Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Παίξτε μαζί μας!!


Αγαπητά τέκνα της Θεάς Καφροδίτης!!

Καλούμε σε επιστράτευση τους πιστούς του ναού!! 

Για πρώτη φορά μετά από καιρό σας δίνουμε τη δυνατότητα να παίξετε μαζί μας! Σένα παιχνίδι που θα εξαντλήσετε τη φαντασία σας, τη μαλακία σας και το μεράκι να φτιάχνετε νέα πράγματα, αλλά κυρίως για να αναλώσετε χρόνο που πρέπει να ξοδέψετε κάνοντας κάτι χρήσιμο στη ζωή σας.

Σας καλούμε να παίξετε Elvenar μαζί μας, ένα ωραίο παιχνίδι φυλλομετρητή, ξέρετε εκείνα που κάνουν 50 ώρες για να τελειώσουν. Από την ομάδα που έκανα το παιχνίδι απομίμησης του Ikariam (σε εκείνο το παιχνίδι η Dannossiel ήταν νο 1) το Greopolis, έρχεται ένα παιχνίδι το ίδιο καθυστερημένο που για κάποιο αδικαιολόγητο λόγο έχει κάνει τα ξωτικα μπλε. Το Elvenar θα σας χαρίσει αξέχαστε στιγμές παιχνιδιού αλλά κυρίως θα σας δώσει την ευκαιρία να παίξετε, να κάνετε chat και να διασκεδάσετε μαζί μας! 

Μπείτε στο κόσμο του Elvenar διαλέξτε άνθρωπο ή μπλε ξωτικό, μπείτε στον σερβερ του Arendyll  ονομάστε τη πόλη σας, και βρείτε τη συντροφιά με το όνομα "Άθλιες Κόρες" προσοχή, η συντροφιά χωράει μόνο 25 παίκτες οπότε θα διατηρηθεί σειρά προτεραιότητας (και για τους 3 που θα ερθουν)

Κοινώς θέλουμε παρέα για το παιχνίδι μας...Να σημειωθεί πως σε αντίθεση με τη παρουσία της στο Blog, η Dannossiel είναι πιο ενεργή στο παιχνίδι και ως Αρχιμάγος της Συντροφιάς θα προσφέρει ηδονές και χάρες σε όσους συμμετέχουν.

Ελπίζω να σας δω στο παιχνίδι και με αυτό τον τρόπο να κάνουμε παρέα ή σεξ ή παρέα, ή σεξ. 

Δεν πληρώθηκα γι αυτή τη διαφήμιση απλά θέλω παρέα στο παιχνίδι..ναι τόσο σάπια είναι η ζωή μου ξεπεράστε το. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρχικά να πω ότι αντί για "τέκνα" διάβασα "τεκνά" και είπα "δεν απευθύνεται σ' εμένα, μη διαβάζεις παρακάτω". Τελικά είδα πού ήταν ο τόνος και συνέχισα.
Το παιχνίδι φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά δεν μπορείς να παίξεις από τάμπλετ, αραχτή στον καναπέ. Σε στέλνει απευθείας στο πι σι.
Όποτε δεν θα παίξω.
Θέλω να πω, δεν παίζει να παίξω οτιδήποτε στην καρέκλα του γραφείου!
Τι να κάνω; Αφού πιάνεται η μέση μου!

Erisadesu είπε...

φαρμάκι η προδοσία σου αυγοπλανεύτρα



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...