Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Βασικές Οδηγίες για Κάλαντα

Για  ακόμη μια φορά η Θεά Καφροδίτη θέλοντας να βρεθεί στο πλάι των πιστών της και στον μικρών μελλοντικών πιστών αποφάσισε να μας δώσει μερικές βασικέ οδηγίες για τα Κάλαντα.


Έτσι σήμερα ως άξια εκπρόσωπος της Θεάς θα σας απαντήσω το ερώτημα "Πως να βγάλω λεφτά λέγοντας τα Κάλαντα " 

Μικροί μου φίλοι σήμερα ήρθε ο καιρός να μάθετε πως να βγάζετε πραγματικά λεφτά στα Κάλαντα. 

1η Συμβουλή  Εντοπίστε γιαγιάδες χωρίς εγγόνια. Στην γειτονιά σας σίγουρα θα έχετε μερικές. Εγώ μόνο στην πολυκατοικία μου έχω 10.Στόχος σας θα πρέπει να είναι αυτές οι οικογένειες που δεν έχουν παιδιά και ψοφάνε να ακούσουν τα κάλαντα.

2η Συμβουλή  Βήμα: Μην στοχέυεται τα καταστήματα πλέον. Κάποτε ήταν πολύ κερδοφόρο να πεις τα κάλαντα στους καταστηματαρχες. Όμως η κρίση έχει αφήσει τα ταμεία τους άδεια και ότι ψιλά είχαν τα έδωσαν στα 150 παιδάκια που προηγήθηκαν απο εσάς. Αν ωστόσο ακόμη πιστεύετε πως θα μαζέψετε λεφτά απο τους κουρασμένους υπαλλήλους που για ακόμη μια χρονιά δουλεύουν στις γιορτές τότε θα πρέπει να είστε οι πρώτοι που θα τους πουν τα Κάλαντα. Γιατί μετά τα 25 παιδάκια εξαντλείτε η υπομονή και η αντοχή τους. Ωστόσο μπορείτε να πάτε σε χώρους γραφείων. Ειδικά όταν σε αυτά έχουν υπαλλήλους βουτηγμένους στη δουλειά με τα κεφάλια μέσα. Θα είστε ένα ευχάριστο και σπάνιο διάλειμμα γι αυτούς.

3η Συμβουλή  Πείτε τα σωστά Κάλαντα. Αν είναι να κάνετε δουλειά να κάνετε σωστή δουλειά. Το να τραγουδάτε Τρίγωνα Κάλαντα σκόρπισαν παντού επειδή είναι πιο εύκολο να το μάθετε δε θα σας χαρίσει το αποτέλεσμα που θέλετε. Δείξτε ότι προσπαθήσατε, ακόμη και αν τα πείτε λάθος οι γιαγιάδες και οι γεροντοκόρες θα εκτιμήσουν την προσπάθεια σας. 

4η Συμβουλή  Την παραμονή πρωτοχρονιά λένε λιγότερα παιδιά τα κάλαντα. Στοχέυεστε εκείνη την ημέρα να βγείτε και να περάσετε από όσα περισσότερα σπίτια γίνεται.


5η Συμβουλή  Τα παιδιά που λένε τα σωστά και τονίζω τα σωστά κάλαντα τα Θεοφάνια είναι ανύπαρκτα. Καταλαβαίνετε πως κανένα σπίτι δε θα περιμένει την άφιξη σας και όταν θα φτάσετε θα είστε και οι πρώτοι που θα τους πουν αλλά και οι τελευταίοι. Γι αυτό συμβουλή μου είναι πείτε τα κάλαντα εκείνη την ημέρα. Σε όσα περισσότερα σπίτια γίνεται.

6η Συμβουλή Πάρετε προφυλάξεις .... αυτό σημαίνει πρήξτε τους γονείς σας μέχρι να σας συνοδεύσουν, γιατί πρώτον θα βγάλετε δικό σας χαρτζιλίκι και εκεί έξω ο κόσμος είναι γεμάτος μεγαλύτερα παιδιά που θα θελήσουν να κλέψουν τις εισπράξεις σας. Δυστυχώς οι εποχές που ζείτε δεν είναι ίδιες με τις δικές μας.

7η  Συμβουλή Αν δεν σας αφήνουν να πείτε τα κάλαντα είναι συνήθως επειδή δεν έχουν ψηλά να σας δώσουν. Μη γκρινιάζετε γιατί αυτοί θα σας θυμούνται την επόμενη φορά που θα πάτε. Τώρα βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις που είναι απλά βλαμμένοι οι άνθρωποι και δεν χαίρονται με την παρουσία παιδιών στην πόρτα τους.



8η Συμβουλή αν είσαι πάνω απο 13 μάλλον είσαι αρκετά μεγάλος για να πεις τα κάλαντα γι αυτό και σε κοιτούν σαν εξωγήινο. Αν είσαι σε αυτή την ηλικία και μεγαλοδείχνεις τότε μάλλον οι εισπράξεις σου θα είναι χαμηλότερες. Συνεργάσου με ένα παιδάκι μικρότερης ηλικίας, ξέρεις εσύ, ξαδερφάκι ανιψάκι. Βρες κάποιον.

9η Συμβουλή αν φαίνεσαι πως δεν είσαι Ελληνικής καταγωγής τότε φρόντισε να λες καθαρά τα ΣΩΣΤΑ κάλαντα οι γριές και οι γέροι είναι ρατσιστές προτιμάνε τα δικά τους παιδάκια. Γι αυτό και φροντίστε να σώζετε την κατάσταση με τα σωστά κάλαντα. 

10η Συμβουλή αν είσαι ενήλικας και θες να πεις τα κάλαντα....εκτός του ότι θα σε πάρουν με τις πέτρες...αν θες όμως να ξεγελάσεις τύλιξε ένα χαρτόκουτο παπουτσιών κάνε μια τρύπα στην μέση και κόλα απέξω ένα αυτοκόλλητο Μη κυβερνητικής Οργάνωσης. και αν είσαι τυχερός ίσως να σε πιστέψουν πως κάνουν δωρεάν σε ένα ίδρυμα και να ρίξουν χρήματα....βέβαια...πιθανόν να σε σταματήσει η αστυνομία και να σε κλείσουν μέσα για απάτη..


Ανακεφαλαίωση:  "Πως να βγάλεις χρήματα λέγοντας τα Κάλαντα"
Λέξεις κλειδιά: Πρωινό ξύπνημα, Προωτοχρονιάτικα Κάλαντα, Κάλαντα Θεοφανίων, ΣΩΣΤΑ Κάλαντα, όχι καταστήματα πώλησης, Ναι σε χώρους γραφείων...προσοχή στους γορίλες!!!!

Καλές γιορτές μικροί μου φίλοι!!!!! 


και εσείς μαλάκες μίζεροι μη διώχνετε τα παιδάκια κρίμα είναι...
επίσης μη κάνετε το λάθος και ξεχάσετε να μαζέψετε ψιλά όπως έκανα εγώ....

8 σχόλια:

Thomas the Barbarian είπε...

Σε εμάς εδώ και χρόνια τα μόνα κάλαντα που ακούμε είναι από τους γύφτους που περιφέρονται με τη μικροφωνική εγκατάσταση του Ministry Of Sound φορτωμένη στο Τουότα Hilux. Υποθέτω ότι τα πιτσιρίκια λαμβάνουν τα κύματα σκατοψυχίας που εκπέμπω και απομακρύνονται.

Πρόεδρος Α.Π.Ι. είπε...

Μια διευκρίνηση στη 2η συμβουλή. Προτιμότερο είναι να τα λέτε σε γραφεία δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι έχουν ημιαργία, είναι πιο χαρούμενοι και συνήθως είναι πολλά τα γραφεία οπότε παίζουν καλά φράγκα.

mahler76 είπε...

Νομίζω φέτος δεν μας τα είπε κανείς :(

the writer είπε...

Ή εγώ κοιμάμαι πολύ ή δεν ήρθαν να μας τα πούνε τα παιδάκια φέτος.

Erisadesu είπε...

Ρε συ thoma είναι αστείο που μενεις τόσο κοντά με την Dannossiel και μιλάς σαν εκείνη το εχει η γειτονιά μαλλον

Στο ικα στην πυλη Αξιού πηγαν οι ίδιοι γυφτοι τρεις φορές και τα ειπαν...εχεις δικιο

Μαχλερακο και writer ειναι επειδή δεν βρισκεστε σε ισόγειο κατάστημα

salvador είπε...

αθάνατες bloggers

Λάθος Ταινίες είπε...

Συνέχεια του άρθρου: Πως να κάνεις σεξ λέγοντας τα κάλαντα.

Erisadesu είπε...

...αν λες τα κάλαντα δεν κάνεις σεξ...είσαι ανήλικος.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...