Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Οι χαρές της Γυναικείας Φύσης

Αγαπητέ αναγνώστη που σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή σου σκέφτηκες  "πως αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν μεγάλη πουτάνα" και που αναρωτήθηκες πως θα ήταν η ζωή σου αν ήσουν γυναίκα.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να σου πως πως νιώθει μια γυναίκα...αλλά θα σου μιλήσω για την καλύτερη περίοδο του να είσαι γυναίκα.





"Πως είναι να είσαι γυναίκα με περίοδο"

1. Περίοδος Πάνας 
Σκέψου πως φοράς μια πάνα και εκεί που στέκεσαι θες να κατουρήσεις, αλλά δε βρίσκεις τουαλέτα και πάνω στο πανικό σου να βρεις, αρχίζει και στάζει το βρισάκι σου...Ναι έτσι είναι να έχεις περίοδο..εκεί που κάθεσαι και κάνεις μια απότομη κίνηση, αρχίζεις και νιώθεις σαν να κατουράς, και δυστυχώς δεν μπορείς να το ελέγξεις. Νιώθεις μια θέρμη να γεμίζει την πάνα σου, ένα ζεστό υγρό να ταξιδεύει στο βρακί σου...και εκεί απλά κοκκινίζεις από την ντροπή σου και αναρωτιέσαι αν λερώθηκες ή οχι. Αυτό συμβαίνει τακτικά στην διάρκεια της ημέρας και κυρίως όταν κάθεσαι πολύ ώρα και σηκώνεσαι απότομα. 

2. Σύνδρομο Περιοδικής Καύλας
Βέβαια το χειρότερο δεν είναι αυτό, το χειρότερο είναι όταν έχεις "το σύνδρομο της περιοδικής καύλας".  Είναι εκείνο το σύνδρομο που αποδεικνύει τον κανόνα του Μέρφι. Μπορεί να μην έχεις καύλες ποτέ στη ζωή σου, αλλά την ημέρα της περιόδου θα έχεις τόσες καύλες που θα θες να τρίψεις το μουνί σου σε δέντρο για να συνέρθεις (δεν το έχω κάνει ποτέ..ή ναι). Εκείνη την ημέρα αν συναντήσεις και κάποιον ωραίο γκόμενο την γάμησες. Εκει που σου μιλάει αμέριμνος αυτός, νιώθεις πάλι αυτή την θερμή αίσθηση ανάμεσα στα πόδια σου..και ενώ σου μιλάει, και εσύ φαίνεται πως χάθηκες στο βάθος των ματιών του, το μόνο που σκέφτεσαι είναι "Ναι συνέχισε να μου μιλάς έτσι, τι ωραία που τα λές, μίλα μου και άλλο όσο το μουνί μου ξερνάει αίμα". Αμηχανία και πάλι αμηχανία. Κατεβάζεις το βλέμμα, και αυτός νομίζεις πως ντρέπεσαι και κολακεύεται. Αναρωτιέσαι αν έχει καταλάβει πως κάτι συμβαίνει παρόλο που προσπαθείς να το παίξει ψύχραιμη. Ωστόσο εσένα το μυαλό σου είναι εκεί, κολλημένο στον κόκκινο στρατό που κάνει εισβολή στην Ουκρανία. Σε επίπεδο αμηχανίας μπορώ να το συγκρίνω με το να συγκρατήσεις στύσης την ώρα που σου μιλάει υπερδιαγαλαξιακή γκόμενα, με την οποία είχες ονείρωξη χθες το βράδυ. Αλλά εδώ μιλάμε για μίνι εκσπερμάτωση.

3. Περίοδος Γρίπης 
Φυσικά το φαινόμενο της περιόδου παρατηρείτε κάθε μήνα οπότε οι πιθανότητες να έχεις περίοδο όταν είσαι κρυωμένη είναι αρκετά μεγάλες. Αχ...οι χαρές του να είσαι κρυωμένη ενώ έχεις περίοδο. Φίλε άντρα αναγνώστη έχεις συγκρατήσει ποτέ κλανιά ενώ φτερνίζεσαι; Έχεις νιώσει το σκατό στον πάτο σου που προσπαθείς να το συγκρατήσεις ενώ θες να φταρνισθείς; Πολλαπλασιάσετε το επί 30000 και θα έχεις μια μικρή ιδέα του πως είναι να φτερνίζεσαι ενώ έχεις περίοδο. Κοίτα δεξιά εκείνη τη κοπέλα στο λεωφορείο που την βλέπεις να πανικοβάλλεται, νιώθει αρχικά ένα γαργαλητό στη μύτη, ένα ρίγος στο ρινικό της σύστημα και ξέρει πως ο θάνατος πλησιάζει. Βλέπεις στο τρομαγμένο βλέμα της να προσπαθεί μάταια να συγκρατήσει απο τη μία τη μύξα και από την άλλη τη μήτρα της...φυσικά αποτυχαίνει και τότε παραδίνεται ηττημένη...Φτερνίζεται δυνατά ενώ απο κάτω τα πράγματα είναι κάπως ετσι...

Ω ναι ο Kubrick ήξερε τι θα πει να είσαι γυναίκα. 
4. Περίοδος Οργής
The Rage...την έχεις βιώσει πίσω από το τιμόνι, την έχεις βιώσει σε εκείνα τα μοντέρνα παιχνίδια τύπου WOW, LOL, Aion και πάει λέγοντας. Πολλαπλασίασε το επι 3000 και θα έχεις μια μικρή ιδέα. Βέβαι πολλοί απο εσάς το έχετε βιώσει ως θύμα των συντρόφων σου. Αλλά άλλο να είσαι το θύμα και άλλο το να βιώνεις την Οργή. The Wratf of the female titans (shingeki no onna kyojin). Εκεί που κάθεσαι στο γραφείο σου αμέριμνη, πέφτει το στυλό...και τότε νιώθεις σαν wiking σε επίθεση, το αίμα ανεβαίνει στο κεφάλι σου και βιώνεις τόσο μίσος για το κωλογαμημενο στυλό που είχε το θράσος να πέσει κάτω...ΚΑΤΩ το διανοήσε; και αρχίζουν ιδέες να ανεβαίνουν ... να ακούς φωνες που να σου λένε πως πρέπει, πρέπει, πρέπει να τιμωρήσεις το στυλό που με τόσο θράσος να ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ, ΘΕΟΙ του Κολύμπου,  αψήφισε τα θέλω μου και επέλεξε να ακολουθήσει τους νόμους της βαρύτητας. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ!!!! 


5. Πονεμένη Περίοδος
Σχετικά με τους πόνους μας και γιατί δεν θα τους καταλάβετε ποτέ....Η καλύτερη περιγραφή του πόνου στην ωοθήκη είναι ως εξής...Σκεφτείτε έναν μικρό άνθρωπο, νάνο, ή γκόμπλιν ή ορκ, να είναι μέσα  στον πάτο σας και να παίζει μπόξ με τον προστάτη σας. Ενώ κοιμάστε, ξυπνάτε, δουλεύετε κ.ο.κ. Αυτός είναι περίπου και ο πόνος των ωοθηκών μας. Σαν ένας νάνος που παίζει μπόξ και μερικές φορές αποφασίζει πως θα είναι καλύτερο να κλοτσάει τον σάκο αντί να τον χτυπάει με μπουνιές. Ο μόνος τρόπος να τον νικήσεις είναι να τον κάψεις...γι αυτό και θα δεις πως τα Λαπ τοπ είναι η καλύτερη ανακάλυψη που έγινε ποτέ για να καταπολεμήσεις τους πόνους της περιόδου..Γι αυτό όταν βλέπεις μια γυναίκα πραγματικά ευτυχισμένη με το το λαπτοπ στα πόδια της, μην την ενοχλείς κάνε ένα ζεστό τσαί, καφέ, σοκολάτα και θα την έχεις δική σου για πάντα. Διαφορετικά θα νιώσεις την οργή! 



6. Καλοκαιρινή Περίοδος 
Η καλοκαιρινή περίοδος....Αν είναι να έχεις περίοδο, θα είναι πάντα τις ημέρες που θα έχεις άδεια. Πράγμα που δε σε ενοχλεί όταν έχεις ταμπόν....αλλά θέλετε να σας περιγράψω πως είναι να φοράς ταμπόν; Πως είναι να περπατάς με μια βαμβακερή μπάμια μέσα στο πράμα σου; Βάλτε μία στον κώλο σας να καταλάβετε. Τις πρώτες φορές ζορίζεσαι να τη βάλεις και όσα χρόνια και αν περάσουν πάντα θα αναρωτιέσαι αν τη φόρεσες καλά, αν αυτό το παράξενο αίσθημα που νιώθεις μέσα σου είναι σωστό. Με κάθε αλλαγή στο σώμα σου, νομίζεις πως έπαθες τοξικό σύνδρομο...και όσο μα όσο προσεκτική είσαι...κάποια φάση στη ζωή σου θα μπερδευτείς και θα φορέσεις και δεύτερο ταμπόν. Double penetration bitches. Αν είσαι τυχερή θα το καταλάβεις εγκαίρως, αν είσαι άτυχη θα το καταλάβεις μετά από 8 ωρες δουλειάς. Συμβαίνει σε όλες. 

Φυσικά το καλοκαίρι είναι και η ζέστη εχθρός σου. Τύλιξε μια πλαστική σακούλα στο μόριο σου και περπάτα όλη μέρα έτσι...ακριβώς αυτό νιώθουμε και εμείς...φαγούρα, ιδρώτα, και όλα αυτά ενώ μιλάμε άνετες μαζί σας, σας σερβίρουμε το φαί σας και κάνουμε τις δουλειές μας...πως να μην έχεις νεύρα μετά; 

7. Πρωινή Περίοδος
Ο εφιάλτης όμως δεν σταματάει όμως συνεχίζεται το βράδυ και κορυφώνεται με το πρωινό ξύπνημα. Παραπονιέστε για το κατούρημα με στύση το πρωί...σκέψου να κατουριέσαι πάνω σου με το που ξυπνάς. Το πρώτο πράγμα που κάνει ο εγκέφαλος σου το πρωί μόλις ξυπνάς είναι να δώσει εντολή στο πράμα σου να αρχίσει να ξερνάει. Να ξερνάει ποσότητες αίματος ώστε να γίνεις πουτάνα πριν προλάβεις να φτάσεις στην τουαλέτα. Αν είσαι τυχερή προλαβαίνεις, αν είσαι άτυχη γλιστράς στο μπάνιο κάθεσαι στα πλακάκια και κλαίς...Κλαίς για την μοίρα σου που έγινες γυναίκα, για την μάνα σου, τη θεία σου, την αδερφή σου, για τα κορίτσια που τις κόβουν τις κλειτορίδες στην Αφρική, για τις μουσουλμάνες με τις μπούργκες στην Αραβία, για τις μαύρες στα γκέτο της Αμερικής, 


8. Περίοδος Ζευγαρώματος
...Σεξ και περίοδος...γιατί; απλά γιατί;...Γιατί ρε φίλε  θες να το κάμνεις αυτό; Εσύ βλαμμένη γιατί να το κάμνεις αυτό; Πραγματικά γιατί...ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ...RAGEEEE


και όλα αυτά τα βιώνουμε κάθε μήνα γιατί...για να φτάσουμε σε μια ηλικία που πρέπει να κάνουμε παιδιά και άντε αν κάνεις παιδιά πάει και έρχεται...αν σου πει ο γιατρός πως είναι αδύνατον να κάνεις τι γίνεται...πέρασες κάθε μήνα της ζωής σου μέσα στον πόνο γιατί; για να μη φέρεις στην ζωή τι; 

10 σχόλια:

Θεά Καφροδίτη είπε...

Έχει περάσει πόση 1 ώρα από την ανάρτηση και ο Πρόεδρος ΑΠΙ δεν έχει κάνει comment...ανησυχώ

Ανώνυμος είπε...

Εδώ είμαι μωρέ, απλά είδα τον Μπάτμαν χθες και προσπαθούσε να μου μιλήσει και δεν καταλάβαινα πράμα. Έφερα διερμηνέα και έφυγε μετανάστασης μετά από 2 ώρες. Τελικά του είπα ότι ξέρω ότι είναι ο Μπρους Γουέιν και μπορεί να μου μιλήσει κανονικά και τότε έπαθε μίνι εγκεφαλικό και τρέχαμε στα νοσοκομεία, άσε, τι να σου λέω.

Όσο για το κείμενο, περίοδο δεν έχω και δεν μπορώ να ξέρω, αλλά οι παρομοιώσεις σου με έκαναν να πονάω!

Πρόεδρας ΑΠΙ

Thomas The Barbarian είπε...

Το κείμενό σου είναι ο νέος περιοδικός πίνακας.
Υ.Γ. Wikings είναι κάτι πολεμιστές από τη Σκανδιναβία που κάνουν edit στα άρθρα της Wiki που γράφουν για τους Amon Amarth?

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αλλά στο τέλος έρχεται η δικαίωση. Η εμμηνόπαυση!!!

Jim P είπε...

Απολαυστικό κείμενο με εύστοχη χρήση εικόνων, λίγο anti-climactic στο τέλος...

Erisadesu είπε...

Τι είπε η θεάρα; Δικαίωση η εμινόπαυση...γαμησετα...

Jim P...τι εννοείς; ντεκαβλέ;

Jim P είπε...

ε, ναι ντεκαβλέ, χτίζει ένα κρεσέντο και τελειώνει με υπαρξιακά...

Erisadesu είπε...

Ε ναι...αν δεν το κάναμε αυτό δεν θα ήμασταν γυναίκες. Ευχαριστώ για την συμβουλή σου πάντως. Λέω να την ακολουθήσω.

ΑΒΑΤΑΡΑΣ Legendary είπε...

Το καλύτερο άρθρο που διάβασα τυχαία στο μπλογκ σου. Την περίοδο (κοίτα λέξη σύμπτωση) που το έγραφες το μπλογκ μου έκανε τα πρώτα του βήματα.

Erisadesu είπε...

ρε γαμώ γιατί δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις για τα σχόλια ...τυχαία το είδα τώρα που σκεφτόμουν να κάνω αναδημοσίευση στο Facebook, όσο πιο παλιά τα άρθρα τόσο πιο καλά να ξέρεις.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...