Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας

 Θεσσαλονίκη 2 Οκτωβρίου 2015 



 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αν αναρωτιέστε που μπορείτε να μας συναντήσετε αυτό το Σαββατοκύριακο σας ενημερώνουμε με μεγάλη μας χαρά πως η Ιέρεια Erisadesu και η Ιέρεια Dannossiel θα βρίσκονται για τις επόμενες ημέρες στην Θεσσαλονική και στη 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας.

Με μεγάλη μας χαρά εκπροσωπούμε του Συλλόγους μας και δίνουμε το παρών στους αγώνες της φυλής μας. Στο χρέος που έχουμε απέναντι στους νεκρούς μας και στην παγκόσμια κοινότητα των Ποντίων. Συμμετέχουμε για ακόμη μια φορά στις δράσεις των Ποντίων.

Είναι μεγάλη μας τιμή που μας ζητήθηκε απο τους Συλλόγους μας και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων να είμαστε παρών με την Νεολαία των Συλλόγων μας. Γι αυτό αν βρίσκεστε και εσείς στο συνέδριο θα χαρούμε να σας συναντήσουμε, να υπογράψουμε αυτόγραφα και να βγούμε Selfies σαν μεγάλες ντίβες που είμαστε. Πως θα μας βρείτε; Απλό Ζητήστε για την Εκπρόσωπο Νεολαίας του Συλλόγου Ποντίων Γυναικών Θεσσαλονίκης. Ναι ναι, εμείς είμαστε αυτές.

 Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε live blogging τα δρώμενα της συνδιάσκεψης...αλλά μην περιμένετε και πολλά, το συνέδριο είναι πολύ οργανωμένο και εμείς θα συμμετάσχουμε στις ειδικές ομάδες εργασίας. Οπότε μας περιμένει πολύ δουλειά.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την οργανωτική επιτροπή που ξόδεψε χρόνο για να οργανωθεί για ακόμη μια χρονιά το συνέδριο και φυσικά το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ιβαν Σαββίδη που στήριξε όλη αυτή την προσπάθεια.

Ο Αγώνας μας είναι Ιερός. Η πορεία προς την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων είναι μεγάλη και γεμάτη εμπόδια. Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να αγωνιζόμαστε με όποιον τρόπο είναι δυνατόν  για την παράλληλη αναγνώριση των εγκλημάτων κατά του ανθρώπου και την ταυτόχρονη αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων, Αρμενίων και Ασσυρίων.

Την  Κυριακή οι Αθλιες Κόρες θα υπογράψουν αυτόγραφα στον αγώνα ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ όποιος μας βρει κερδίζει αυτόματα κουπονάκι με 10 θεϊκές χάρες ή παρεμβάσεις της Θεάς Καφροδίτης.

ΥΕΙΑΝ ΚΑΙ ΕΥΛΟΙΑΝ! 
Ειθε η χάρη της θεάς να είναι πάντα μαζί σας

1 σχόλιο:

Thomas the Barbarian είπε...

Και Ποντίες και ΠΑΟΚτζούδες; Με κάνετε υπερήφανο παρ'όλο που δεν είμαι Πόντιος.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...