiel είπε...

@ gsus:KI ESU TO AKOUSES TO IMITRELE LOIPON!!!lol

Ανώνυμος είπε...

Οντως μιλαμε για τον Cartman απο το Southpark?Καυλα και αυτη καυλα και η αλλη η καρια με το ψαγμενο παντελονι.ΑΛΛΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΟΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΣΕ!

Dannossiel είπε...

oxi apla i erisabetsu dn niothei ki anti gia katman egrapse kartman.
Kartman pantos for the win.
SUCK MY BALLS MR GARISSON!!!

Ανώνυμος είπε...

Τουρίστας πιστεύει ότι είναι το μόνο άτομο που δεν είδε τη γιουροβιζιον, αντε αλλάξτε θέμα!!!! Equal opportunities for all!!!!!

Mathilde είπε...

Δεν είχα καμία αμφιβολία! (no offence)

αμμος είπε...

Ως γνήσιες κόρες της θεας Καφροδίτης, σκύψατε με προσοχή πάνω από τις διαγωνιζόμενες και επιλέξατε πράγματι τις δύο ομορφότερες. Το μπλογκ μας πάλι στήριζε Ουκρανία (λόγω υψηλής αισθητικής) και Σουηδία (γουστάρουμε glam rock).

elia kirc είπε...

xmmm x8es akoustike apo to sovaro deltio eidiseon tou star oti to komati htan klemeno apo palio folk tis voulgarias kai pezei na xasoun thn 8esei tous.. oti kai na lene to kommati ta spaei h tipisa ta spaei , o tipos piso ta spaei kai to folk me to electro denei teleia.....xexexex

Dannossiel είπε...

@ deadbride:to kommati itan ontos paradosiako voulgariko voukoliko asma stul karagkounas alla pisteuo oti etsi ki allios tou allaxan ta fota se simeio na mi milame pia gia to idio kommati opote dn nomizo na xasoun ti thesi tous.anyways itan gamato!!!


@ ammos:apla oi 2 autes tragoudistries aggixan ti gothic aisthitiki mas...


@ tsonta:mporeis na proteineis thema sizitisis i na kaneis komment asxeto me ti eurovision.o,ti na nai !!!

Wrong Guy είπε...

Aς πει κάποιος σε αυτή τη βλάχα το Γιώργο Μαργαρίτη ότι δε φοράνε όλοι οι γκέι ροζ μπλουζάκια και κάνουν αποτρίχωση, ότι οι εικόνες που έχει τόσο κλισέ που καταντάνε παρωχημένες και ότι θα καραγούσταρα όταν κάνει παιδιά, το αγόρι να του βγει γκέι, να του σαλέψει με τέτοιο ανισόρροπο πατέρα που θα έχει οπότε τότε θα τα βρίσκουν και καλύτερα.

Συγγνώμη για τη χρήση του λόγου, αλλά δεν μπορώ να ακούω μαλακίες, και σιγά μην του τη χάριζα.

Ζώο!

Α επίσης αν θες να βγάλεις φρύδια, ξέρω ένα καλό ινστιτούτο να σου προτείνω. Γιατί για να έφαγες κόλλημα με τα φρύδια, σημαίνει ότι σε καίει έτσι;

Γιώργος Μαργαρίτης είπε...

Wrong guy, άραξε στα κυβικά σου και ξεπέρασε τα κομπλεξ σου. Να υποθέσω ότι φοράς ροζ μπλουζάκια, κάνεις αποτρίχωση και είσαι στρέιτ για να σε πείραξαν τόσο πολύ τα σχόλια μου...

Νομίζω πως δε μπορείς να ξεχωρίσεις τη διαφορά του αστείου από το σοβαρό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους γκέι. Όσο για την "κατάρα" που μου έριξες "να βγει το παιδί μου γκέι για να μου σαλέψει επειδή είμαι τέτοιος ανισόρροπος" θα θελα να σου πω πως ειλικρινά κλαινμάιν αν το παιδί μου βγει γκεί, παιδί μου θα ναι ούτως η άλλως και δεν έχω κανένα πρόβλημα μ' αυτό.

Και αν εσύ δεν έχεις κριτική ικανότητα να καταλάβεις ότι ο "μοδάτος" και ο γκεί εμφανισιακά δε διαφέρουν καθόλου, επειδή πιθανόν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, δε σου φταίω εγώ. Για μένα όποιος φοράει ροζ μπλουζάκια, γαμιέται στα γυμναστήρια, κάνει αποτρίχωση στήθους και βγάζει τα φρύδια του, ΝΑΙ, σε μένα μοιάζει με γκέι (δεν είπα ότι *είναι*). Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κάποιος για να μοιάζει με γκέι πέρα απόλα τα παραπάνω? (αυτή την ερώτηση είχα πει και στο προηγούμενο σχόλιο μου).

Και επιτέλους ξεκόλα, δεν έχω κανέναν κόλλημα με τους γκέι. Άλλος φαίνεται να έχει κόλλημα, δε μπορεί να ξεχωρίσει το αστείο από το σοβαρό και βλέπει παντού εχθρούς.

Αν θες καμιά παραπάνω εξήγηση πάντα υπάρχει το email, για να μην πρήζουμε το μπλογκ. Εκτός και αν θες να συνομιλήσουμε "δημόσια", οπότε no prob.

Γιώργος Μαργαρίτης είπε...

Και όχι, δεν έχω κανένα κόλλημα με τα φρύδια μου. Για να μην νομίζεις ότι είχες δίκιο έστω και σε μία από τις "εξυπνάδες" που είπες.

teo είπε...

Εγώ προτείνω τον άλλο τύπο με το μουστάκι από την αννίτα...σόρρυ δε ξέρω πως τον λένε!!

Wrong Guy είπε...

οκ, θα σου στείλω ένα μέιλ για απάντηση για να μην πρήζουμε το ποστ

Dannossiel είπε...

xuliki xuliki xuliki!!!
goustaro!ti mail kai malakies!doste arto kai theamata sto lao!an kai sas pao trela kai tous 2 kai xero oti dn tithetai thema giati dn lete kati diaforetiko kai sto telos tha ta vreite kai tha xenerosoume!lol

Wrong Guy είπε...

Για να εξηγούμαι. Οι ατάκες που με σύγχισαν (τη λέξη ερμήνευσε την και με τις 2 έννοιες της) ήταν οι εξής:

Και έλεος με τις λεσβείες και του gay στη γιουροβύζιον, γέμισε ο τόπος-
- Καλό είναι να ξέρεις πως δεν υπάρχει μόνο αυτό που προβάλλεται συνέχεια, αλλά και άλλες ομάδες ανθρώπων. Αυτό λέγεται ανοχή στηνν ετερότητα.

Έχει γίνει πολύ της μόδας το γκειλίκι-
-Δηλαδή τι είναι της μόδας; Να μην μπορείς να φιλήσεις στο δρόμο τον άνθρωπο που αγαπάς; Να ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες να πεις στη δουλειά γιατί δεν είσαι παντρεμένος; Ή να νιώθεις μετέωρος αν ο άντρας σου πάθει κάτι και εσύ να πρέπει να αντιμετωπίσεις την κάθε αμόρφωτη σε κάποια υπηρεσία;

Βασικά σε λίγο για να είσαι cool θα πρέπει να είσαι γκέι-
-Γκέι δε σημαίνει μόνο φρου φρου, πούπουλα και χορός. Είναι και πολλά άλλα. Μη μένεις μόνο σε αυτό που προβάλλεται, το ξαναλέω. Ούτε στην εικόνα των στρέιτ, ούτε των γκέι. Άλλο τι προβάλλεται και άλλο τι είναι στην πραγματικότητα.

Από αυτά τα λόγια σου λοιπόν υπέθεσα πως έχεις μεγάλο πρόβλημα, και δε νομίζω πως το συμπέρασμα μου ήταν αυθαίρετο. Αν έκανα λάθος το παίρνω πίσω και ας τελειώσει εδώ το θέμα.

Erisadesu είπε...

Συγνώμη αν σε πρόσβαλε ο Γιώφγος Wrong Guy. Απλά οι str8 δεν έχουν βιώσει τα πράγματα όπως εσείς και φυσικά τα βλέπουν με άλλο μάτι.
Είμαι σίγουρος ότι ο Γιώργος δεν ήθελε να προσβάλει κανέναν.

υγ. εγώ προτιμώ να έχω γιό gay παρά κόρη.

Γιώργος Μαργαρίτης είπε...

Wrong guy,
περίμενα και γω με ανυπομονησία εκείνο το email που είχες υποσχεθεί, αλλά δεν ήρθε ποτές όπως φαίνεται. Έχασε το δρόμο του και ήρθε τελικά στο blog.

Εν πειράζει, που λεν τσε οι τσύπριοι. Ας μιλήσουμε λοιπόν πάμπλικ.

Πρώτον, όταν έλεγα πως έχει γίνει της μοδός το γκειλίκι, εννοούσα ακριβώς αυτό που έλεγα: πως (πάντα κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη) η "αντρική μόδα" θηλυπρεπίζει, τίποτα παραπάνω από αυτό -πολύ άστοχα τα συμπεράσματα που έβγαλες. Συγκεκριμένα, αναφερόμουν στα ροζ μπλουζάκια και πουκάμισα, στο κολλητά μπλουζάκια, στα άσπρα διάφανα παντελόνια, στην αποτρίχωση στήθους-φρυδιών, κτλ. Σου αναγνωρίζω το ελαφρυντικό της παρερμηνείας των γραπτών μου λόγω άγνοιας του χαρακτήρα μου -ξανατονίζω ότι τα παραπάνω τα έγραφα με καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα.

Δεύτερον, για να το πω για τρίτη ή τέταρτη φορά, αναφερόμουν αποκλειστικά και μόνο ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΕΝΤΥΔΩΝ, πουθενά αλλού. Δεν αναφέρθηκα σε κανένα "κοινωνικό φαινόμενο των ομοφυλόφιλων" όπως το παρουσίασες.

Τρίτον, και πολλοστόν: δεν έχω τίποτα με τους ομοφυλόφιλους. Δεν έχει τύχει να μιλήσω προσωπικά με κάποιον, και το λέω πως έχω πλήρη άγνοια για το πως αντιμετωπίζονται/αντιμετωπίζουν τη ζωή και τα όποια προβλήματα τους. Ομολογώ πως όσα ανέφερες δε τα είχα σκεφτεί, παρόλα αυτά δεν είχα καμία επιθετική ή έστω αμυντική στάση απέναντι σου/σας.

Τέταρτον δεν υπάρχει, απλά μπορείς πάντα να μου στείλεις email.

Πέμπτον, ερίζα μπέτσου, αλλά με βάφτισαν Γιώργο και όχι Γιώφγο!

Άντε καλό απόγευμα. Και μη ξεχνάτε:
"όχι σκουπίδα, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές. Για να μπορούμε να χαρούμε όλοι μας τις καθαρές θάλασσες και αυτό το καλοκαίρι!"

Piece.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...