Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Μαζικές Αυτοκτονίες στην Ιαπωνία


Τρομοκρατημένη η κοινωνία της Ιαπωνίας δεν μπορεί να διαχειριστεί το πρόσφατο κύμα αυτοκτονιών νεαρών μοναχικών ανδρών, μετά την εμφάνιση γονιών σε πρόσφατη τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων.

Στη νέα αυτή τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων, anime όπως τα ονομάζουν ανά τον κόσμο, ο νεαρός πρωταγωνιστής φαίνεται να κατοικεί με την οικογένειά του. Η συνεχή παρουσία των γονιών του νεαρού στην ζωή του και κατ' επέκταση σε όλη τη σειρά οδήγησε πολλούς φανατικούς των anime να προχωρήσουν σε χαρακίρι και σεπούκου. 

Μαζικές αυτοκτονία Otaku στο μετρό της Ιαπωνίας
Οι δημοτικές αρχές δεν μπορούν να διαχειριστούν τον αριθμό των πτωμάτων, ενώ μαρτυρίες μιλάν για βροχή πτωμάτων από τα ψηλά κτήρια του Μητροπολιτικού Δήμου του Τόκιου Τα γειτονικά δάση έχουν γεμίσει ασφυκτικά με νεαρούς που περιμένουν καρτερικά το θάνατό τους.  Μεγάλη καθυστέρηση και στα δρομολόγια των τρένων καθώς οι νεαροί αυτόχειρες ξαπλώνουν στις ράγες και πηδούν απο γέφυρες.
Τη συλλογή των νεκρών αυτοχείρων
 ανέλαβε ο Ιαπωνικός Στρατός

Οι αρχές της Ιαπωνίας αρνήθηκαν κάθε βοήθεια από τις γειτονικές χώρες. Η εταιρεία παραγωγής της εν λόγο εκπομπής ανακοίνωσε την παύση της προβολής του anime. Ενώ οι μόνοι που φαίνεται να διασκεδάζουν με την κατάσταση είναι οι τουρίστες και οι κατασκευαστές κατάνα που είδαν τις πωλήσεις τους να αυξάνονται κατακόρυφα.

Ας δούμε όμως τα σχόλια από τo διάσημη ιστοσελίδα 2chan.

  6 : チキンウィングフェースロック(庭)@\(^o^)/:2014/06/28(土) 18:38:19.52 ID:L7ef3R1+0.net 
日本が異常なだけ  H Ιαπωνία δεν είναι φυσιολογική


10 : フランケンシュタイナー(dion軍)@\(^o^)/:2014/06/28(土) 18:40:56.79 ID:itgbQRRX0.net
こりゃ日本は強くならんわwww  Αποκλείεται να γίνει η Ιαπωνία δυνατή με αυτό τον τρόπο ο o o 

23 :メディアみっくす☆名無しさん:2014/09/07(日) 21:04:29.51 ID:VzS35ZSB 
我々は、人々は、この種の必要はありません Δεν χρειαζόμαστε τέτοιους ανθρώπους.

1 :メディアみっくす☆名無しさん:2015/07/23(木) 19:08:38.56 ID:??
?時代の流れを感じる… φαινόμενο της εποχής

45:  無題 Name 名無し 16/01/24(日)17:20:26 IP:219.114.*(zaq.ne.jp) No.126813 del 4月25日頃消えます[返信]
悲しい    Eίναι θλιβερό να βλέπεις άτομα να αντιδρούν τόσο υπερβολικά πάνω σε ένα τόσο μικρό θέμα. Προχθές κατέβηκα στη δουλειά, και τα πτώματα από τους ουρανοξύστες σαν βροχή. Αίματα παντού. Πρέπει να σταματήσουμε αυτό το κακό, τι θα απογίνει αυτή η χώρα;

85 無題 Name 名無し 16/01/24(日)10:44:22 IP:153.151.*(dti.ne.jp) No.126789 delは、
はなしゅけめ!めっささみゅさみゅになって、重装備で散歩の用意して顔以外は全然さみゅくない状態で散歩出たら、ちょっと歩いただけでけっこー暑くなってきて、一旦立ち止まって前開けてからふとはなしゅけを見たら、なんかさみゅそうだったので、しゃがみこんで「ほれ、こっちさ来ぉ」とたまにははなしゅけにぬくぬくを分けてあげようと思ったらちめたい鼻先を思った以上に突っ込んできてぴちゃっとなんかちめたぁ~い(*´д`*) Κρίμα.

  1  画像ファイル名:1453632956191.jpg-(211223 B)サムネ表示
金玉    Χρυσά Αυγά//αρχίδια 

Update!!!!   




Πριν πέντε λεπτά η Ιαπωνική κυβέρνηση απαγόρευσε με νόμο την παρουσία γονιών σε anime και σε ταινίες με πρωταγωνιστές νεαρής ηλικίας, θα ανακοινωθούν μέτρα και για την εμφάνιση γονιών στα Manga.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Περιβάλλοντος προειδοποιεί πως αν η Ιαπωνία αποτεφρώσει τους νεκρούς οι αναθυμιάσεις θα καλύψουν όλο το βόρειο ημισφαίριο και κάποια νησιά του νοτίου. Τρία.
Η Ελληνική κυβέρνηση με δελτίο τύπου ανακοίνωσε πως οι Έλληνες otaku δεν προχώρησαν σε αυτοκτονίες ωστόσο παρατηρήθηκε αύξηση της εγκληματικότητας στους χώρους τους. Με εντολή της απαγόρευσε κάθε συγκέντρωση και συνάντηση. Αναλυτικότερα απαγορεύτηκε κάθε μορφή cosplay, τουρνουά παιχνιδιών yugioh, naruto κτλ, ενώ κάθε προσπάθεια διοργάνωσης event με θέμα την Ιαπωνική και την Κορεάτικη μουσική κρίνεται παράνομη και αντισυνταγματική.
Οι δημοσιογράφοι του ναού θα σας κρατάν ενήμερους για κάθε εξέλιξη, γι αυτό το θέμα που αφορά όλους μας. Οι προσευχές μας είναι με τους ανθρώπους της Ιαπωνίας. Pray for Japan. 

Βαθιά ευαισθητοποιημένες στο θέμα, οι Ιέρειες καλούν του πιστούς του ναού να συνεισφέρουν σπερματοζωάρια για την αποστολή τους σε τράπεζες σπέρματος της Ιαπωνίας για να ενισχυθούν οι μελλοντικές γεννήσεις.
Πηγές:
Λεωφορείο με αυτόχειρες
Συντετριμένος ο Kotoshogiku από τις αυτοκτονίες κερδίζει τη πρώτη θέση
Συγκέντρωση Otaku στην Aokigahara

7 σχόλια:

ΑΒΑΤΑΡΑΣ Legendary είπε...

Καλό, πολύ καλό.

Υγ: (οι κωλογικό μήνυμα) να μας κάνουν την χάρη να ψοφήσουν όλοι τους να τελειώνουμε για να αναπνεύσει και λίγο περισσότερο η γη.
Οι Ιάπωνες παραλίγο και θα αυτοεξολοθρεύονταν μόνοι τους κατά εκατομμύρια, πριν μερικές δεκαετίες. Ψάξτο, είναι αλήθεια.

Πρόεδρος Α.Π.Ι. είπε...

Ντάμπλγιου Τι Εφ ντιν άι τζαστ ριντ;;;;

Erisadesu είπε...

@αβαταρ...πρέπει να σταματήσεις να αλλάζεις...με έχεις μπερδεψει....το πιστεύω αυτό που λες για τους Ιάπωνες και το περιμένω...μάλιστα το απαιτώ να αυτοκαταστραφούν

@Προεδρά μου, διάβαζες ένα έγκυρο, ενημερωτικό άρθρο σχετικά με την παρούσα κατάσταση της Ιαπωνίας, το διάβασες στο ιντερνετ άρα είναι αλήθεια.

Πρόεδρος Α.Π.Ι. είπε...

Το ίντερνετ είναι τίγκα στους Ευαγγελάτους και τους Πρετεντέρηδες.

Erisadesu είπε...

Σε ένα σύμπαν γεμάτο Ευαγγελάτους εγώ είμαι Μαλβίνα.

είπα τίναξα το μαλί μου, χτύπησε τα δάχτυλα μου και έφυγα με τις φίλες μου στο γκέτο
πετώντας από κλαδάκι σε κλαδάκι

Prophet Estarian είπε...

Το άρθρο σας για την Ιαπωνία είναι προφανώς ψευδές και κατασκευασμένο, γιατί πουθενά δεν είχε κάτι για πλοκάμια που βιάζουν ο,τιδήποτε βρεθεί μπροστά τους, από μαθήτριες μέχρι άλλα πλοκαμια :p

Erisadesu είπε...

Προφήτη μου πόσα ξέρεις εσύ πόσα ξέρεις....
και όπως μας αρέσει να λέμε στον ναό
"Αν δεν έχει πλοκάμι δεν είναι hentai"



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...