Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Ποια είναι η Λόλα;

Ποια είναι επιτέλους η Λόλα και γιατί έχει στοιχειώσει τη σκέψη μου;
Γιατί την ποθούν όλοι και γράφουν τραγούδια στο όνομα της;
Μπορούμε μέσα από τα τραγούδια που ακούστηκαν γι'αυτήν να μάθουμε όλη την αλήθεια γι'αυτήν;

Δεν ξέρω, θα κάνω μια προσπάθεια όμως να φτιάξω ένα προφίλ γι'αυτή την Άξια Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης.

credit langll via pixabay CC0
Ο μύθος είναι τόσο μεγάλος που φτάνει ακόμη και το μύθο της Μάτα Χαρη. Καθώς κανείς δεν ξέρει αν είναι άντρας ή γυναίκα. Ίσως φταίει το ανάστημά της και βαθιά φωνή της.

Γνωρίζουμε για τη Λόλα πως ότι θέλει το αποκτάει, όποιον θέλει τον κάνει δικό της. Αλλά αυτό το ξέρουν και οι άντρες πιστοί του ναού.





Για την ομορφιά της έχουν γραφτεί ποιήματα, έχουν σπάσει  μπουκάλια, έχουν ξεκινήσει μηχανές. Ο Παύλος μάλιστα την είχε συγκρίνει με ιστορία φαντασίας, με πίνακα ζωγραφικής. Αυτό που μάθαμε από την έρευνα μας, είναι πως η Λόλα δεν είναι μια οποιαδήποτε απλή γυναίκα.




Καθώς έχει υπερδυνάμεις. Δεν της αρέσει μόνο να παίζει με τη φωτιά και με τις καρδιές των αντρών, αλλά έχει μια ειδική δύναμη στα χείλη της. Χείλη πυρωμένα που βγάζουν φωτιά, ο Κωστής είχε πει πως το πρώτο φιλί της έχει γεύση κανέλα....αρκετά εκρηκτικό αν σκεφτείς πόσο μπορεί να σου κάψει τη γλώσσα η κανέλα.



Ένα από τα ταλέντα της είναι να κάνει δερματοστιξία, χρήσιμο ταλέντο για τη σημερινή επαφή που όλοι φέρουν χαρακτηριστικά σχέδια μελανιού στο σώμα τους. Σου σημαδεύει το δέρμα και τη ψυχή λοιπόν.


Πέρα από τους άντρες και το να κλέβει καρδιές της αρέσει και το αλκοόλ, όχι μόνο η κοκα κόλα. Αλλά δε μάθαμε ποτέ πως κατέληξε αλκοολική αλλά και για το δράμα που περνάει ο δεύτερος γιος της με τα ναρκωτικά.




Αποκτήσαμε μια εικόνα για τη Λόλα λοιπόν, στην επόμενη μας αναζήτηση θα ψάξουμε την νεαρά που έφτασε διψασμένη για γνώση στο Κολέγιο Σαν Μαρτιν της Μεγάλης Βρετανίας και ίσως στο μέλλον να μάθουμε ποια είναι αυτή η γαμημένη Άλις που τόσο προβλημάτισε τους καπνισμένους τροβαδούρους από το Μπράντφορντ.

Αν γνωρίζετε κάτι για τη Λόλα, σας παρακαλώ μοιραστείτε το μαζί μας για να τη βρουμε επιτέλους.

Updated: 13 Νοεμβρίου 2019
Από οτι φαίνεται ούτε η Iggy Azalea ξέφυγε από την μαγεία της Λόλας



2 σχόλια:

Χριστίνα Πεταλωτή είπε...

Βρε τι πάθαμε! Προβληματισμοί ε όχι αστεία; Η Λόλα ήταν και συγκλονιστική ταινία με την Τζένη Καρέζη και τον Κούρκουλο.

Erisadesu είπε...

να είδες, ήξερα πως κάτι μου ξέφυγε...την έκαναν και ταινία την άτιμη



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...