Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Τι να ψηφίσεις στο Δημοψήφισμα;

Σοβαρά τώρα ακόμη σκέφτεσαι τι να ψηφίσεις στο Δημοψίφισμα;



Ακούσαμε πολλά αυτές τις ημέρες, για την ακρίβεια πολλές μαλακίες από άτομα που δεν το περιμέναμε, ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί, οι νεόπτωχοι που μέχρι τώρα έτρωγαν με δανεικά χρυσά κουτάλια έχουν συσπειρωθεί γύρω από τα λαμόγια που φοβούνται να χάσουν την θέση τους.

Εδώ στον Ναό είμαστε γνωστές για τις δημοκρατικές απόψεις μας και για τις δημοκρατικές μας διαδικασίες, οπότε με επίσημη ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι πιστοί του Ιερού Ναού της Θεάς Καφροδίτης θα ψηφίσουν ΟΧΙ. Το μεγαλείο της Θεάς Καφροδίτης είναι Μεγάλο. Γι' αυτό όσοι θα εναντιωθούν στην απόφαση της Θεάς Καφροδίτης θα υποστούν την οργή της, αυτό σημαίνει μηδενικούς οργασμούς στις γυναίκες και ανυπαρξίας στίσης για τους άντρες.

Η εκπρόσωπος της Θεάς Καφροδίτης στη Βουλή μας έκανε περήφανους και με αυτοθυσία και με γνώμονα το γενικότερο καλό της χώρας δήλωσε πως δεν συμφωνεί με τα νέα μέτρα σκλαβιάς και υποταγής. Να σας θυμίσω πως ή ίδια εκπρόσωπος του Ναού στην Βουλή υπήρξε από τα λίγα άτομα που είχε διαβάσει ολόκληρο το μνημόνιο και είχε αρνηθεί να το ψηφίσει γιατί όπως είπε η ίδια "δεν μπορούσα να υπογράψω το ξεπούλημα της χώρας και να προδώσω τον Ελληνικό λαό". Βίωσε τις κυρώσεις πλήρωσε το τίμημα και σήμερα βρίσκεται και πάλι στη Βουλή για να τιμήσει τα πιστεύω της και την ίδια μας την χώρα.

Ο μέγας Μάγιστρος του Ναού ο Ειρηναίος, έχοντας περπατήσει σε αυτή τη χώρα εδώ και 72 χρόνια, έχοντας βιώσει την παρακρατική βία, την βία της χωροφυλακής και την καταπάτηση της δημοκρατίας από την δικτατορία και την ανεργία της δεκαετίας του 90, γέροντας πλέον δήλωσε πως δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται. Θυσιάζει τα αξιοπρεπή γεράματα για να στηρίξει την νεολαία και το μέλλον της χώρα αυτής. Τι να τα κάνει τα αξιοπρεπεή γεράματα με την σταθερή σύνταξη όταν όλοι γύρω του θα πεινάνε; Ο μέγας Μάγιστρος Ειρηναίο, μάγκας από τους λίγους στις πιάτσες της Θεσσαλονίκης, επιλέγει ΟΧΙ.

μην αψηφίσεις την Θεά!

Η Dannossiel που κάθε μέρα έρχεται αντιμέτωπη με τα αρνητικά αποτελέσματα του μνημονίου και τους αληθινούς ανθρώπους αυτής της χώρας, επιλέγει ΟΧΙ. 
Εγώ που μεγάλωσα με τις θυσίες του Μαγίστρου Ειρηναίου και που δεν θέλω να στερηθεί τίποτα τώρα στα γεράματα, ως άτομο με μεγάλα όνειρα, τα θυσιάζω όλα για να μποροώ να κάνω νέα όνειρα με όλους τους υπόλοιπου μαζί. Επιλέγω ΟΧΙ


Δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει το ΟΧΙ ελπίζουμε για το καλύτερο, αλλά όλες οι χώρες πριν απο εμάς που πέρασαν τέτοιες καταστάσεις και χειρότερες, υψώθηκαν σαν φοίνικες από τις στάχτες τους. Το ίδιο θα κάνουμε και εμείς. Για να κάνεις ένα άλμα μπροστά πρέπει να κάνεις μερικά βήματα πίσω για να πάρεις φόρα. Δεν ήταν σε εκείνο το τραγούδι με την Ζωντανίνα που έλεγε "Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ", έχουμε μάθει να δουλεύουμε σκληρά ήρθε ο καιρός να δουλέψουμε σκληρά γι αυτή την χώρα και όχι για τους άλλους 

Ως Έλληνες σηκώσαμε με τα δικά μας χέρια και την δική μας εργατική δύναμη της χώρες της Ευρώπης. Ήρθε ο καιρός να δουλεψουμε για την δική μας χώρα, αν αντισταθούμε στα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, τα λαμόγια του Τουρισμού, των Τραπεζών και των δικηγορικών Συλλόγων. Μη φοβάστε την Φτώχεια, να φοβάστε τη Σκλαβιά. Επιλέξτε την Αξιοπρέπεια και όχι τον συμβιβασμό. 
Οι γονείς μας και οι παππούδες μας μεγάλωσαν φτωχικά όμως κατάφεραν να αλλάξουν την χώρα σε εποχές χωρίς ελπίδα. Μπορούμε να το κάνουμε και ΕΜΕΙΣ αφήνοντας πίσω το ΕΓΩ.


Μέχρι τώρα μας απειλούν και μας εκφοβίζουν τα ίδια άτομα που έριξαν την χώρα στο μνημόνιο και στον δανεισμό. Τα ίδια άτομα δημιούργησαν το απεχθές χρέος και αυτά θέλουν να συνεχίσουμε έτσι. υπόδουλοι και σκλάβοι. Από το εξωτερικό μας πιέζουν και ακυρώνουν κρατήσεις και αγορές...για να μας κάνουν να διαλέξουμε την λάθος επιλογή. Οι ίδιοι όμως θα επιστρέψουν πρώτοι όταν θα δουν τις ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν σε αυτή τη χώρα.



Αλ Τσαντίρη 

Επιλέξτε το άγνωστο μέλλον, γιατί είμαστε άνθρωποι και είναι στη φύση μας οι περιπέτειες, οι ανακαλύψεις και το άγνωστο. Μην τους αφήσετε να μας φέρουν την Μπότα στο λαιμό, αρκετά χρόνια τους κουβαλάμε στην πλάτη μας. ΜΠΟΡΟΎΜΕ να φτιάξουμε ξανά αυτή τη χώρα. Ας διώξουμε τα ποντίκια και τους μπαστακωμένους καπετάνιους από το καράβι μας και ας ορίσουμε εμείς την Ρότα στο δικό μας Κάραβι. 



Βέβαια καταλαβαίνω πως μπορεί να υποκύψατε στον φόβο και στις απειλές και να επιλέξετε το ναι.  Θα δεχτώ όποια απόφαση και αν πάρετε, αλλά να σας θυμίσω δεν είμαστε Γραικοί με σύνδρομο Στοκχόλμης, είμαστε Έλληνες. Απλά η Θεά Καφροδίτη δεν ξέρω πως θα αντιδράσει και τότε λυπάμαι, αν δεν έχετε πια στύση και οργασμούς για εσάς. Sorry ε.

Μπορείτε να εκφράσετε ελύθερα τις απόψεις σας και να ξεκατινιαστείτε στα σχόλια. Είθε η Εύνοια της Θεάς να είναι μαζί σας.

7 σχόλια:

kopria είπε...

http://kopria.blogspot.gr/2015/07/blog-post.html

Orin είπε...

Δεν είμαι πια στην πατρίδα, αλλά ένα Όχι ΝΑ θα ψήφιζα. Είμαστε που είμαστε γαμημένοι, ας γαμηθούμε μια και έξω, μπας και μπορέσουμε να ξανασταθούμε γρήγορα. Δόξα στη Θεά Καφροδίτη! Δόξα στον Ειρηναίο!

Πρόεδρος Α.Π.Ι. είπε...

Νομίζω ότι ο καθένας έχει διαβάσει τόσα πολλά (κυρίως μαλακίες) που είτε τις απορρίπτει γιατί ήξερε από την αρχή τι θα απαντήσει είτε θα το παίξει τζόκερ...

mahler76 είπε...

Και μόνο που το προστάζει η Θεά, όλοι όχι!

Jim P είπε...

Γαμάτη

Erisadesu είπε...

Ακριβώς όπως λέει η Κοπριά αν πεις ναι δεν ειναι βιασμός..

Ρε συ Orion πάντα με κάνεις περήφανη ρε συ, σε αγαπάω ρε, θα φέρεις πάντα τον τιμιτκό τίτλο της Πόρνης Γκέμπα στον ναό μας, θα κάνουμε ειδικές τελετές στο όνομα σου

Προεδράρα, όσο περνάνε οι μερες δεν βλέπω να γίνεται αυτό που λες,

Μαχλεράκο χαίρομαι που συνετίστηκες και συμφωνείς

Τζιμάκο, απο εσένα περιμένα πολλά

Φιλελέρας είπε...

Εγώ ψήφισα ναι και τώρα δεν έχω στήσει .... τι μπορώ να κάνω;



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...