Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Ψηφίστε ρα!

Στον Ιερό Ναό της Θεάς Καφροδίτης σας έχουμε ζητήσει πολλές φορές την ψήφο σας.... κυρίως για πολιτικούς σκοπούς...ωστόσο αυτή τη φορά ζητάμε τη βοήθεια και τη στήριξη σας, για ένα διαφορετικό σκοπό.

Θα θέλαμε εσείς άξιοι πιστοί του Ναού να ψηφίσετε την εταιρεία ΟSEVEN για τα βραβεία Fintech awards 2016 ως  μόνη Ελληνική υποψήφια εταιρεία. Το έργο της OSEVEN με μια απλή αναζήτηση θα δείτε πως έχει να κάνει με την οδηγική συμπεριφορά και στόχος της επιχείρησης είναι να κάνεις τους δρόμους και εμάς τους πεζούς πιο ασφαλείς.


Έχουμε γράψει για πολλές επιχειρήσεις στο blog και κυρίως για συγγενείς, έτσι και εδώ η OSEVEN έχει δημιουργηθεί από φίλο μας από την Κρήτη...ξέρω απίστευτο για ένα blog που κοροιδεύει συνέχεια τους Κρητικούς να έχει φίλους από την Κρήτη...αλλά σας είπα τα τόσα χρόνια που έζησα εκεί δεν είχα μόνο κακές στιγμές είχα και καλές.

Γνώρισα ανθρώπους που με βοήθησαν και τώρα ανταποδίδω και εγώ την βοήθεια με τον μοναδικό τρόπο που ξέρω καλά, με τη συλλογή ψήφων. Αυτή τη φορά όμως η ψήφος που ζητάω είναι για μια σημαντική προσφορά και έναν καλό αγώνα. Στηρίξτε μας λοιπόν και γνωρίζετε πως όσοι ψηφίσουν θα κερδίσουν 10 κουπονάκια για τον Ιερό Ναό και το καλύτερο θα έχετε την εύνοια της Θεάς Καφροδίτης για τουλάχιστον 5 χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες για την καινοτόμο αυτή επιχείρηση μπορείτε να βρείτε παρακάτω
http://www.oseven.io/
στο linked in 
αλλά και σε αρκετές αναφορές της επιχείρησης στο διαδίκτυο.

Να επαναλάβω αν δεν το είπα πως είναι η μοναδική Ελληνική υποψηφιότητα στον διαγωνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...