Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Βρακιά Περιόδου


Ίσως η πρώτη φορά που γράφω για την Περίοδο χωρίς να έχω....λοιπόν...

Καταλαβαίνω, ήρθαν πάλι εκείνες οι ευλογημένες ημέρες του μήνα και φυσικά τρέχετε στο συρτάρι με τα εσώρουχα να βρείτε όλα εκείνα τα παλιά βρακιά στο πίσω μέρος του συρταριού.
Εκείνα που έχεις να τα φορέσεις από το δημοτικό ή το γυμνάσιο, κάτι ξεχαρβαλωμένα και αρκετά παλιά που δεν φοβάσαι να τα λερώσεις ή να τα πετάξεις αν χρειαστεί Ηρεμήστε κορίτσια πλέον δεν χρειάζεστε εκείνα τα βρακιά περιόδου, σας έχω ένα απλά καινοτόμο προϊόν.


Πετάξτε επιτέλους τα βρακιά με τα Στρουμφάκια και την Barbie, τα υπερβρακιά αντίσκηνα που ανεβαίνουν μέχρι τη μέση και κυρίως εκείνα τα απαίσια τεράστια βαμβακερά που σας τα έδωσε η θεία Κλεονίκη, που τα αγόρασε μετά από εκδρομή σε κάποια λαϊκή αγορά της Βουλγαρίας. Ξέρετε εκείνα που σε περίπτωση ανάγκης τα κάνεις και αλεξίπτωτα. Κυκλοφορούν στην αγορά τα Νέα Βρακιά Περιόδου. 

Τα Βρακιά Περιόδου είναι μια πραγματική καινοτομία που ήρθε να αλλάξει τη ζωή όλων των γυναικών του πλανήτη. Ξέρω πως στην αρχή είστε λίγο σκεπτικές με το θέμα, αλλά σύντομα θα το δοκιμάσετε και θα βυθιστείτε μέσα στην θερμή αγκαλιά αυτής της κιλότας και πλέον θα χαίρεστε κάθε φορά που ο κόκκινος στρατός θα κατεβαίνει από το ανατολικό μέτωπο.



Πως λειτουργεί; Φοράς το νέο σου βρακί περιόδου και μπουμ! Δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο, mindblowing, σε κρατάει στεγνή, σε κρατάει καθαρή με την αντιβακτηριακή του δράση και συγκρατεί ποσότητα υγρών δύο ταμπόν (νέα μονάδα μέτρησης). Μπορείτε να το φοράτε σκέτο χύμα, αλλά εννοείτε πως ΕΣΕΙΣ θα φοράτε Σερβιέτα η Ταμπόν, το βρακί αυτό δεν έχει γεννηθεί για την ροή της Μεσογειακής γυναίκας. Το καλύτερο, κρατάει ζεστή την περιοχή και αυτό βοηθάει στις ενοχλητικές κράμπες. Πείτε αντίο σε νυχτερινούς λεκέδες, αντίο σε ατυχήματα που σε κάνουν να φεύγεις, με την τσάντα μπροστά στα επίμαχα σημεία, πανικόβλητη από το σχολείο και τη δουλειά, πείτε αντίο στο δεύτερο βρακί στη τσάντα. Αντίο στα τεράστια ταμπόν για αγελάδες και τις σερβιέτες που θυμίζουν pampers για συχνοουρία.


Καλωσορίστε τα λευκά παντελόνια, τα καυτά σορτσάκια και τους λευκούς καναπέδες. Το κυριότερο, πλέον το φτέρνισμα κατά τη διάρκεια της περιόδου δεν θα γίνεται με τρόμο και σίγουρα θα σταματήσει να μοιάζει με την σκηνή του ασανσέρ στη Λάμψη. Τα βρακιά περιόδου πλένονται στο χέρι και χρησιμοποιούνται κανονικά μόλις στεγνώσουν.

Τα βρακιά περιόδου δημιουργήθηκαν από τις Shethinx, γυναίκες της Νέας Υόρκης για τις γυναίκες όλου του κόσμου. Δεν είναι εσώρουχα είναι επανάσταση...Αν διαβάζετε αυτό το άρθρο και δεν ανήκετε στην κατηγορία των ατόμων που έχουν περίοδο, συγχαρητήρια μόλις βρήκατε το καλύτερο δώρο για τις φίλες σας. Έχω και για τους άντρες εξίσου καινοτόμο προϊόν....

2 σχόλια:

mahler76 είπε...

Εκτός από βολικό, είναι και σέξεη!

Ανώνυμος είπε...

Η πρώτη σου ανάρτηση για την περίοδο ήταν κορυφαία.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...