Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015

Οι χαρές της Νυχτερινής Εργασίας

Σήμερα αγαπητοί πιστοί του ναού θα αναλύσουμε το ζήτημα τι συμβαίνει στον εγκέφαλο όταν ο υπάλληλος δουλεύει νυχτερινή βάρδια.
Λοιπόν υπάρχουν δύο περιπτώσεις του τι θα συμβεί στον εγκέφαλο σου όταν δουλεύεις νύχτα.

Πρώτη περίπτωση, μετά την δεύτερη νύχτα ο εγκέφαλος σβήνει και το σώμα μπαίνει σε αυτόματο πιλότο, δηλαδή κινείται μόνο του χωρίς να χρειαστεί το υποκείμενο να το σκεφτεί. Κοιμάται, σηκώνετε το σώμα μόνο του, πηγαίνει στη δουλειά μόνο του και ο εγκέφαλος ξυπνάει την ώρα που αρχίζει η βάρδια δηλαδή στις 23:00 και σβήνει πάλι στις 07:00 με το τέλος τη βάρδιας και τον ερχομό της αντικαταστάτριας βάρδιας.

Δεύτερη περίπτωση, ο εγκέφαλος βρίσκεται σε συνεχή υπερένταση, δουλεύει συνέχει και οδηγεί σε σταθερό εκφυλισμό των εγκεφαλικών κυττάρων. Δεν επιτρέπει στο σώμα να κοιμηθεί και το υποκείμενο αρχίζει και έχει παραισθήσεις μέχρι την τελική του  κατάρρευση.

Μαντέψετε σε ποια περίπτωση ανήκω εγώ!

Η νυχτερινή βάρδια είναι δύσκολη για το σώμα και τον εγκέφαλο. Ειδικά όταν δουλεύεις δύο δουλειές όπως κάνω εγώ. Τον προηγούμενο μήνα, ο εγκέφαλος μου έσβηνε σταδιακά, όλα όσα έκανα στη ζωή μου τα έκανα μηχανικά.  Παράλληλα το σώμα μου διαμαρτυρόταν και το υποσυνείδητο μου δημιουργούσε τραγικές καταστάσεις στα όνειρα μου για να με ξυπνήσει. Υπήρξαν στιγμές που ξύπνησα κλαίγοντας σαν τα μωρά που τους διέκοψαν τον ύπνο τους. Η ψυχολογική μου κατάσταση ήταν αυτή ημίτρελου τρομοκράτη που ετοίμαζε βομβιστική επίθεση φορώντας χακί καμπαρντίνα επιδειξία (Δείτε τον βομβιστή στην ταινία η μεγάλη των αεροσυνοδών σχολή). Δεν ξέρω πως έβγαλα την εβδομάδα καθώς ο εγκέφαλος ξυπνούσε μόνο κατά την διάρκεια της εργασίας μου και υπολειτουργούσε κατά την υπόλοιπη διάρκεια που ήμουν ξύπνια. Το αποτέλεσμα ήταν με το τέλος της νυχτερινής βάρδιας ακατάσχετη λογοδιάρροια για όλο το Σαββατοκύριακο, ρωτήστε τον Χοντρούλη aka πατέρα της Dannossiel.

Αυτή τη φορά αποφάσισα να μην κοιμάμαι μετά τη νυχτερινή βάρδια ανάμεσα στις δύο δουλειές και να πηγαίνω κατευθείαν στην δεύτερη δουλειά στο τουριστικό γραφείο.  Σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα αυτής της απόπειρας και τώρα που σας γράφω είναι το πρωινό μετά τη δεύτερη νύχτα λίγο πριν πάω στο τουριστικό γραφείο που δουλεύω και είμαι καλά....είμαι καλά...είμαι καλά...είμαι καλά...είμαι πολύ καλά, είμαι πολύ καλα....

Το μυαλό μου δεν έχει σταματήσει να δουλεύει έχω κατεβάσει τουλάχιστον 399 ιδέες για ποστ, 200 ιδέες για το πως να σώσω την Ελλάδα και 120 θεωρίες για την θεραπεία του Καρκίνου....έχω τραγουδήσει από χθες το βράδυ που ξύπνησα μόνο την μισή δισκογραφία της ντίσκο σκηνής, όλα τα ιαπωνικά τραγούδια που ξέρω και τώρα πέρασα στα τραγούδια των 90ς...και τολμώ να πω, πως για άτομο που γεννήθηκε στα 80s της Ελλάδος ξέρω πολλά τραγούδια από μαύρα συγκροτήματα των 70ς.

Προσπαθώντας να μείνω ξύπνια είπα να γράψω αυτό το ποστ μέχρι να περάσει η ώρα για να φύγω στην άλλη δουλειά. Την οποία κανονικά πιάνω στις 10:00 αλλά λέω να πώς μια ώρα νωρίτερα για να φύγω μια ώρα νωρίτερα και να έρθω να ξεραθώ να κοιμηθώ...προς το παρών είμαι καλά ...είμαι καλά...είμαι πολύ καλά...δεν θέλω να σκοτώσω κανέναν και παρόλο που έχω 23659 ιδέες για το πως να καταστρέψω την ζωή σ' αυτό τον πλανήτη δεν θέλω να εφαρμόσω καμία.

Ένας θεός ξέρει πως θα είμαι αύριο και προσεύχομαι το Σαββατοκύριακο να με βρει το τέλος της βάρδιας χωρίς λογοδιάρροια και σώας τα φρένας.

Τον προηγούμενο μήνα το πρόγραμμα μου ήταν ως εξής
23:00 - 07:00 δουλειά στα Ble, σπίτι, ύπνος, 09:00 ξύπνημα, ντύσιμο, 10:00-15:00 δουλεία στο Tsakiris Travel και μετά σπίτι, ύπνος κατά τις 17:00, ξύπνημα στις 21:00 ντύσιμο και αναχώρηση για τα Ble...ένας κύκλος που δεν σταματούσε ποτέ, για πρώτη φορά η εβδομάδα διήρκεσε ένα μήνα...έναν κολασμένο ζεστό μήνα...

Τώρα που σας γράφω, είμαι καλά, είμαι καλά, είμαι πολύ καλά. Πονάει το χέρι μου λες και μου το ξερίζωσαν και το ξαναέβαλαν στην θέση του, τενοντίτιδα, πόνους στη μέση μου και το δεξί μου μάτι το νιώθω σαν να είμαι αυτό το emoticon -> o_O ... ναι σωστά ακριβώς έτσι...αλλά είμαι καλά, είμαι καλά...είμαι πολύ καλά.

Το Μαγκούσι μου είπε πως ο οργανισμός που βιώνει κούραση και εξάντληση αποζητά υδατάνθρακες και έχει την τάση να καταναλώνει junk food...άρα...δεν είμαι χοντρή ρε μαλάκες κουρασμένη είμαι.
Το καλό είναι ότι η Dannossiel μου πρήζει το ανύπαρκτο ανδρικό μου γενετικό όργανο μόνο 20 ώρες τη μέρα στη προσπάθεια μας να βρούμε εισιτήρια για τη Στοκχόλμη όπου οι Ιερές Δούλες θα πραγματοποιήσουν ομαδικό όργιο στις 17 Δεκέμβρη στο πλοίο Galaxy της Tallink μαζί με άλλους πιστούς. Παρών στο όργιο θα είναι και το μουσικό συγκρότημα κλασσικής μουσικής τον Sabaton που θα συνοδεύσουν τις εκδηλώσεις αφιλοκερδώς.

Αλλά είμαι καλά, είμαι καλά...είμαι πολύ καλά...και για να αρχίσει και η δικής σας  ημέρα καλά, πολύ καλά ορίστε ένα ωραίο ήρεμο και αισιόδοξο τραγούδι από τα 90sΕλπίζω να μη στείλω κανένα πελάτη στην Αθήνα της Georgia αντί για την δική μας.

8 σχόλια:

mahler76 είπε...

Να ευχηθώ κουράγιο; Να πω πως ευελπιστώ πως ο Τσίπραρος θα τα κάνει τόσο καλά τα πράγματα που δεν θα χρειάζεται κανείς μας να κάνει 2η δουλειά;

Μάλλον θα ευχηθώ να μην το δείς τώρα το μήνυμα και με αρχίσεις στα μπινελίκια χαχα. Καλημέρααα

Erisadesu είπε...

....τι ειπατε κυρία μαχλεριώνη;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα σου πω μόνο ότι οι Σάμπατον γαμάνε στα λάιβ, τους είδα πριν ένα μήνα. Αφτώ

Πρόεδρας ΑΠΙ

Erisadesu είπε...

Προεδράρα...εδώ πάμε στη Στοκχόλμη να τους δούμε λες να μην πήγαμε στα Χανιά ;
Με αυτή την κρουαζιέρα θα είναι η τρίτη φορά που βλέπει live η Dannossiel τους Sabaton και δεύτερη για εμένα.

Sin kazama είπε...

Λίζα που μπορώ να σε πετύχω (facebook, mail κτλ) να μιλήσουμε λίγο;

Erisadesu είπε...

πας εκεί λέει προφιλ, και πατάς εκεί που λέει ηλεκτρονικό ταχυδρομέιο και βγάζει το Mail μου,
πας στο Facebook.com και γράφεις facebook.com/Erisa.Desu
πας στο twitter Και γράφεις @Erisadesu
πας στο pinterest και γράεις Erisadesu
πας στο anime//gr και στέλνεις pm στην Erisadesu
πας στο κοντινότερο σαιτ με χεντάι και ψάχνεςι για Erisadesu
ή απλά google Erisadesu...
see wasn't difficult was it?

Sin kazama είπε...

Σου χω στείλει στο Facebook

MeymiGrøu Mey είπε...

Καλή δύναμη και μην αγχώνεσαι, είσαι καλά, είσαι καλά, είσαι πολύ καλά!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
http://athlieskores.blogspot.gr/