Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Πως σκατά να μαγειρέψεις Τσιπούρα στο Φούρνο

Είσαι φοιτητής ή μήπως μένεις για πρώτη φορά μόνη σου στο σπίτι...εκεί που έπαιζες το Criminal Case στο FB σου σκάει μια τσιπούρα και σου ανοίγει η όρεξη. Πας στη λαική και περνάς από τα ψάρια και λες δεν αγοράζω με τα τελευταία μου 10 ευρώ δύο τσιπούρες να φάω....

Αγοράζεις τις Τσιπούρες ή οποιοδήποτε ψάρι, αλλά σα πανίβλακας που είσαι δεν ξέρεις πως να τα μαγειρέψεις....bitch please γι αυτό είμαι εδώ, για να σου μάθω σήμερα πως σκατά να μαγειρέψεις τσιπούρες ή ψάρια.

"Πως σκατά να μαγειρέψεις Τσιπούρα στο φούρνο"




Αν σε απασχολεί το θέμα πως σκατά να καθαρίσεις τα ψάρια είναι απλό, ζητάς ευγενικά να σου τα καθαρίσει ο πωλητής, είναι νέα μόδα τώρα και κάθε φακλανοκοιρά που βαριέται τα αγοράζει καθαρισμένα...προχωράμε....

Αν ήρθες τώρα στο post μου να σ'ενημερώσω πως σήμερα θα σου μάθω πως σκατά να μαγειρεύεις ψάρια, λοιπόν, άναψε τον φούρνο στους 220 όσο κάνεις αυτά τα βήματα...αν είσαι τέρμα ηλίθιος και δεν ξέρεις πως λειτουργεί η κουζίνα να σου πω πως υπάρχει ένα κουμπί που ρυθμίζει τη θερμοκρασία, εκείνο το κουμπι το βάζεις στους 220 και το άλλο δίπλα στο σύμβολο που σου δείχνει πάνω και κάτω μια γραμμή, αν έχεις φουρνάκι όπως όλοι οι φοιτητές απλά το βάζεις στη θερμοκρασία που θες. Όσο ο φούρνος ετοιμάζεται...φρόντισε να είναι άδειος πρώτα, εσύ πλένεις τα ψάρια και τα αλατίζεις.

Αν δεν έχεις φουρνάκι πάνε αγόρασε ένα από εδώ. Διαφορετικά κάνε την ίδια προετοιμασία σε ένα τεράστιο αντιαθλητικό τηγάνι και ψήστε τα στο μάτι της κουζίνας...Όλα απο εμένα τα περιμένεις πχια?
Αυτό το φουρνάκι το αγοράζεις από  τον θείο μου Osio ιδανικός
φούρνος για φοιτητές και μαγείρεμα και σκατά.



Ετοιμάζεις ένα ταψάκι στο οποίο ρίχνεις νερό όσο να φτάσει στη μέση του ψαριού, μπορεί και λιγότερο δεν ξέρω, τα ψάρια τα έβαλες μέσα στο ταψί ή εμένα περιμένεις να σου πω; Ηλίθιε πανίβλακα θες και να φας ψάρια γαμώ τη τύχη  μου.... συμπληρώνεις λίγο ελαιόλαδο και ρίγανη και τα πετάς στο φούρνο...όχι μόνα τους μαζί με το ταψί...πω πουτάνα τα έκανες.

5 Συνταγές για ψάρια από τη μάνα σου

Περιμένεις να γίνουν, έχε το νου σου γίνονται γρήγορα, μόλις δεις πως έχει πάρει λίγο χρώμα το ψάρι βγάλτο και γύρισε το...ή αν θες άστο και έτσι το ίδιο είναι...πως θα ξέρεις αν είναι έτοιμο το ψάρι; ή οποιοδήποτε φαγητό τότε μπορείς να κάνεις αυτό που κάνω εγώ, είναι ιδιαίτερα εύκολο τρικ και καθόλου βλακώδες...κάθομαι και το κοιτάω μέχρι να γίνει....ή ανοίγω τον φούρνο κάθε 5 λεπτα...ναι είμαι τόσο μαλάκας και εγώ τι νόμιζες;

Έτοιμο βάλε και λίγο λεμόνι αν θες...εγώ δεν βάζω ποτέ.....μέσα σε λίγο χρόνο...φτιάξε και μια σαλάτα γιατί όταν τρως ψάρια με μαθηματική ακρίβεια πεινάς αμέσως μόλις τελειώσεις το φαγητό σου....αν δεν ξέρεις να κάνεις σαλάτα στα @@ μου δεν θα σου μάθω εγώ κάτι τόσο αυτιστικά πανεύκολο...Βόδι, ε βόδι.

Δεν πιστεύω ενώ έβαζες τη τσιπούρα να σου έπεσε στο πάτωμα;

Αν δεν κατάλαβε τι σκατά λέω...πάνε εδώ και δες τη συνταγή...και μη ξεχνάς το Trofology που είναι το blog του Άθλιου Γιου Flipper 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μμμμμμμμμμ, να φας ψάρι από τα χεράκια μου, να σου μείνει αξέχαστο!
Πάντα το φτιάχνω σε κάτι ανάμεσα σόλα ή κάρβουνο!
Ευτυχώς, τα ψάρια τα αναλαμβάνει ο κ. Μήτσος (το στεφάνι μου) κι έτσι τρώμε και κανένα που και που!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι πρέπει να ανοίξεις άλλο ένα βλογ με τέτοιες συνταγές.
Μου άρεσε πάντως η ιδέα, μπορεί να γράψω κι εγώ καμιά συνταγή.

Πρόεδρας ΑΠΙ

Erisadesu είπε...

ρε προεδράρα έχουμε το Trofology γι'αυτό αφήσαμε το μαγείρεμα στον ξάδερφο την αληθινή γυναικούλα της οικογένειας...


μωρή Αρτίστα...και άλλες έχουν άντρα δεν κάνουν έτσι...θα πρέπει να κάνεις αυτό που κάνω και εγώ, παίρνω ένα σκαμπό το βάζω μπροστά στο φούρνο και κοιτάω συνέχεια το φαγητό που ψήνεται.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...