Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

5 Απόλυτα Ρεαλιστικοί Τύποι Άντρα

Εμείς οι γυναίκες είμαστε τα απόλυτα ρεαλιστικά και πάνω απ'όλα προσγειωμένα άτομα.
Δεν πετάμε στα σύννεφα και πάντα σκεφτόμαστε πολύ πραγματοποιήσιμες καταστάσεις
χωρίς πολλά λόγια σας παρουσιάζω 5 ρεαλιστικούς τύπους ανδρών που δεν θα μας κάτσουν ποτέ

Δεν έχω ιδέα 
1.  Ο Thor / aka O Πολεμιστής Viking...αυτό το ρεαλιστικό πλάσμα το συναντάμε σε διαφημίσεις, περιοδικά, σε ταινίες, σε κόμικς και αφορούν τον καθημερινό άντρα, έναν άντρα πρότυπο των σκανδιναβικών ακτών και βγαλμένο από τις ρεαλιστικές σελίδες της Σκανδιναβικής Μυθολογίας.  Στέκεται αγέρωχος έξω από τη Βαλχάλα με το μακρύ μαλλί του να μοιάζει κοντό μπροστά στα 2 του μέτρα και κάθε ζωντανό τρέμει την λυγερή του κορμοστασιά που την καλύπτει το τομάρι του τελευταίου ζώου που σκότωσε. Όλες οι γυναίκες τον γουστάρουν και προσεύχονται στους θεούς να έρθει να τους κάψει το χωριό τους.


Ισλανδός Κάβλας
Τους συναντάτε σε ρεαλιστικά μυθιστορήματα με αθώες παρθένες που βιάστηκαν στο χωριό τους μετά από λεηλασία και πλιατσικο. Σε βιβλία fantasy όπου έχουν βιάσει δράκο και φυσικά στο Χόλιγουντ. Άντε και σε κανα συγκρότημα μέταλ από την Σουηδία.


Jason Momoa (kavloa)
2. Ο ψαράς από τη Samoa/Maori/Πολυνήσιος ...τι να πεις γι'αυτό το πλάσμα που το αρέσκεται να χάνεται στις άγριες θάλασσες με το καΐκι του; Μπορεί να έχουν έντονο το γονίδιο της παχυσαρκίας αλλά ο Πολυνήσιος που προσέχει τον εαυτό του μπορεί να κατακτήσει ωκεανούς, πελάγοι θάλασσες και κόλπους...πολλούς υγρούς γυναικείους κόλπους.

Roman Reigns







Τους συναντάτε στα ανοικτά του ωκεανού, σε τουριστικά θέρετρα να χορεύουν στους τουρίστες, σε ρινγκ πάλης σε γήπεδα αμερικάνικου football και αν είστε τυχεροί και μένετε στη Νέα Ζηλανδία σε οποιαδήποτε ομάδα της Εθνικής σας....προτιμούμε φυσικά τους All Blacks


άμα δεν τον ξέρεις, ψόφα!
3. O Πρίγκηπας της Περσίας / Ο Φαραώ. Αυτό το απόλυτα ρεαλιστικό πρότυπο άνδρα έχει ρίζες από την Αρχαία Αίγυπτο και την αρχαία περσία, στα μάτια του κρύβεται η γνώση όλων των φυλών της αραπιάς, του αρέσουν οι βόλτες με τις καμήλες και να εκτρέφει άλογα στην Έρημο. Είναι ψηλός, είναι καραφλός και έχει την τέλεια μύτη (κάτι αδύνατο για άραβα αλλά τεσπα) του αρέσει να φοράει φούστα λευκή και να στέκεται στο ηλιοβασίλεμα καθώς κοιτάει το βασίλειο του από τις πυραμίδες.

Τους συναντάτε στη βίβλο, στους Περσικούς πολέμους και στο λούβρο πεθαμένους μέσα στη σαρκοφάγο. Σε βιβλία άρλεκιν και σε gay manga, αν σου κάτσει θα είναι επειδή δεν έχει μια σαν εσένα στη συλλογή του, αφού σε πάρει θα σου δώσει το μπουρνούζι με τον αριθμό που σου αντιστοιχεί και θα κάνεις να τον δεις κάτι αιώνες, αφού σε κλειδώσει στο χαρέμι του και αρπάξει το παιδι σου.






Old Spice Guy
4. Ο Πρίγκηπας της Ζαμούντα aka ο Amistad ....Αχ...εδώ έχουμε ακόμη έναν ρεαλιστικό τύπο αφρικανικής καταγωγής, το μελαχρινό αγόρι από την αφρική, με το σκούρο δέρμα του, φημολογείται πως έχει πλούσια προσόντα και πως γι αυτά έχουν θυσιαστεί διάσημες γυναίκες ράππερ, τα μάτια του λίγο σχιστά, τα χείλη του πλούσια έτοιμα για τις πίτες που εσύ αγαπητή αναγνώστρια θα του ψήνεις όταν επιτέλους γίνει δικός σου.

Μαύρος Brad Pit

Στέκεται μπροστά στη βιβλιοθήκη ενός διάσημου πανεπιστημίου της Αμερικής και σε κοιτάει βαθιά μέσα στα μάτια κρατώντας το βιβλίο που έγραψε για την θεραπεία του καρκίνου σε 5 απλά βήματα.

Τον συναντάτε στα καλύτερα κολέγια της Αμερικής, στο παρκέ του NBA, να κυνηγάει γαζέλες στην αφρικανική ήπειρο, ή να μάχεται εναντίον κατακτητών που θέλουν να πάρουν αυτό και το χωριό του σκλάβους στα βαμβακοχώρια της Νέας Ορλεάνης


τον πηδούσε η Χίλτον
Πριν περάσουμε στον 5ο και καλύτερο θα κάνουμε μια ειδική αναφορά στον Ελληνα Εφοπλιστή, ο καθημερινός αυτός τύπος άντρα, έχει δύναμη στα χέρια του και ακόμη περισσότερη στην τσέπη του, όχι δεν χάρηκε που σας είδε τα 500ρικα είναι. Αυτός ο ψηλός...(?) σγουρομάλλης μελαχρινός άντρας, με τα αμυγδαλωτά καστανά του μάτια, είναι άνδρας πρότυπο τον συναντάτε σε σελίδες άρλεκιν και ρομάντζου γραμμένου από ξελιγωμένες συγγραφείς Αγγλοσαξωνικής καταγωγής, είναι πάντα γοητευτικός, πάντα έχει ανοιχτό το
Τυπικός Έλληνας Ψαράς
πρώτο κουμπί στο πουκάμισο και πάντα έχει δασύτριχο στήθος.  Αυτός ο άνδρας ξέρει τι θέλει και πως να το αποκτήσει...και κάνει και πολύ καλό σεξ...δεν ξέρω πως γίνεται αυτό αλλα το κάνει.

Περνάμε στον Άλλο άντρα πρότυπο, τον άντρα τον σωστό, τον βαρύ, τον ιδανικό.



5. Ο Κρητίκαρος.....παίζει σε όλες τις διαφημίσεις, σε όλες τις σειρές και σε όλα τα όνειρα των γυναικών της ηπειρωτικής  Ελλάδος, είναι πρόστυχος, είναι βαρύς και έχει κριμένο πάντα ένα πιστόλι στο σπίτι. Ξέρει τι θέλει, ξέρει πως πρέπει να το αποκτήσει, είναι έτοιμος να θυσιάσει τη ζωή του για χάρη της πατρίδας του, ξέρει να χορεύει, να παίζει λύρα και να σφάζει ένα κουράδι. Αλλά το κυριότερο ξέρει πως να κατακτήσει μια γυναίκα, στέκεται λυγερόκορμος μπροστά στον Ψηλορείτη και κοιτάει κάτω το Ηράκλειο, γιατί ο αληθινός Κρητικός είναι από Βουνό, έχει να ξυριστεί καμιά πενταετία και φοράει πάντα μαύρα.

Αυτό το απόλυτα ρεαλιστικό πρότυπο άντρα θα το βρείτε παντού, παίζει παντού, αλλά σίγουρα δεν θα το βρείτε στην Κρήτη,..άποψή μας είναι πως αν θέλαμε ένα τριχωτό, κοντό σέξη άντρα...έχουμε τον  Τανιμανίδης ποντιακό sex symbol αλλά και τον Αποστολίδη, το μανεκέν του πόντου όπως λέει η κυρά Νίκη.

Νικητές τις καφρολίστας μας απόψε είναι φυσικά ποιοι άλλοι, οι αληθινοί άντρες της Ευρώπης..
Οι άνδρες που δεν φοβούνται να φορέσουν φούστα αλλά ούτε να καλπάσουν γυμνοί πάνω στα άλογα τους...ναι πολύ σωστά... οι Σκωτσέζοι.







αυτό που θέλω να πω είναι πως όλοι έκει έξω μας γεμίζουν το κεφάλι για το ποιος είναι ωραίος και ποιος δεν είναι, μας γεμίζουν ταμπέλες και στερεότυπα  και όλα αυτά γιατί; Για να πουλάν προϊόντα βασισμένοι στις ανασφάλειες και τα κομπλεξ μας. Καθόμαστε και ονειρευόμαστε τον τέλειο άντρα και την τέλεια Γυναίκα ενώ αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι κάποιον δίπλα μας σαν αυτόν






ή αυτόν... 


τον κάφρο της διπλανής πόρτας.

15 σχόλια:

Thomas the Barbarian είπε...

Κι εγώ ποιανής πόρτας κάφρος είμαι και δε βλέπω γκόμενα ούτε με το κυάλι; Της παραδιπλανής; Της απεκατεινής; Δώσε τα φώτα σου, τα νερά σου, τα τηλέφωνά σου, κάτι.

Erisadesu είπε...

Σκέφτηκα να γράψω ένα άρθρο τύπου 5 λόγοι που δεν βρίσκει γκόμενα ο Θωμάς
αλλά μάλλον θα γράψω για το 10 λόγοι που δεν βγαίνω με μεταλάδες

mahler76 είπε...

Λατρεύω τους κάφρους της διπλανής πόρτας χαχαχα

Stefanos είπε...

Θωμά ξεκίνα να πηγαίνεις βιβλιοθήκη για διάβασμα. Ή σταμάτα να κάνεις παρέα με μηχμηχ. Αλλιώς, σε βλέπω να πηδάς φλάντζες και κυλινδροπίστονα σε λίγο :p (και μην τις τρομάζεις με το καλημέρα με αττακάρες. Ξέρω δύσκολο να κρατηθείς, περάσαμε και μεις απο αυτό το στάδιο, αλλά δεν πιάνει στις < 30.)

Ανώνυμος είπε...

Μιας και η gayμοσύνη μου ανέβηκε μερικά λέβελ τώρα που διάβασα το κείμενο θα σου έλεγα τον Ralf Scheepers (Primal Fear) - για κάποιο λόγο τον θυμήθηκα. Είναι κακό ε;

Στο 5ο θα γελούσα δυνατά γιατί νόμιζα ότι κοροΐδευες μέχρι που είπες "δεν είναι από την Κρήτη" και λέω οκ, δεν τρολάρει!

Πρόεδρας ΑΠΙ

Erisadesu είπε...

και εμείς μαχλεράκο και εμείς,

Προφήτη Εσταριαν θες να βρεθούμε και να κάνουμε ένα intervention για τον Θωμάκο;

ΑΠΙ τι εννοείς; φυσικά τρολάρω τους ....αφού είναι σαν τρόλ.
Ωραίος ο Ralf Scheepers αλλά είναι φαλακρός και βίκινγκ εμείς θέλουμε άραβα και φαλακρό..
γιατί λες δεν τρολάρω, φυσικά τρολάρω ..οι κρητικοί δεν είναι ωραίοι και είναι και κοντοί

the writer είπε...

Κοίτα να δεις, εγώ τους τελευταίους μήνες τείνω να γλυκοκοιτάζω κάτι αναρχικούς μακρυμάλληδες στη Σόλωνος. Αλλά ένας Θωρ δε θα με χάλαγε καθόλου.

Erisadesu είπε...

κάπως έτσι και εμείς, αλήθεια θα σε ενδιέφερε να γνωρίσει τον θωμά;

Erisadesu είπε...

κάπως έτσι και εμείς, αλήθεια θα σε ενδιέφερε να γνωρίσει τον θωμά;

Πρόεδρος Α.Π.Ι. είπε...

Αυτό λέω κι εγώ. Ναι, είμαστε κοντοί και άσχημοι :(

Thomas the Barbarian είπε...

α) Δεν είμαι μακρυμάλλης, β) δεν είμαι αναρχικός, γ) δε συχνάζω στη Σόλωνος και δ) με έχει γνωρίσει.

mahler76 είπε...

@ Thomas the Barbarian
Για αυτό και δεν θα γαμήσεις ποτέ. Α, και επειδή είσαι και ΜΠΑΟΚ χαχαχαχαχαχα

Prophet Estarian είπε...

Erisadesu μην αγχώνεσαι. Θα στρώσει από μόνος του οσονούπω. Τα περάσαμε και μεις αυτά. Δεν είναι τίποτα. Του κόβει. Θα το βρει το σύστημα

Ανώνυμος είπε...

είσαι αρόστια...

(μαχλερ, δε γελάει κανενας...)

Δάφνη Χρονοπούλου/ Daphne Chronopoulou είπε...

Ωραία Λίστα.
Περιμένω το για το Θωμά.

Δεν έχεις προβλέψει [προσωπική απάντηση οπότε συμβουλεύω από εδώ
την Writer:
Για να τους κοιτάς (χειμώνα, ντυμένους, διότι είναι αγύμναστοι) καλοί αυτοί που λες μα μη σου τύχει να πρέπει και να ακούσεις τις μπαρούφες που λένε άμα ξεθαρρέψουν ή να ψάχνεις δικαιολογία για να μην πληρώσεις πάλι εσύ τους καφέδες..
(Γνωρίζω καλά το είδος από την τρελή μου νιότη, όπως θα καταλαβες. Σ' αυτή τη γειτονιά μεγάλωσα..)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...