Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Προτεραιότητες

Ένα κοινο χαρακτηριστικό που έχουμε ως ξαδέρφες και ενδεχομένως όλο το σόι είναι πως ξέρουμε να κάνουμε την πάπια ακριβώς την στιγμή που δεν πρέπει....Για παράδειγμα εκεί που η Dannossiel έχει να γράψει τρεις δικογραφίες, να καταθέσει  150 συντάξεις μέχρι το μεσημέρι εκέινη της ημέρας...Θα σηκωθεί και θα αποφασίσει πως είναι ο καιρός να συμμαζέψει την αποθήκη στο χωριό που έχει να ανοιχθεί απο το 1983 πριν ακόμη γεννηθεί.

Το ίδιο έκανα και εγώ όταν είχα να διαβάσω για την εξεταστική. Γιατί να διαβάσω τις λίγες ώρες που μου απέμειναν όταν μπορώ να καθαρίσω το δωμάτιο μου στην εστία, το δωμάτιο του ανιψιού μου, την καφετέρια της εστίας, όλο τον όροφο της εστίας και τις κοινές τουαλέτες τις εστίας;\

Είναι παγκόσμιο σύνδρομο το σύνδρομο της αναβλυτικότητας ας το παραδεχτούμε. Πόσες φορές ανάβαλες να κάνεις μια εργασία που σε ανέθεσαν να κάνεις οι ανώτεροί σου στη δουλειά; Έτσι και εγώ...αυτή τη στιγμή το σπίτι μου είναι μπουρδέλο, αύριο η μάνα μου έρχεται και εγώ αντί να τρέχω σαν τρελή να καθαρίζω, να βάλω σκούπα....κάθομαι και γράφω ποστ σε ένα βλογκ που έχω να ανανεώσω πόσο καιρό και που προφανώς οι ξαδέρφές μου το εγκατάλειψαν στην μοίρα τους.

Κάθομαι σε ένα λόφο σκουπιδιών μέσα στο σαλόνι μου, με θέα τις νεκρές κατσαρίδες στην κουζίνα....ωστόσο...προτιμώ να κάθομαι εδώ πάνω και να μοιράζομαι άχρηστες πληροφορίες με το ανύπαρκτο κοινό μου, που μάλλον είναι κάπου έξω και τα πίνει ποτάρες.φορώντας γόβες γιατί αύριο έχουμε και γάμο...

Αύριο μάλλον η μάνα μου θα με σκοτώσει γιατι το μόνο πραγμα που είναι καθαρό στο σπίτι είναι τα πλυμένα ρούχα, η χέστρα και ο νεροχυτης. Όμως δεν μπορώ να καθαρίσω...είμαι πτώμα γαμώ το φελέκι μου...είχα μια καλή ημέρα στη δουλειά τρολάροντας Αθηναίους Τουρίστες και τώρα το μόνο που θέλω είναι να βλέπω Rupaul's Drag Race, να φοράω τις υπέροχες φλοραλ γόβες μου και να παίζω με το νέο και πρώτο λάπτοπ μου, που μου το δώρησε ο πατέρας της Dannossiel για την αποφοίτηση μου και για να με ενθαρυνει να κάνω την δική μου σελίδα στο ιντερνετ.

Γιατί όπως είπε ο ίδιος είμαι η καλύτερη εθελόντρια του κόσμου και πρέπει να το μάθει όλος ο κόσμος. Αυτά...βασικά...εγώ στο προσωπικό μου βλογκ ήθελα να γράψω δεν ξέρω πως σκατά κατέληξα να γράφω εδώ..

4 σχόλια:

Jim P είπε...

Γι'αυτό έχουμε τα Blogs άθλια κόρη, ψυχική επούλωση, και στο τέλος τέλος στα παπάκια μας τα "πρέπει", έτσι;

Πρόεδρος Α.Π.Ι. είπε...

Σωστή! Κι εγώ έχω ένα divinity να τερματίσω. Οι σημαντικές δουλειές οφείλουν να περιμένουν!

Manolo7 είπε...

Αφου και να καθαρισεις παλι αυριο η μανα σου ολο και κατι θα βρει να κανει, οποτε προς τι ο αδικος κοπος;

Εγω εχω να βαλω πλυντηριο, να τα απλωσω, να τα σιδερωσω και ολο το αναβαλω. Δεν πειραζει, οταν δω και αρχιζουν να τελειωνουν ολα τα ρουχα μου απο τη ντουλαπα θα κανω μια προσπαθεια.

Erisadesu είπε...

Ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο μου...τα λόγια στήριξής σας σημαίνουν πολλά για εμένα. Σας ευχαριστώ αδέρφια μου.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...