Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Δελτίου Τύπου Ιερού Ναού

Ο Ιερός Ναός της Θεάς Καφροδίτης θα παραμείνει κλειστός μέχρι την Κυριακή τον εκλογών λόγο εκτεταμένου προεκλογικού αγώνα. Παρακαλούνται όλοι οι Ιεροί Δούλοι, Ιεροί Πιστοί και όλες οι Άθλιες Κόρες να συσπειρωθούν και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Όπως και κάθε χρόνο η Θεά Καφροδίτη θα χαρίσει την εύνοια και την ενέργεια της στο εκλεκτό της τέκνο, την υποψήφια βουλευτή Α Θεσσαλονίκης με τον συνδιαμό του ΣΥΡΙΖΑ Τεκτονίδου Κυριακή (Βούλα) .

Η κυρία Τεκτονίδου Βούλα γνωστή και ως Θεία Βούλα. Γνωρίζοντας τη Θεία μας και όντας περήφανα παιδιά της προτείνουμε την υποψηφιότητα της για τις επόμενες εκλογές. Όπως κάθε γυναίκα στην οικογένεια μας η Θεία Βούλα ποτέ δεν υποχώρησε στα πιστεύω της και κάθε της δραστηριότητα είναι προσανατολισμένη προς τον Άνθρωπο. Όντας απόφοιτος Κοινωνιολογίας και με μεγάλο έργο στην θητεία της στον ΟΑΕΔ στέκεται πάντα ως πυλώνας υπεράσπισης στο πλάι των εργαζομένων, των ανέργων και ευπαθή ομάδων. 



"Θα προκαλέσετε τεκτονικούς σεισμούς στην πολιτική σκηνή της χώρας κυρία Τεκτονίδου " 
Κακακουνάκης Νίκος 

Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη με τον αείμνηστο κο Κακαουνάκη η Τεκτονίδου Βούλα ως προτοεμφανιζόμενη υποψηφία βουλευτής κέρδισε τις εντυπώσεις, με βαθύ αίσθημα της πατριωτικής ευθύνης και της υπεράσπισης των πολιτών αρνήθηκε να ψηφίσει το Μνημόνιο, λέγοντας η ίδια "Αρνούμαι να παραδώσω την χώρα σε ξένα χέρα. Δεν μπορεί να υπάρξει άνθρωπος που διάβασε το μνημόνιο και να δεχτεί τέτοια προδοσία." μου είχε πει σε μια οικογενειακή μας συνάντηση. 
Σας προτείνουμε την Κυριακή Τεκτονίδου βουλευτή Α Θεσσαλονίκη με το ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι τιμή μας να έχουμε ένα άτομο στη Βουλή που ξέρουμε πως δε θα προδώσει τα πιστεύω, τις αρχές και την πατρίδα μας. Εκεί έξω υπάρχουν ακόμη πολιτικοί με ήθος, όραμα και το υπόβαθρο να κάνουν τη διαφορά. Το δύσκολο είναι να τους βρούμε και να τους βάλουμε όλους σε μία παράτξαη.

Έτσι και επισήμως ο Ναός μας σήμερα θα πάψει τις τελετές για λίγες ημέρες για να μπορέσουμε να δείξουμε το όνειρό και το όραμα μα γι αυτή την χώρα....Με το ίδιο σκεπτικό τα σχέδια μας για παγκόσμια κυριαρχία θα καθυστερήσουν λίγο.

Στον Ναο θα μοιράσουμε πυροσκί σε όλους τους ψηφοφόρους και όποιος αποφασίσει να ψηφίσει τη θεία μας κερδίζει προμήθεια πυροσκί για ένα χρόνο!!!! 


ΣΥΡΙΖΑ "Η ελπίδα έρχεται "



υγ. Ελπίδα λέγαν τη γιαγιά μου. Thoma the barbarian αν πεις βλακεία δε θα φας πυροσκί. 

11 σχόλια:

Thomas the Barbarian είπε...

Δυστυχώς για τη Θεία Βούλα, έχω ορκιστεί στον Κθούλου και στο πνεύμα του Ρόνι Τζέιμς Ντίο ότι πρώτα θα κόψω και θα ταριχεύσω το πουλί μου και μετά θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ.
Υ.Γ. Αυτό μετράει κι αυτό για βλακεία; Θέλω πυροσκί.

Πρόεδρος Α.Π.Ι. είπε...

Θωμά πώς σε λένε; Κάτσε να τα πούμε... έχω και καραμελίτσες.

Σαμαράς

Erisabetsu είπε...

Εντάξει Θωμά δεν πειράζει...όμως σίγουρα ξέρεις κάποιον που θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και τότε θα του πεις για την Τεκτονίδου. Αλλιώς δεν έχει Πυροσκί.

Πρόεδρε...έλα εδώ έχω πυροσκι

Λάθος Ταινίες είπε...

Συγνώμη, τα πιροσκί από που τα παίρνουμε; (μην πείτε απ' το κώλο)
Εγώ ΠΑΝ.ΚΙ ψηφίζω αλλά για πιροσκί ψηφίζω και ΣΥΡΙΖΑ και την θεία σου την κουκλάρα!

mahler76 είπε...

@Thomas the Barbarian
Δεν πειράζει, ως ΔΑΠίτης δεν θα το χρειαστείς και πολύ το πουλί σου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα


Καλή επιτυχία στην κυρία Τεκτονίδου. Μακάρι να μπουν άξιοι άνθρωποι σε αυτή την βουλή.

Thomas the Barbarian είπε...

Δαπίτης; Εγώ δε σε έβρισα.
(Αν με πεις ότι οι αριστεροί γαμάνε περισσότερο απ'τους Δαπίτες, θα τα βροντήξω όλα χάμω).

mahler76 είπε...

@ Thomas the Barbarian
Πες μου πως είσαι νεολαία ΓΑΠ να μην προλάβω να ξαναφάω παταφρίτας.

Πάντως στις δικές μου σχολές, Συντήρηση και Αρχιτεκτονική γαμάνε ΜΟΝΟ οι αριστεροί. Στον έξω κόσμο είναι λίγο αλλιώς τα πράγματα όντως χαχαχα

Thomas the Barbarian είπε...

Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, είμαι λεύτερος.
Υ.Γ. Εμείς δεν έχουμε γκόμενες, οπότε δε γαμάει κανείς ούτως ή άλλως.

elenh είπε...

na efxhthw kalh epityxia sth theia voula ki otan erthw thessalonikh tha perasw apo to ble gia to pyroski.telika me ypsilon h me jiota grafete;to piroski nte.

Manolo7 είπε...

Δεν ξερω τι κανουν οι αριστεροι παντως οι ΔΑΠιτισσες κανουν πολυ καλες πιπες!! :P

Kαι να ξερετε γυναικα που ειναι καλη στις πιτες και στις πιπες αντρα χανει δυσκολα! Χαχαχαχα

Λάθος Ταινίες είπε...

Εσείς πιροσκί ο Κακλαμάνης σάντουιτς
http://www.newsbomb.gr/media/com_news/story/2015/01/25/548219/main/screen-shot-2015-01-25-at-1-44-08-pm.png



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...