Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Κάλεσμα Μνήμης, Κάλεσμα Συμμετοχής, Κάλεσμα Διεκδίκησης

Αγαπητοί φίλοι Bloggers Θα ήθελα να μας τιμήσετε στον αγώνα που κάνουμε για την διεκδίκηση της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ποντίων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων. Η γενοκτονία των Ποντίων είναι ένα ζήτημα που αφορά όλους μας. Θα θέλαμε λοιπόν να σας ζητήσουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στις 19 Μαίου στη Πλατεία Αριστοτέλους και θα εκτιμούσαμε περισσότερο αν μπορούσατε να συνεχίσετε το κάλεσμα μέσα από τα δικά σας Blog, αναρτώντας την αφίσα για το κάλεσμά μας είτε σε κάποια δημοσίευση σας, είτε για λίγες ημέρες στο στο Blog σας.


Παράλληλα με τις δράσεις μας, θα διοργανωθεί και το 1ο Τουρνουά Μνήμης για τα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού Η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής περισσότερες πληροφορίες εδώ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τιμώ τον αγώνα σας, δεν δύναμαι να παραστώ στη συγκέντρωση, λόγω της απόστασης (αν και όπως με πληροφορούν από το κοντρόλ, έχει μειωθεί με τον δρόμο που έδωσαν εκεί γύρω στα Τέμπη), αλλά δύναμαι να έχω την αφίσα στο πασίγνωστο βλογ μου, μέχρι τις 19 Μαΐου.

ΥΓ. Πρόσεχε! Σ' ακούω που γελάς όταν λέω το βλογ μου πασίγνωστο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
http://athlieskores.blogspot.gr/