Τρίτη 8 Μαΐου 2007

Σκατά στο freddocino σας

Λατρεύω τον τρέντυ λαό.Υπάρχει προς τέρψιν του υπόλοιπου κόσμου που δεν ντύνεται σαν να παίζει σε rnb video clip.Για να δίνει χρώμα(όσο περισσότερα και για κανένα λόγο ταιριαστά μεταξύ τους χρώματα τόσο πιο trendy)στην άχαρη ζωή μας.

Για να είσαι trendy πρέπει:

1.Να έχεις στέκια μαγαζιά όπου δεν θα πληρώσεις τον καφέ λιγότερο απο 6 ευρώ.Προφανώς αποκλείονται φοιτητικά στέκια και λοιπά μέρη καταφανώς μπασκλασαρία και τρε μπανάλ.

2.Στα εν λόγω μαγαζιά να παραγγέλνεις καφέδες με ονόματα-παραλλαγή-στο θέμα freddo όπως ενδεικτικά τα εξαιρετικά εύηχα freddito,freddocino,freddomocachino που είναι το ίδιο πράγμα απλά κανείς δεν τους το λέει για να διατηρείται η ευχάριστη ψευδαίσθηση της ποικιλίας και προσωπικότητας της επιλογής.Επίσης δεν θα δικαιολογείτο άλλως η διαφορά των μεταξύ τους τιμών.

3.Να έχεις στυλ και προσεκτικά επιλεγμένο υφάκι που εδώ στη Σαλονίκη το αποκαλούμε "φάτσα goldfish".Goldfish για τους αδαείς καγκουροσκατόκαφρους είναι η Μέκκα της απανταχού τρεντιάς,το μαγαζί-έμβλημα για το ζωντανό,αγωνιστικό κίνημα των trendy.Φάτσα goldfish είναι η φάτσα του:Είμαι το πιο ντεμέκ άτομο στο μαγαζί και ποζάρω σε μόνιμη βάση χωρίς να εστιάζω ποτέ και πουθενά ενώ παράλληλα κάνω και γκριμάτσες τύπου "δυσκοίλιος Zoolander" που προσθέτουν στη γοητεία μου.

4.Να έχεις αχρωματοψία προκειμένου να μπορέσεις να βγεις στον έξω κόσμο ενώ έχει ακόμη φως και χωρίς φόβο και πάθος.Μόνο έτσι εξηγούνται οι απίθανοι χρωματικοί συνδυασμοί όπως πχ ο αμίμητος πράσινου-κόκκινου.Είμαι πεπεισμένη ότι η τρεντιά μετριέται με τον αριθμό των ασυνδύαστων χρωμάτων που κουβαλάς πάνω σου.Trendy είσαι από 5 και πάνω.Αν έχεις 5 και κάτω είσαι απλά κακόγουστος και κομμουνιστής.

5.Να δίνεις βάση στα αξεσουάρ-gadgets.Το πιο σημαντικό αξεσουάρ ενός γνήσιου,περήφανου trendόπαιδου είναι τα γυαλιά ηλίου.Απαραίτητη προϋποθεση είναι το Dior που αναγράφεται στο πλάι να διακρίνεται από τουλάχιστον μισό χιλιόμετρο,να φωσφορίζει στο σκοτάδι και ει δυνατόν να υπάρχει ανάγλυφο και ΠΑΝΩ στο φακό στην περίπτωση που είσαι ημίτυφλος και δεν το πρόσεξες ακόμη.

6.Να είσαι Δαπίτης-σσα.

7.Να ακούς σκυλάδικα σε συνδυασμό με κλαμπίσια-πάμε να χορέψουμε τώρα μουσική.Προσοχή!!!Ο εν λόγω συνδυασμός αν ήτο φαγητό θα σ έκανε να κλάνεις θάνατο.

8.Να είσαι λοβοτομημένος γενιόθεν.




32 σχόλια:

the dagger είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
the dagger είπε...

Εντάξει, έγραψες! Περισσότερο δίκιο δεν θα μπορούσες να έχεις... Από τέτοια θύματα στο δρόμο, άλλο τίποτα! Συγκλονιστικό σημείο Νο.1: συνδυασμός κόκκινου με πράσινο!:( Συγκλονιστικό σημείο Νο. 2: η παράγραφος 7! Ολόκληρη!!!
Το βιντεάκι super!

Erisadesu είπε...

"ΑΑΧχ δεν ξέρω τι λες αλλά στο Goldfish πάει όλο το Anatolia"
ατάκα απόφοιτης του Κολεγίου η οποία προπονεί ανήλικα στο Ποσειδόνιο. Φαντάσου τι ευ ζην θα δώσει στο παιδί σου. Τώρα όλα εξηγούνται.
Για να είσαι Trendy πρέπει να είσαι και γιος νεόπλουτου, που έκανε περιουσία πουλώντας κλεμμένα προϊόντα και μένει στο πανόραμα;
Αλήθεια τα παιδιά από το Δελασάλ που συχνάζουν;
Τραγική ειρωνία; Η θεσσαλονική εξακολουθεί να είναι ένα χωριό με τρεντηδες.

Τέλος Trendy είνια να είσαι έφηβος και να πηγαίνεις στα Starbucks. Δηλαδή έλεος άντε πηγαίναν αυτοί που σπούδασαν στο εξωτερικό και τα ξέραν Εσύ ρε λαμόγιο Emo γιατι πας;

elia kirc είπε...

ti na po re seis opote pernao apo to my place idika mou erxete na ftiso mesa sta pota tous. episeis fimamai thn epoxh tou roz laxani kai eixame kanei ena sxetiko punk tragoudi gia oles autew tis gomenitses tote.. ego protimo na arazo akrivos apenati sto mafazaki meta piercing kai ta rouxa kai na pino ouza apo to mpoukali... zezeze

Ανώνυμος είπε...

Fredo and bullshit.Φραπες μετριος και χωρις γαλα.Δεν ξερω απο Σαλονικα οποτε δεν μπορω να εχω αποψη για τα συγκεκριμενα μαγαζια αλλα αυτο το λαχανι κοκκινο μου χτυπαει πολυ ασχημα.Το βιντεο θα το δω οταν παω σε νετ καφε

maria λεμονατη! είπε...

φοβερο trendy post.
γιατι αραγε οι trendy θεσσαλονικεις πανε στο golbfish? επειδη η μνημη τους κραταει 3 δευτερολεπτα οπως και του χρυσοψαρου;

με handsfree για να τα ξυνουν. χαχαχα

Zelot είπε...

Καλά ε με εκφράζεις απόλυτα!!!
Τελικά πόση ματαιοδοξία έχει ο κόσμος; Δηλαδή τι αποδεικνύεται με το trendy? Ότι έχεις λεφτά, ότι είσαι έξυπνος ή ότι ανήκεις σε μια "κλίκα" εκλεκτών που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να ξοδεύουν χρήματα που ποτέ δεν έβγαλάν; Εγώ το λέω απλά μάζικοποίηση...

panagios είπε...

χμμμμ.....
δειτε το θετικα.
Τι βαρετος θα ηταν ο κοσμος αν δεν υπηρχαν τρεντυδες!!!
Δεν θα υπηρχε τιποτα να σχολιασεις!!!!
Τιποτα να γελασεις!!!!
Θα ηταν μια βαρετη και μονοτνη ζωη!!!!
Εγω θα αυτοκτονουσα παντως!
Το τρεντυ ειναι το αλατοπιπερο της ζωης!!!!!

Wrong Guy είπε...

Σιχαίνομαι το Goldfish! Το θέμα είναι ότι δε ζω Σαλόνικα και πάω περιοδικά, περνάω έξω από τα μαγαζιά και κόβω από εκεί φάτσες. Το είχα καταλάβει πως αυτό είναι το Τρέντι μαγαζί της πόλης. Ξέρεις ποια άλλα 2 μαγαζιά βρίσκω άθλια; Αυτά που βρίσκονται πάνω στη Νίκης, δίπλα στην Πρωτοπορία,είναι γεμάτα πάντα κόσμο και κάθε φορά που περνάω από παραλία ακούγεται τέρμα Πετρέλης. Ενημέρωσε με σε παρακαλώ για το ποιόν τους!

Erisadesu είπε...

ειλικρινά με συγκινεί η συμμετοχή σας σε αυτό το ποστ της άθλιας Dannosiel.
Και φυσικά πως ξεχάσαμε το Myplace?
πως μπορεί να είναι κάποιος trendy όταν συχνάζει Nαυαρίνου;

Wrong Guy νομίζω μιλάς για την πλειοψηφία των μαγαζιών της παραλίας.

Dannossiel είπε...

ax paidiaaaaa!!!poso xairomai pou uparxoun ki alloi ekei exo me egkefalo pou leitourgei!!!ta sxolia gia to adelfo magazi tou goldfish to myplace peritteuoun.arkei na po oti otan pernousame me tis foititikes poreies apo kei exo to sunthima "ESEIS POU TORA KOITATE TIN POREIA ELATE NA PALEPSOUME GIA DOREAN PAIDEIA" apoktouse allo nohma kai thelame na metafrastei kai se xeirodikia.alla ntax!!!

Γιώργος Μαργαρίτης είπε...

"ΑΑΧχ δεν ξέρω τι λες αλλά στο Goldfish πάει όλο το Anatolia"

Ε μα αν πάει το Ανατόλια να πάω και γω! Εκτός και αν ξέρετε που πάει το Καλαμαρί, οπότε να πάω εκεί.

Για την πολυχρωμία των τρέντι, γνωστό και ως "φαινόμενου του παπαγάλου", τα έχω γράψει και γω σε παλιότερο ποστ. Βασικα όσα περισσότερα χρώματα έχεις τόσο πιο πολύ τρέντι είσαι (πρέπει να υπάρχει κάποια συνάρτηση όπου το πόσο τρεντι είσαι είναι ανάλογο του πλήθους των χρωμάτων που φοράς).

Eπίσης χειρότερος συνδυασμός από το πράσινο-κόκκινο είναι το πράσσινο-κίτρινο. Δεν αντέχω, νομίζω ότι είναι όλες ντυμένες λεμόνια: περιτριγυρίζομαι από λεμόνια με hands free και γυαλιά οξυγονοκόλλησης. AAAA!!!

Όσον αφορά τα γυαλιά, δε πρέπει να λένε απλά τη μάρκα με τεράστια γράμματα και φωτάκια ώστε να φαίνονται και από το διάστημα, αλλά πρέπει να καλύπτουν και τουλάχιστον 50% του προσώπου σου. Σε λίγο, έτσι όπως πάνε , τα τρεντι γυαλιά θα είναι ολόσωμα. Εγώ απορώ πάντως πως δεν έχουν γίνει ακόμα της μόδας τα παπούτσια με τα φωτάκια στη σόλα, να τα φοράν οι τρέντηδες να τους προσέχουν όλοι.

Αν γίνει της μόδας να φοράνε το βρακί τους πάνω από τα ρούχα θα το κάνουν.

Εντωμεταξύ γίνανε της μόδας τα σταράκια!!!!! Έλεος!!!!! Αυτά που κοροιδεύανε τώρα τα φοράνε!!!! Ντροπή και αίσχος, θα πετάξω τα σταράκια μου.

Και το πιο πρόσφατο τραγικό παράδειγμα: είδα στο Pull & Bear (ψωνίζω και γω από κει, έχει νορμάλ πράματα) τρέντι μπλούζα με το σήμα των Motorhead!!! Ρε ούστ! Φοράν και οι τρέντηδες μπλούζα Motorhead. Αύριο μεθαύριο θα φοράνε και μπλούζα Entombed και Six Feet Under και Slayer, επειδή θα γίνει της μόδας. Μπορεί να γίνει και το μεταλ της μόδας, που ξες.

Ψ (PS): το video θεικό. Είχα ακούσει το τραγούδι, αλλά το video τα σπάει...

Γιώργος Μαργαρίτης είπε...

Το προηγουμενο σχόλιο μου ήταν λίγο "σκέφτομαι και γράφω", καθόλου σύνταξη. Αλλά δικαιολογούμαι:

είχαμε φοιτητικές εκλογές σήμερα, και εμείς σαν Φ.Α.Κ. (Φοιτητική Ανεξάρτητη Κίνηση) ψήσαμε αρνί και σουβλάκια. Ήταν πολύ γαμάτο, οι ΔΑΠίτες και οι ΠΑΣΠίτες να γαμιούνται στα τηλέφωνα να φέρουν κόσμο και μεις ψήναμε αρνί.
Βέβαια τώρα βρομάω τσίκνα και καπνίλα (ο σωστός ο φοιτητής στο ψήσιμο φαίνεται). Θα ανεβάσω καμιά φωτό εντός των ημερών, μέχρι τότε λέω να κάνω κάνα μπάνιο...

Erisadesu είπε...

Οι εκλογές στα ΤΕΙ και ΑΕΙ είναι η πιο μαλακία θεσμός που έζησα ποτέ.
Ειδικά στα ΤΕΙ Ηρακλείου που ήμουν.
Τον θεωρώ γελοίο αυτό τον θεσμό.
όσο για τα Σταράκια μια ζωή έκραζα τους συμφοιτητές μου που τα φορούσαν και ας μην ήμουν trendy. Γι αυτό και δεν θα τα βάλω ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Και τα κομμενα γαντια γινανε της μοδας.Οταν τα φορουσε ο Burton ητανε φρικιο.Ασε ρε Γιωργο.Εδω πηρε το ΦΑΚ 3 εδρες απο τις 7 και παλι χαμενοι ειναι.Παλι φραγκα θα φανε τα μουνια...

Balidor είπε...

Όοοοοοολα, μα όοοοοολα τα λεφτά..

τα ίδια ισχύουν κι εγω στην Αθήνα, απλά εδω...
ειναι περισσότεροιοιοιοιοιοιοι...

Σκατά στα μούτρα τους !

Dannossiel είπε...

#giorgo margariti:prasino kai kitrino forao ego simera.lol.tairiazei!xekolla.fainomeno tou papagalou.i like!:P
foititikes ekloges rulz.trelo gelio.gamo einai!


#fingo:goustaro trela frikiastika gantia eidika ta dixtuota kai ta dantelenia.apla i gothia dn feugei apo pano mou!!!

#balidor:se niotho...athina logo plithismou exei perissoterous trendides.kouragio...


telos gia ta starakia:GIATI NA GINOUN TRENDY?TOSO KAIRO ITAN KAGKOURIA!KAI XAIROMOUN NA TA FORAO!ITAN EPISIMO UPODIMA TON FOITITIKON POREION!SKATA!

Erisadesu είπε...

re malaka pote foreses esu staraki mi xesw pou mia zwi me ta takounia eisai
ase tis malakies kai se pistevei kai o kosmos.
athlia e athlia

Dannossiel είπε...

e pos re erisabetsu...s oles tis poreies starakia forao...:)

nahames nakanamoko είπε...

Να βάλω κι εγώ ένα;

9. Να το παίζεις γνώστης και λάτρης της RnB και να τη χορεύεις στο "9" του Μακεδονία Παλλάς φορώντας πουκάμισο Armani και παπούτσiα Gucci

Erisadesu είπε...

Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ΕΓΡΑΨΕ!!!!!!!!!!

Dannossiel είπε...

erisabetsu porni xaderfi kato ta xeria apo ton nahames nakanamoko.
ego ton eida proti.einai dikos mou.
lol
i mporoume na ton afierosoume stin Aionia Kafroditi kai na goustaroume trela!!!
:P

Γιώργος Μαργαρίτης είπε...

Fingo,
εδώ η ΦΑΚ έριξε μία, πως να το πω, "παπάρα" στην ΔΑΠ. Η ΔΑΠ βγήκε πρώτη με 112 ψήφους, εμείς δεύτεροι με 106 (πέρσι είχαμε 60κάτι), μετα η ΠΑΣΠ 44, ΠΚΣ 35, ΦΑΧ (Φιλελεύθεροι Ανεξάρτητοι Χαρταετοί) 16, Γένοβα 11.

Με λίγα λόγια, η ΔΑΠ από παντοδυναμία νομίζω πέρσι πήρε μόνο 3 στις 9 έδρες! Η ΦΑΚ επίσης 3, και από 1 έδρα ΠΑΣΠ, ΠΚΣ και ΦΑΧ. Μιλάμε για τεράστια ήττα.

Γενικά γαμήθηκε η ΔΑΠ πανελλαδικά, έχασε πολλές παντοδυναμίες.

Και στο γενικότερο κλίμα, όλη η Νίκης είναι για κάψιμο. Όλη.

Erisadesu είπε...

Έσπασε η καπότα του καπιταλισμόυ γεννήθηκαν τα μπάσταρδα της ΔΑΠ ΝΔΦΚ
έτσι έτσι έτσι.

Αναρχία ftw

nahames nakanamoko είπε...

επίσης για το βίντεο έχω να πω πως οι LocoMondo είναι γαμηστεροί και πολύ καλά παιδιά!
τους γνώρισα στον Άρδα παίζαμε στο ίδιο stage!!!
λίγο πριν γίνουν πολύ γνωστοί βέβαια...

Ανώνυμος είπε...

Re mages:)

Poli kakia gia tous trendy! Ti diaolo zileuete?

Loipon. Apla pragmata. O kathenas kanei oti thelei, ama ton ftiaxnei i trendia, as einai trendy.

Deuteron. O kathenas kinigaei opoious thelei. Ama thes trendy gomeno/a, ginesai trendy kai ton apoktas:). To mouni kai to prioni opoios den ta kserei idrwnei!

Triton. Kai simantikotero. Ante oi trendy forane oti leei i moda. Eseis oi anarxoautonomoi aristeroi anteksousiastes kai lipa a... Pws dikaiologeiste? Forane starakia pou einai dika mas. Re ksipniste re. Mexri kai i antistasi exei emporeumatopoiithei. Metal, Anarxia i Trendia, apla epeidi oi trendydes exoun pio polla lefta, tous xrewnoun pio polla gia tis malakies pou forane.

P.S.: Egw dilwnw psychedelas. Kai foraw kai prasina kai kitrnina kai portokali kai oti goustarw. Kai ama laxei foraw kai ena papoutsi staraki kai ena armani. Magia mou kai psychedelia mou.

Ανώνυμος είπε...

ki elega dn tha vrethei kamia psixi na uperaspistei tous trendy na gelasoume ligo.
an katalaves kala dn tous katigoroume apla gelame mazi tous kanontas mia lista me ta xaraktiristika tous.
tora gia to an oi trendides exoun lefta...apla LOL.
mporei na mi fane gia na paroun kinito D&G.
psixedeleia ftw.
pote tha pame neraida?

Ανώνυμος είπε...

Neraida? Egw proteinw Ruigoord. Psychedelic party mesa se katholiki ekklisia gia na exei kai kalitero ixo.

Ανώνυμος είπε...

πω πω προσκυνώ!
πολύ καλό!
δες αυτό http://urbanpunk91.hi5.com
(δικό μου είναι)

Ανώνυμος είπε...

αα!
I love Salonica...
πέρασα 6 τέλεις μέρες!ανυπομονώ να ξανάρθω...

Πρόεδρος Α.Π.Ι. είπε...

Στο 7 να προσθέσω ότι οφείλεις να χορέψεις ζεϊμπέκικο αν έχεις πιεί έστω και μια τζούρα ποτού για να δείξεις πόσο σε έχει πονέσει η πουτάνα η ζωή ξαναπίνοντας μετά άλλη μια τζούρα από το 15ευρω ποτό σου.

Μην ξεχνάς και το κλαρινογαμπριλίκι. Το όλο στιλ.

Πρόεδρος Α.Π.Ι. είπε...

Αααααα σόρι, τώρα είδα ότι το ποστ είναι του '07, δεν είχαν εφευρεθεί ακόμα επισήμως οι κλαρινογαμπροί



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...