Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Οι Αδιάκριτοι το Νέο Ελληνικό Podcast

Καιρό τώρα εδώ στο ναό ζητούσαμε μια ανανέωση, κάτι που να αλλάξει την παρουσία του Ναού και να γίνει προσηλυτισμός νέων στο όνομα της Θεάς Καφροδίτης. Έτσι σε ένα ομαδικό όργιο του ναού ήρθα σ'επαφή με τον Αργοναύτη Ιάσων ο οποίος έριξε την πρόταση για Podcast. 

Για όσους δεν ξέρουν ή έχουν ξεχάσει τα Podcast είναι ηχογραφημένες εκπομπές, τις οποίες τις ανεβάζουν σε διάφορες πλατφόρμες οι δημιουργοί και τις μοιράζονται με το κοινό τους.  Κάτι σαν ραδιοφωνικές εκπομπές χωρίς μουσική και ηλίθια σχόλια. 

Σήμερα λοιπόν με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε το πρώτο πείραμα του ναού παρέα με τους The Greek Question αποφασίσαμε να ενώσουμε τις φωνές μας και να φτιάξουμε ένα νέο podcast, που δεν μιλάει για τεχνολογία ή παιχνίδια και μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι. Το όνομά της νέας μας ομάδας; "Οι Αδιάκριτοι" το πιο διακριτικό Ελληνικό Podcast του διαδικτύου. 


Λοιπόν εγώ και ο Αργοναύτης Jason σας περιμένω να μας ακούσετε, να σας αρέσουμε και να μας μοιράσετε στους φίλους σας!! Αυτή είναι η πρώτη μας προσπάθεια με το πρώτο μας Podcast. 
Συντονιστείτε, ηδονιστείτε και πείτε μου τη γνώμη σας! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...