Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Πως να βγάλεις λεφτά από το Pokemon Go

Αν μέχρι στιγμή που σου γράφω δεν ξέρεις ακόμη τι είναι το Pokemon Go τότε σίγουρα έλειπες διακοπές τον τελευταίο μήνα ή μόλις γύρισες από απόρρητη αποστολή στον Άρη. Αν ήρθες εδώ για να μάθεις τι είναι το Pokemon Go ατύχησες γιατί εδώ θα σου μάθουμε κάτι άλλο.

 Για μια ακόμη οι Ιέρες Δούλες του Ναού της Θεάς Καφροδίτης και Άθλιες Κόρες ήρθαν για να μοιράσουν γνώση στους πιστούς του ναού, αλλά και να τους βγάλουν από το οικονομικό αδιέξοδο.
Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση σας παρουσιάζω:

10 Τρόποι για να βγάλεις λεφτά από το Pokemon Go


Πρώτα όμως θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή Pokemon Go....εδώ



1. Για να αρχίσετε να βγάζετε χρήματα από το Pokemon Go, αρχικά εντοπίστε τα πιο απομακρυσμένα Πόκεμον και  στη συνέχεια  στήστε πάγκο με αναψυκτικά για τους διψασμένους περιπατητές. Αυτό ο τρόπος μπορεί να συνδυαστεί και με αυτό στην θέση 6.

2. Βρείτε ποια παιδάκια στη γειτονιά σας παίζουν το παιχνίδι και ενημερώστε τους πως μπορείτε να τους μετακινείτε με το αυτοκίνητο ή το μηχανάκι σας επί πληρωμή. Για να δείξετε ο,τι είστε επαγγελματίας στου VIP πελάτες, θα έχετε ήδη εντοπίσει σπάνια πόκεμον και θα τους μεταφέρετε κατευθείαν σ'αυτά. Αυτός ο τρόπος συνδυάζετε και με τον 10ο τρόπο ....φυσικά μπορεί να σας συλλάβουν, ειδικά αν μεταφέρετε ανήλικα εν αγνοία των γονιών τους.

 3. Εντοπίστε πρώτοι τα πιο σπάνια Πόκεμον και πουλήστε τη γνώση και την υπηρεσία σας σε κατοίκους του εξωτερικού. Εδώ μπορείτε να οργανώσετε ολόκληρες εκδρομές με επίδοξους κυνηγούς. "5 Days Pokemon Go Tour in Greece" πακέτο που θα περιλαμβάνει μεταφορές και ξενοδοχείο.  Προσοχή αν δεν συνεργαστείτε με επίσημο τουριστικό γραφείο όπως πχ το Tsakiris Travel μπορεί να συλληφθείτε για παραμονή οργάνωση εκδρομών.

4. Για όσους δεν μπορούν να ταξιδέψουν εκεί που είστε, ζητήστε χρήματα και κλωνοποιήστε τις συσκευές των πελατών σας ώστε να συλλάβετε εσείς τα πόκεμον στην χώρα σας και να περαστούν κατευθείαν στον λογαριασμό των πελατών σας. Στη συνέχεια πουλήστε τα προσωπικά δεδομένων των πελατών σας σε αδίστακτες παγκόσμιες επιχειρήσεις...προσοχή με αυτό τον τρόπο μπορεί να καταλήξετε φυλακή.

5. Ακόμη ένας τρόπος για να βγάλεις λεφτά από το Pokemon Go είναι να πλησιάσετε γονείς ανήλικων παικτών και να τους πουλήσετε προστασ..ε.χμ... συνοδεία. Θα τους ενημερώσετε πως το  παιδί τους παίζει αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι και πως εσείς με την ανάλογη πληρωμή μπορείτε να συνοδεύετε τα παιδιά τους στις αναζητήσεις τους ώστε να μη τους τύχει η περίπτωση 9 & 10. Φυσικά αν οι ίδιοι οι γονείς παίζουν το παιχνίδι τότε μπορείτε να προσφέρετε υπηρεσίες baby sitting.

6. Βρείτε που υπάρχουν πολλά ποκεμον και στήστε πάγκο με αξεσουαρ, παιχνίδια και μεμοραμπίλια. Μαγνιτάκια "Εδώ έπιασε τον Μπουλμπασαρ" φωτογραφίες με τους παίκτες εν ώρα δράσης, κούπες, T-shirt με την Νοσοκόμα Joy. Εδώ μπορεί να σας συλλάβουν για παράνομο εμπόριο




7. Πουλήστε τη γνώση σας στους τοπικούς επιχειρηματίες. Περάστε από επιχείρηση σε επιχείρηση και κατόπιν πληρωμής εξηγήστε τα οικονομικά οφέλη στις επιχειρήσεις που φιλοξενούν εν αγνοία τους Πόκεμον. Έτσι αναλάβετε την προώθηση της επιχείρησης με διαφημιστικά τρικ τύπου εδώ έχει Τσάρμαντερ και Πίκατσου και υποχρεώστε τους κυνηγούς να αγοράσουν κάτι με την είσοδο τους στον χώρο του καταστήματος.

8.  Νταβατζιλίκη, κατεβάζεις την εφαρμογή και βλέπεις ποια Πόκεμον είναι στην αυλή, στον κήπο, στο σπίτι ή στην ταράτσα σου. Ανεβάζεις την πληροφορία στο Internet και απλά ενημερώνεις τους επίδοξους ποκεμονοκυνηγούς πως θα πρέπει να σε πληρώσουν 20 € για να τους επιτρέψεις να μπουν στον χώρο σου και να το πιάσουν. Όσο πιο σπάνιο το ποκεμον που φιλοξενείτε τόσο περισσότερα λεφτά θα ζητάτε. Για την ενημέρωση σας στον Ναό μας κρύβετε ήδη ένα.
To 1ο Pokemon του ναού.

9. Ο ένατος τρόπος τρόπος για να βγάλεις λεφτά από το Pokemon Go είναι λίγο πιο εκβιαστικός, εντοπίστε τα πιο απομονωμένα ποκεμον, φροντίστε να μη σας βλέπει κανένας και κάθε φορά που θα έρχεται κάποιος κυνηγός πόκεμον, απλά του παίρνετε όλα τα λεφτά και το κινητό. Απλά τίμια και ξεκάθαρα...η σύλληψη σας από την αστυνομία είναι θέμα μόνο λίγο ωρών.

10. Αυτός ο τρόπος για να βγάλεις λεφτά, είναι λίγο πιο επικίνδυνος και συνδυάζει τους δύο παραπάνω τρόπους...Κάνεις ότι και στο 2 αντί όμως να κλέβεις λεφτά κινητά απαγάγεις ατομα και ζητάς λύτρα από τους γονείς / φίλους / συγγενείς του θύματος(βέβαια ως γνωστό αυτά τα άτομα δεν έχουν φίλους αλλά τελος πάντων)...Απλά ξεκάθαρα και τίμια...Με αυτό τον τρόπο έχεις εξασφαλίσει το μέλλον σου και έχεις λύσει το κύριο πρόβλημα σίτισης και στέγασης καθώς σίγουρα θα περάσεις το υπόλοιπο των ημερών σου στο εξωτικό μπουντρούμι κάποιου σωφρονιστικού ιδρύματος.


Είμαστε σίγουρες πως αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μας θα βγάλετε εύκολα γρήγορα χρήματα...ωστόσο προσοχή, δεν φέρουμε καμία ευθύνη αν καταλήξετε σε φυλακή. Εμείς γράψαμε τις προτάσεις αφήνουμε στην δική σας ευγενική κρίση το το θα κάνετε. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τις πράξεις σας.

Προς ενημέρωσή σας η Θεά Καφροδίτη έχει ήδη στην κατοχή της 5 σπάνια πόκεμον τα οποία τα έπιασε καθώς έχεζε ψηλά και αγνάντευε εκεί πάνω στο Κόλυμπο. Στο ναό μας θα βρείτε τον Kafromon το Kavlamon και το Putanamon....ααα ξέχασα αυτά είναι Digimon. 

6 σχόλια:

CineBaraki είπε...

Επιτέλους αληθινό χρήμα!
Να προτείνω το 10+1 και η φυλακή είναι σίγουρη μόνο και μόνο που το γράφω! Περίπου το 2 αλλά μπορείς να το κάνεις με βανάκι και να παίρνεις ένα νεφρό καθώς τους μεταφέρεις!

Erisadesu είπε...

μπράβο cinebaraki μπήκες στο νόημα πολύ καλη ιδέα αυτη

Ανώνυμος είπε...

Εμένα με βολεύει να κάνω το 5, διότι παίζω κι εγώ το παιχνίδι και έχω να επωάσω και δυο αβγά, οπότε το 5 με συμφέρει...
Και για να συμπληρώσω το εισόδημα, θα κάνω και το 8, γιατί έχω πολλά πόκεμον στο σαλόνι μου.
Θα αρκεστώ σ' αυτά, επειδή δεν μπορώ να ξαναμπώ φυλακή. Δεν μου άρεσε καθόλου την πρώτη φορά.

Manolo7 είπε...

Εγω θα κανω τουτοριαλ για το πως θα πιασουμε τσαμπα κωλους γυναικων. ΤετΧιος ειμαι! :P

ΑΒΑΤΑΡΑΣ Legendary είπε...

"Tο περίμενα". Λεγεώνες αδρονιακών δυνάμεων ετοιμάζονται να εισβάλλουν στα αξιολύπητα νευρωνιακά κυκλώματα λεπτονίων των φλοκεμον και να τα εξαφανίσουν μια και καλή σαν τζάμι από καραμέλα που θρυμματίζεται και γλείφει τα παρφουμαρισμένα μου ποδάρια.

AVATARAS THE ONE AND ONLY with certificate I always καμελοτ unlimited.

Panass είπε...

Επιβεβαιώνω πως δουλεύουν όλοι οι παραπάνω τρόποι και αποφέρουν από 150 έως και 1000 ευρώ τη μέρα αναλόγως την περιοχή.

Να προσθέσω πως οι διαδικασίες παίρνουν μέρος με τη χρήση μάσκας, γιατί την 1η φορά χάσαμε 2 παιδάκια και είχαν δει ποιοι είμαστε αλλά ντάξει αργήσαμε αλλά τα βρήκαμε και πήραμε ποσοστά από τα νεφρά οπότε όλα καλά.

Θεϊκό άρθρο.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...