Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Σύνδρομο Ανοιξιάτικης Μιζέριας

Σήμερα θα μιλήσουμε για ακόμη ένα σύνδρομο που μας χαρακτηρίζει αλλά και που με χαρά ανακάλυψα ότι αυτό το σύνδρομο βρίσκεται και στις σελίδες άλλων bloggers.

Το σύνδρομο της ανοιξιάτικης μιζέριας, είναι ένα εποχικό σύνδρομο και παρατηρείτε σε άτομα υψηλής ευφυίας και συναισθηματικής νοημοσύνης.  Το σύνδρομο αυτό λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο και  συγκεκριμένα τις πρώτες ημέρες της άνοιξης.

Τα συμπτώματα του είναι εύκολα, καθώς το δείγμα αρχίζει και νιώθει μιζέρια, κατάθλιψη και δυσαρέσκεια σε μια εποχή που η φύση αναγεννιέται, που το κρύο φεύγει και δίνει τη σειρά του σε πιο φωτεινές ημέρες και πιο ανεβασμένες θερμοκρασίες. Μια εποχή που όλα τα ζώα γύρω μας βρίσκονται σε στύση και οι αδέσποτες γάτες ουρλιάζουν στις πρασιές.







Εκεί δηλαδή που θα περίμενες πως θα ένιωθες καλύτερα με τα άνθη των λουλουδιών να γεμίζουν τους δρόμους εσύ κάθεσαι και τα κοιτάς και σκέφτεσαι για τη ματαιότητα της ζωής, το μπάσταρδο σύστημα και το πόσο σάπιο είναι το ανθρώπινο είδος.

Ίσως να έχει να κάνει με το γεγονός πως την άνοιξη η θέληση μας για αγάπη και οι ορμές για σεξουαλική συνεύρεση είναι ανεβασμένες. Επειδή λοιπόν αυτές μας οι ανάγκες δεν βρίσκουν άμεση ικανοποίηση μήπως η ψυχολογία μας το λαμβάνει ως απόρριψη και έτσι ξεκινάμε  να νιώθουμε απογοήτευση και αυτό μετά οδηγάει στην ανάπτυξη της αρνητικής ενέργειας και του κάλου στον εγκέφαλο.


Θεραπεία και καταπολέμηση....ποια θα ήταν η λύση για όλο αυτό το σκοτάδι που αντί να φεύγει με την αποχώρηση του χειμώνα αναδύεται. Γιατί νιώθουμε τόσο σκατά τώρα που το φως είναι περισσότερο και έχουμε αυξημένη ενέργεια. Πόσες ημέρες περιμέναμε αυτή τη στιγμή που θα νυχτώνει πιο αργά και θα μπορούμε να βγαίνουμε βόλτα μετά τη δουλειά....και τώρα,....
Τώρα που όλα είναι εδώ...το σύνδρομο της ανοιξιάτικης μιζέριας μα οδηγάει με μαθηματική ακρίβεια να κάνουμε ό,τι σκατά κάναμε, πριν ...δηλαδή τίποτα και να κοιτάμε το παράθυρο και να λεμε...ρε πούστη μου τουλάχιστον πριν ήταν νύχτα έξω και το μέσα μου συμβάδιζε με τη θέα.

Γι' αυτό αδέρφια μου αποτινάξτε την κακή ενέργεια από πάνω σας....λύση δεν έχω να σας δώσω αλλά μπορώ να σας προτείνω να έρθετε στο Ανοιξιάτικο όργιο του ναού για ανταλλαγή ιδεών και καυτού γενετήσιου υλικού. Εναλλακτικά προτείνουμε συνάντηση στη Παραλία κάτω από τον Λευκό Πύργο και να πετάμε πέτρες σε χαρούμενα ζευγαράκια και οικογένειες που φαίνονται ευτυχισμένες.

.......ωραία εποχή για ταινία του Tim Burton 

7 σχόλια:

Jim P είπε...

Στο είπα και σε προηγούμενο post, η απάντηση και λύση είναι μια σχέση...

ΑΒΑΤΑΡΑΣ Legendary είπε...

Αυτό ήταν ένα γαμάτο άρθρο! Πώς κατάλαβες ότι είμαι από τα άτομα με υψηλή ευφυΐα και συναισθηματική νοημοσύνη(;).

Manolo7 είπε...

Αρα που καταληγουμε για αλλη μια φορα; Πως ολα τα προβληματα λυνονται με το σεξ! :P

dannossiel είπε...

Τα προβλήματα δεν λύνονται με το σεξ, λύνονται με το καλό σεξ.
Τέλος ας σταματήσει αυτό το παραμύθι.
Το σεξ είναι λύση μόνο αν είναι καλό αλλιώς είναι μέρος του προβλήματος.

Prophet Estarian είπε...

Όσο μεγαλώνεις το καλό σεξ είναι πιο δύσκολο. Έχεις κάνει 1,2,3,4,5, 100 παραλλαγές, το ένα, το άλλο, το παράλλο, το απο δω, το απο κει.. μετά δεν εντυπωσιάζεσαι εύκολα :p
Για αυτό πρέπει να οργανωθεί ένα τεράστιο ρωμαϊκό όργιο. Σεξ, πιτόγυρα, πίτσες, μπύρες και λαδωμένοι κώλοι. :p

Πρόεδρος Α.Π.Ι. είπε...

Η άνοιξη είναι για τον πέοντα γιατί φέρνει αλλεργίες και κάνω ατσού και κοκκινίζει η μυτούλα μου.
Αλλά αυτό με τις πέτρες γαμάει, να το κάνουμε!

mahler76 είπε...

Μανώλο έχεις την λύση την σωστή ;)

Έλα δεν θέλω μιζέριες!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...