Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Θεραπευτικός Λιθοβολισμός

Η πιο συνηθισμένη ευχή για μία νέα χρονιά συνήθως πάει κάπως έτσι:

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά  με Υγεία πάνω από όλα!!

Οι Ιερές Δούλες πάντα με προσανατολισμό στην ευεξία και την μακροζωία των πιστών του ναού, για το 2018 θα ήθελαν να σας εισάγουν σε μία νέα θεραπεία ευεξίας ή οποία θα συντηρήσει και θα εγγυηθεί πως το νέο έτος θα είναι γεμάτο υγεία.

Η νέα μας πρόταση για το 2018 είναι ο Θεραπευτικός Λιθοβολισμός, μια εναλλακτική θεραπεία της οποίας μόλις τα τελευταία χρόνια έχουν ανακαλυφθεί οι ευεργετικές της ιδιότητες.


 Λίγα Λόγια για τον Λιθοβολισμό 

H ιστορία του Λιθοβολισμού χάνεται στα βάθη της αρχαιότητας, ξεκίνησε ως μέθοδος τιμωρίας όπου μια ομάδα ατόμων λιθοβολεί τον κρατούμενο μέχρι αυτός να πεθάνει. Κανένας ανάμεσα στο γκρουπ δεν  μπορεί να αναγνωρισθεί ως δολοφόνος. Βέβαια αυτή η μορφή θανατικής ποινής, είναι πιο αργή από άλλες μεθόδους γι'αυτό και κατατάσσεται στην κατηγορία Μαρτύριο ή Βασανισμός.  Ο Λιθοβολισμός δεν είναι κάτι νέο, είναι μια πρακτική συνηθισμένη σε χώρες της Μέσης Ανατολής, ενώ αναφορά της γίνεται μέσα από την Παλαιά και τη Καινή Διαθήκη. Ωστόσο σήμερα σε κάποιες χώρες αυτή η πρακτική εξόντωσης κρατουμένων θεωρείται απαρχαιωμένη και παράνομη...


Λίγα λόγια για τον Θεραπευτικό Λιθοβολισμό

 Μετά από εκτενείς έρευνες οι επιστήμονες του ναού όμως κατάφεραν να βρουν τις θεραπευτικές ιδιότητες που έχει ο Λιθοβολισμός. Σε πολλές χώρες συναντάμε θεραπείες με πέτρες και κρυστάλλους, ενώ οι δονήσεις που δημιουργεί η επαφή της πέτρας με το σώμα είναι ανάλογες με εκείνες του Spanking.



Src Pixabay Kelllepics CC0
Σύμφωνα με τη Δρ. Gloria Brame είναι ο ευχάριστος συνδυασμός από το πρόγκισμα, της θέρμης και των δονήσεων που στέλνει σ'όλο το σώμα, αυτό που κάνει το spanking ηδονικά ευχάριστο. Όπως το χέρι έρχεται σε επαφή με τη γυμνή επιφάνεια της επιδερμίδας, έτσι και η επαφή με τα διάφορα πετρώματα δημιουργούν δονήσεις από τις οποίες εκκρίνονται ενδορφίνες που σύντομα ταξιδεύουν σ'όλο τον οργανισμό φέροντας την επιθυμητή ευφορία και ευεξία. Φυσικά η πίεση που ασκεί η πέτρα στο σώμα είναι ανάλογη μ'αυτή του μασάζ, που είναι μέσο αναζωογόνησης, μείωσης του πόνου και του άγχους. Διπλές θεραπευτικές ιδιότητες.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του Θεραπευτικού Λιθοβολισμού όμως δεν μένουν μόνο στο υποκείμενο που συμμετέχει στο κέντρο του λιθοβολισμού, αλλά επεκτείνονται και στους Λιθοβόλους. Η επαφή του χεριού με τον Λίθο, τον Κρύσταλλο (υπάρχει μια μεγάλη επιλογή), μεταφέρει την ενέργεια του πετρώματος σε όλο το σώμα, η άσκηση της ρίψης του πετρώματος γεμίζει ενέργεια τους μυς και μειώνει το στρες και το άγχος. Όπως και στα δωμάτια Εκτόνωσης που υπάρχουν στην Ανατολική Ασία και στην Αθήνα, ως Λιθοβόλος μπορείς να ξεσπάσεις, να ξεθυμάνεις να ξαλαφρώσεις και να τα βγάλεις όλα από πάνω σου και μάλιστα σε εξωτερικό χώρο, με καθαρό αέρα και μαζί με την παρέα σου.


Πως να συμμετέχετε σ'έναν Θεραπευτικό Λιθοβολισμό.

Στον Θεραπευτικό Λιθοβολισμό είναι διπλά τα οφέλη και φυσικά διπλός ο τρόπος συμμετοχής.  Ένας επισκέπτης του ναού μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε δύο υπηρεσίες.

Α. Στο Κέντρο του Λιθοβολισμού.
Η συνεδρία διαρκεί μόλις 30 λεπτά και ο ασθενής - επισκέπτης μπορεί ο ίδιος να διαλέξει τα πετρώματα που θα χρησιμοποιηθούν για τον Λιθοβολισμό καθώς κάθε πέτρωμα έχε και διαφορετικά αποτελέσματα. Ωστόσο ο συνολικός χρόνος που θα αφιερώσει κάποιος είναι περίπου 60 λεπτά καθώς συμπεριλαμβάνονται και οι απαραίτητες ενέργειες προετοιμασίας.

Src Pixabay cr Pixel2013 CC0

Η διαδικασία είναι απλή, μετά από την παραλαβή του ειδικού εξοπλισμού από το κέντρο αισθητικής του ναού (λευκή ρόμπα και σανδάλια) ο επισκέπτης περνάει από την αίθουσα κάθαρσης, όπου νεαρές παρθένες πλένουν το σώμα και τα μαλλιά, αφού το σώμα καλυφθεί από ειδικά θεραπευτικά έλαια  παίρνει τη θέση στον ειδικά διαμορφωμένο κύκλο στον εσωτερικό αύλειο χώρο του ναού. Σύντομα ξεκινά και η 30 Λεπτών συνεδρία του Λιθοβολισμού. Μετά το πέρας το Λιθοβολισμού, οι ευνούχοι του ναού φέρουν το σώμα στα ειδικά λουτρά και επαναλαμβάνεται η διαδικασία καθαρισμού του σώματος. Η θεραπεία κλείνει μετά από θεραπευτική ερωτική συνεύρεση και θυσία γενετικού υλικού στη Θεά Καφροδίτη. Ανάλογα με την επιλογή που θα κάνει ο επισκέπτης κατά το κλείσιμο της συνεδρίασης, η συνουσία μπορεί να γίνει με Ιερή Δούλη ή Ιερό Δούλο του ναού άνω των 18 ετών.

Src Pixabay Studio-Dee CC0

Β. Ως Λιθοβόλος

Σ'αυτή την συνεδρία τα πράγματα είναι πιο απλά, ο επισκέπτης μπορεί να διαλέξει μόνος του ή με την παρέα του να συμμετέχει στο Θεραπευτικό Λιθοβολισμό. Θα πρέπει να βρίσκεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Μερικά λεπτά νωρίτερα όπου οι Ευνούχοι του ναού θα εξηγήσουν και θα καθοδηγήσουν τους λιθοβόλους για το πως γίνεται η σωστή ρίψη της πέτρας αλλά και να φορέσουν τις ειδικά διαμορφωμένες στολές (η ασφάλεια πάνω από όλα). Στη συνέχει περνάει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και ξεκινάει η διαδικασία της ρίψης των πετρωμάτων και των κρυστάλλων. Μετά το πέρας της συνεδρίας, το υποκείμενο είναι σαφώς γεμάτο ενέργεια, γι'αυτό ακολουθεί ομαδικό όργιο στο όνομα της Θεάς Καφροδίτης στο εσωτερικό του Ναού. Στο πλήρες πακέτο υπάρχει και ολονύκτιο συμπόσιο με τη παρουσία Ιερών Δούλων από όλου τους Ναούς της Χώρας.
Αυτό το πακέτο είναι ιδανικά ηδονικό για Μπάτσελορ, ενώ για τις γυναίκες υπάρχει και ειδικό πακέτο επιλογής Μασάζ Αιδοίου (Ταντρικό Μασάζ) ιδανικό για την εμμηνόπαυση και τις ωοθήκες. Εγγυημένος κολπικός οργασμός από γνωστό γκουρού του Ταντρικού Μασάζ.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ευεργετικές ιδιότητες των πετρωμάτων και των λίθον μας στην υποδοχή του ναού καθώς και να ενημερωθείτε για τις τιμές των ειδικών πακέτων που ισχύουν αλλά και τις διαθέσιμες ημερομηνίες. Όπως πάντα οι πιστοί του Ναού μπορούν να εξαργυρώσουν τα κουπονάκια τους, ενώ ισχύουν και κουπονάκια Ticket Restaurant.

Λοιπόν πιστοί του ναού είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε πρώτοι αυτή τη νέα εναλλακτική θεραπευτική τεχνική;

6 σχόλια:

Αρτίστα του βωβού είπε...

Κιλά χάνει κανείς με τον λιθοβολισμό;
Γιατί αν χάνει, να κλείσω ένα ραντεβού!

Καλή χρονιά Λίζα!

Erisadesu είπε...

Καλή Χρονιά Αρτίστα μου!! Φυσικά το πρόγραμμα απώλειας βάρους είναι απλό, πρώτα θα συμμετέχεις ως Λιθοβόλος και όταν πλέον τα κιλά υπομένουν θα συμμετέχεις στο κέντρο του λιθοβολισμού.
Οι δονήσεις από τις πέτρες, ξεκολλούν τους συνδέσμους και αφήνουν το λίπος να φύγει ελεύθερο.
Σε συνδυασμό με το ειδικό ρόφημα τσουκνίδας και το μασάζ με έλαιο καψαίνης τα αποτέλεσμα θα είναι άμεσα. Σε περιμένουμε στο ναό!

Αρτίστα του βωβού είπε...

Πω πω! Μαγικό!
Ούτε δίαιτες ούτε τίποτα!
Θα έρθω με την πρώτη ευκαιρία!
Λέω να φέρω μαζί και την Θεότητα Αγία Μητέρα Θεοδοσία.
Και ίσως να την αφήσω για πάντα στον Ναό!
Βέβαια δεν είμαι και πολύ σίγουρη για το τελευταίο, γιατί άμα μείνει στον Ναό δια παντός, ποιός θα μου λέει κουλές ατάκες να τις κάνω αναρτήσεις; Ουδείς!

Erisadesu είπε...

Αν φέρεις και τη θεία Φεβρωνία σου κάνω έκπτωση

Αρτίστα του βωβού είπε...

Μμμμμ, βλέπω σου αρέσει να ζεις επικίνδυνα Λίζα!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ άλλο πράμα θέλω να ρωτήσω: Τι καλό έχουν οι παρθένες και τις χρησιμοποιούν όλοι σαν ένα μέσο αγνότητας ή κάτι τέθοιο; Κακό πράγμα να είσαι αγνός, ακόμα χειρότερα παρθένος-α. Ασε που για να βρεις παρθένα στις μέρες μας θα βρεις κάποια που θα ρισκάρεις να μπεις φυλακή! Απανδήστε και ΔΗΑΔΟΣΤΑΙ!!!11!1

Πρόεδρας ΑΠΙ



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...