Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Μηνιαίο Σύνδρομο "Βυζιά Λέιζερ"



Όχι αγάπη μου δεν μιλάω για ένα ακόμη χρήσιμο προϊόν της Telemarketing Stores, αλλά για ένα πραγματικό σύνδρομο της γυναικείας φύσης. Όπως ξέρετε στον ναό όλες οι Ιέρειες Δούλες, με εξαίρεση του Gay, κομμουνιστή, μαύρου Εβραίου Κώστα, είμαστε γυναίκες και συχνά πυκνά εδώ στο ναό μιας πιάνει μια υστερία με τα βυζιά και τα μounιά μας. Άλλωστε έχουμε μιλήσει πολλάκις για περιοδικές καταστάσεις που ζούμε. Σήμερα λοιπόν θα θέλαμε να χαρίσουμε γνώση στους άντρες πιστούς του ναού αλλά και στις νεαρές κοπέλες που τώρα ξεκίνησαν την επαφή τους με την γυναικεία φύση μιλώντας για το Μηνιαίο Σύνδρομο Βυζιών Λέιζερ.





Αγαπητές κοπελίτσες που περνάτε εφηβεία και νιώθετε εκείνο τον πόνο σύμβολο του ότι η γυναικεία σας φύση μεγαλώνει και σύντομα θα χρειαστείτε τρύπες στο στρώμα για να κοιμάστε μπρούμυτα, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως ποτέ δεν θα ξεχάσετε αυτό τον πόνο. Όχι επειδή είναι δυνατός αλλά επειδή θα επιστρέψει κάποια στιγμή ως μηνιαίο σύνδρομο με το όνομα "Βυζιά Λέιζερ".

source : http://lazertits.com/

Το σύνδρομο αυτό παρατηρείται λίγο πριν από την μηναία άφιξη των κομμουνιστών στρατών από το Βόρειο μέτωπο.  Ξαφνικά ένα πρωί, εκεί λίγο μετά το 30ο έτος σας σ'αυτό τον πλανήτη, ανάμεσα στα παλιότερα σύνδρομα που εξαφανίσθηκαν, εμφανίζεται ένας πόνος στο στήθος σας, ακριβώς όπως εκείνος που είχατε όταν τα στήθη σας δεν ήταν στήθη. Εντάξει, είναι ένας γνώριμος από παλιά πόνος και τον υποδέχεστε ευχάριστα....ΟΧΙ....

src: http://lazertits.com/


Το καλοκαίρι όμως το φαινόμενο οξύνεται. Βλέπεται ο Βυζοπόνος, προκαλεί ειδική βυζοθερμότητα... Έτσι ενώ έχεις βγει από το μπάνιο σου και όλο το σώμα σου είναι κρύο, κάνεις το λάθος να ακουμπήσεις ή να κάνεις μαλάξεις για να απαλύνεις λίγο την βυζοκατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Με τρόμο συνειδητοποιείς, πως τα βυζιά σου είναι πιο καυτά και από μολότοφ αναρχικού το 15αύγουστο. Ο πόνος έχει συσσωρεύσει τρελή ποσότητα θερμότητας στο βύζο σου και ενώ όλο το σώμα παραμένει παγωμένο, το στήθος σου έχει πάρει φωτιά.

Μην ανησυχείς αγαπητή πιστή και άθλια κόρη, γιατί βιώνεις το σύνδρομο Βυζιών Λέιζερ. Σύντομα όλη αυτή η θερμότητα θα συγκεντρωθεί προς τις ρόγες σας και σε ανύποπτη στιγμή θα εκτοξευθεί από το σώμα σας μέσα από αυτές σε μορφή Λέιζερ. Αλήθεια όλες αυτές οι γραφικές σκηνές που έχουμε δει σε video clip και ταινίες με τις γυναίκες με βυζιά που πυροβολούν απο που νομίζατε προέρχονται; Από τη πραγματικότητα φίλες και φίλοι μου. Από αυτή την υπέροχη πραγματική πραγματικότητα.

Τα πράγματα είναι απλά. Η μόνη εξήγηση γι αυτό τον τον μηναίο πόνο της ταπείνωσης είναι αυτή, πως σύντομα θα πετάξουν τα βυζιά μας ακτίνες λέιζερ και έτσι θα υποτάξουμε την ανθρωπότητα στα πόδια μας. Άκουσα κάποιον να διαφωνεί;

Περισσότερα Βυζά με λέιζερ εδώ: http://lazertits.com/ 
Καυλό Μήνα Ταναπούκια! 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ήξερα ότι κρυβόταν μια συνωμοσία εδώ παραπέρα κάπου εκεί έξω.
Επίσης ήμουν σίγουρος ότι τα βυζά λειτουργούν αυτόνομα σαν ξεχωριστός οργανισμός.
Οι Ισπανοί έχουν ήδη υποταχθεί σε αυτά. Οι υπόλοιποι είμαστε ακόμα σε στάδιο αποχαύνωσης και ύπνωσης.
ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ!!!!




















ΝΟΤ!



Πρόεδρας ΑΠΙ

Manolo7 είπε...

Πειτε με παλιομοδιτη αλλα εγω προτιμω το μουνι... βυζια εχουν ολοι οι ανθρΩποι. :P

Και μια πληροφορια για τους αμαθους αντρες! Οταν ειστε στην παραλια και τις βλεπετε να τα ζουλανε και να τα στραγγιζουν μολις βγουν απο τη θαλασσα, τοσο πιο μικρα ειναι!

Erisadesu είπε...

μπράβο προεδράρα μου που ξέρεις πως δεν γλυτώνεις

ο manolo μάλλον βρήκε την λύση....όσο για το ζούληγμα, είναι η απαραίτητη κίνηση για να αποβάλεις το νερό από το βυζί, γιατί έχει μια τάση να απορροφάει νερό.

Manolo7 είπε...

Ορθη επαναληψη, γιατι ημουν στη δουλεια οταν εκανα το σχολιο.

Ηθελα να γραψω πως οσο περισσοτερη ωρα τα ζουλανε τοσο πιο μικρα ειναι! :P



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...