Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2009

Χάστε 300 κιλά σε ένα μήνα..

Η Θεά Καφροδίτη δίνει λύσεις σε όλους αυτούς τους άξιους πιστούς που έχουν πρόβλημα με τα κιλά τους... Με την Νέα δίαιτα θα μπορέσετε να χάσετε τα κιλά που με τόσο κόπο κερδίσατε το καλοκαίρι εύκολα και γρήγορα.

Το πιο σημαντικό είναι οτι δεν θα χρειαστεί να στερηθείτε τίποτα απλά θα περιορίσετε λίγο την κατανάλωση αναψυκτικών, τροφών από έξω. Αυτό που θα αλλάξει στην ζωή σας είναι η γυμναστική αφού θα γυμνάζεστε καθημερινώς και ασταμάτητα μέχρις της 4 Οκτωβρίου.
Ας αρχίσουμε...

Χάστε Εύκολα και γρήγορα κιλά ως τις 4 Οκτωβρίου με την

"Προεκλογική Δίατα - Πρόγραμμα Γυμναστικής της Θεάς Καφροδίτης"

Πιστεύεται ότι οι βουλευτές ψάχνουν άτομα για να εκμεταλευτούν στις προεκλογικές καμπάνιες τους ; Εμείς στον ναό πιστεύουμε το αντίθετο... Καιρός να εκμεταλλευτούμε εμείς οι πολίτες τις προεκλογικές καμπάνιες των φιλόδοξων βουλευτών to be.

Το πρόγραμμα γυμναστικής και δίαιτας αρχίζει κάπως έτσι... Αρχικά επιλέγουμε τον υποψήφιο πολιτικό της αρεσκείας μας. Προσοχή όμως, το κριτήριο επιλογής πρέπει να είναι αυτό του τόπου διαμονής και του τόπου στον οποίο κατεβαίνει ο υποψήφιος. Δηλαδή αν μένετε Θεσσαλονίκη να επιλέξετε κάποιον πολιτικό της δικής σας περιφέρειας. Όσο δηλαδή και αν το θέλετε δεν μπορείτε να επιλέξετε τον Άδωνη, αυτός κατεβαίνει στην Αθήνα.

Αρχίζουμε λοιπόν... κάνουμε την κατάσταση των κομμάτων τα οποία κατεβαίνουν στον τόπο διαμονής μας. Επιλέγουμε τους βουλευτές που ξέρουμε ότι θα κατέβουν σίγουρα. Προτιμάμε τους νεότερους και πιο sexy βουλευτές...

Αν είστε άντρας και μένετε στη Θεσσαλονίκη προτείνουμε : Εύα Καιλή και Έλενα Ράπτη

Λυπάμαι αλλά δεν ξέρω άλλες εξίσου ωραίες και νέες γυναίκες σε άλλα κόμματα.

Η Αλήθεια είναι ότι για τις γυναίκες της Θεσσαλονίκης έχουμε να προτείνουμε πολύ λίγους νέους υποψήφιους από τα μεγάλα κόμματα... ωστόσο μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στον Ορφανό, τον Μαγκριώτη, τον Αργύρη Αργυριάδη, τον Γκιουλέκα και άλλους σέξη υποψηφίους. Αλλάς ας το παραδεχτούμε κανείς δεν έχεις το σεξουαλικό βελινέκές του Παπαθεμελή και του Βενιζέλου...


Άνδρες Υποψήφιοι Βουλευτές Θεσσαλονίκης: Βαθμός Sex Appeal 8.50 /10

Κος Μαγκριώτης, Ορφανός, ΓκιουλέκαςΌμως ας το παραδεχτούμε το ΠΑΣΟΚ είναι πιο καύλα ...

Άνδρες Υποψήφιοι Βουλευτές Θεσσαλονίκης: Βαθμός Sex Appeal 15 / 10
Βενιζέλος, Καστανίδης, Παπαθεμελής

και φυσικά το καυτό μωρό του Πασόκ που σπάει κάθε κλίμακα μέτρησης και ο μόνος άνδρας που έχει φέρει την Θεά Καφροδίτη σε δύσκολη θέση: Γιώργος Παπανδρέου


Ειδική μνεία γίνεται στον ευρωβουλευτή του πασόκ Κρίτων Αρσένη με τον οποίο είναι ερωτευμένη η παρούσα Ιερή Δούλη.

και πιστέψτε με είναι πιο ωραίος ΑΠΟ κοντά συμφωνεί και η Dannossiel η οποία, την ημέρα τον εκλογών του είπε ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του...αλλά ευτυχώς δεν ξέρει ποιες είμαστε.

Λυπάμαι για ακόμη μια φορά δεν γνωρίζω ωραίους βουλευτές απο τα υπόλοιπα κόμματα, αν ξέρετε σας παρακαλώ ενημερώστε με. Επειδή όμως ξεφεύγουμε απο το θέμα ας γράψουμε τα λοιπά κόμματα στα @@ μας ακόμη μια φορά και ας εξηγήσουμε πως λειτουργεί αυτή η δίαιτα -πρόγραμμα γυμναστικής.

Εφόσον διαλέγουμε τους υποψήφιους βουλευτές λέγω, κάνουμε το πρόγραμμά μας.,μοιράζοντας τις ώρες τις ημέρας σε κάθε βουλευτή. Έτσι ανά τρεις ώρες θα βρισκόμαστε σε διαφορετικό εκλογικό τμήμα τη πόλης. Όπου εκεί θα σας ανατεθούν κάποιες δουλειές.
Για παράδειγμα, 9 - 12 διανομή εντύπου για βουλευτή Α, 12 - 03 Διανομή εντύπου πόρτα πόρτα για βουλευτή Β, 03 - 6 Αφισοκόλληση για βουλευτή Γ, 6 - 9 Παράσταση σε πολιτική ομιλία Βουλευτή Α, 9 - 12 Παράσταση σε πολιτική εκδήλωση Βουλευτή Β και πάει λέγοντας...

Όπως καταλαβαίνετε δεν σας μένει και πολύ χρόνος για να φάτε ή να ζήσετε γενικότερα. Με τέτοιο πρόγραμμα καθημερινά σίγουρα θα χάσετε τα περιττά κιλά. Εκτός αυτού θα κάνετε διασυνδέσεις, θα γνωρίστε νέο κόσμο στα γραφεία, στα σπίτια, θα μάθετε τρελές ιστορίες, θα ανακαλύψετε δρόμους της πόλης σας που ποτέ πριν δεν υπήρχαν και πάνω από όλα θα το διασκεδάσετε φίλοι μου. Θα το διασκεδάσετε γιατί αυτή τη φορά εσείς ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ θα είστε αυτοί που θα εκμεταλλευτείτε τους βουλευτές και όχι εκείνοι εσάς. Γιατί μετά της εκλογές αυτοί μπορούν να γίνουν βουλευτές ενώ εσείς θα γίνετε κορμάρες (με πόδια ποδοσφαιριστή).

Προσοχή:
Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την σωματική σας ακεραιότητα σε περίπτωση επίθεσης απο άτομα αντίπαλης παράταξης κατά την διάρκειά αφισοκόλλησης, σε περίπτωση κράτησης και ομηρείας κατά την διάρκεια διανομής του έντυπου υλικού από πόρτα σε πόρτα.
Η δίαιτα δεν είναι κατάλληλη για άτομα που εργάζονται και υστερούν φιλοδοξίας.

6 σχόλια:

YO!Reeka's είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Erisabetsu-chan είπε...

Yoreeka γιατί διέγραψες το σχόλιο σου ... κατάλαβες ότι είπες μαλακία έτσι;

Ποτέ μην υποτιμάς την δύναμη μια άθλιας κόρης... το να βρω το τηλέφωνο του είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο για μια Ιερή Δούλη...όπως και φυσικά το να τον κάνω να με ερωτευτεί και να ξεχάσει την άλλη...

KitsosMitsos είπε...

Αυτές είναι οι σωστές προεκλογικές εξαγγελίες. Τέρμα και στα διλήμματα.
Σκέφτομαι σοβαρά να μεταφέρω δικαιώματα Θεσνικη. Στα δικά μας τα μέρη μόνο Λιάγκα μπορεί να ψηφίσει κανείς...

YO!Reeka's είπε...

χα χα χα είδες ουδέν κρυπτόν!

Erisabetsu-chan είπε...

Υοreeka το βρήκα το τηλέφωνο του
μου το έδωσε ο ίδιος και κατόπιν παρότρυνσης απο την Dannossiel μου έγραψε και αφιέρωση... τώρα το χαρτί βρίσκεται σε κορνίζα...θέε μου πόσο ρόμπα μπορεί να έχω γίνει λολ

Κίτσομήτσο είσαι ευπρόσδεκτος οποτεδήποτε, σου έχω και νέα σέξη πολιτικό για να σε αδυνατίσει.

tzonakos είπε...

Ζήτω οι Αθλιες Κόρες :)
Μας δείχνουν τον σωστό δρόμο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
http://athlieskores.blogspot.gr/