Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

κάθε χρόνο τα ίδια ρε πούστη μου

ΠΩ ρε πούστη μου άντε πάλι όπως κάθε χρόνο να αρχίσουμε τις ευχές για τις γιορτές. Όχι τίποτα άλλο έχω χάσει την επαφή με το άθλημα και δεν ξέρω πως γίνεται. Τελευταία μόνο με κατάρες ασχολούμαι...

Όπως και να έχει μέρες που είναι κάποιοι πιστεύουν πως κάπου γεννήθηκε κάποιος αρκετά σημαντικός για να ορίσει όλο μας το ημερολόγιο γύρω του γι αυτό και εγώ γι αυτές τις ημέρες που κάποιοι τις θεωρούν άγιες θα σας ευχηθώ.

Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά. Εύχομαι το 2015 να σας φέρει μερικά από τα πράγματα που έφερε σε εμάς το 2014. 

Για αρχή εύχομαι να είστε όλοι υγιής.
Εύχομαι του χρόνου να έχετε όλοι τόση δουλειά όση είχαμε και εμείς οι τρεις μαζι.
Να κάνετε το δικό σας επιχειρηματικό βήμα όπως η Martha
να είναι τόσο πετυχημένο όσο η δουλειά της Dannossiel.
Να ολοκληρώσετε μια μεγάλη σας εκκρεμότητα. Να κλείσετε έναν μεγάλο κύκλο και κεφάλαιο που το αφήνατε τόσο καιρό ανοιχτό όπως έκανα εγώ.
Να βρείτε κάποιον να σας αγαπάει πιο πολύ από όσο αγαπάμε η μία την άλλη και πιο πολύ από ότι αγαπάνε η Martha και η Dannossiel τους ερωτικούς τους σκλάβους.
Να μην χάσετε κανένα συγγενή σας και κανέναν άνθρωπο που αγαπάτε...ειδικά με τον τρόπο που χάσαμε εμείς.


Για τις ξαδέρφες μου τις εύχομαι ευτυχία αγάπη και υγεία. Για μένα εύχομαι υπομονή, κουράγιο και λιγότερα νεύρα...και να σταματήσω να πληγώνω αυτούς που αγαπώ.

Επίσης εύχομαι να πάτε να γαμηθείτε όλοι και αυτή τη φορά να μη με ξεχάσετε, γιατί φέτος στα αρχίδια σας με γράψατε.

Αυτά...ότι χρειαστείτε εγώ θα δουλεύω κάθε μέρα και στο Tsakiris Travel και στο Ble, μερικές φορές θα δουλεύω και ταυτόχρονα και στα δυο γιατί μπορώ...την Martha φυσικά την βρίσκεται στο House Cheaper  ενώ η Dannossiel σαν καλή τιμωρός του δικαίου ελπίζω να βρίσκεται σπίτι της γιατί έχει ξεκωλωθεί να δουλεύει. Ωστόσο αν μπείτε φυλακή μπορείτε να την βρείτε εδώ.

αυτά...καυλές γιορτές.



6 σχόλια:

Thomas the Barbarian είπε...

Ok...πάμε να γαμηθούμε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Να και ένας άνθρωπος που δε λέει πόσο σκατά του πήγε όλη η χρονιά και μπλα μπλα μπλα
Συγχαρητήρια!

Καυλά Χριστούγεννα και καυλές γιορτές και σε σας και όλοι μας και όλοι σας να πάμε να γαμηθούμε-γαμήσουμε να ξελαμπικάρετε λίγο!

Πρόεδρας ΑΠΙ

mahler76 είπε...

Μια καλή χρονιά για όλους μας. Με υγεία πάνω από όλα. Δεν ήμαστε και για έξοδα με γιατρούς άλλωστε χαχα. Καλές δουλειές επίσης!!!

Prophet Estarian είπε...

Καλά κρασά. Κρατήστε μου κανα τσουρεκάκι με κάστανο

Erisadesu είπε...

με τις ευχές μας Θωμά.

Πρόεδρε ΑΠΙ φυσικά και πήγαν κάποια πράγματα σκατά στη χρονιά μας απλά φέτος αποφάσισα πως δεν θα γκρινιάξω και θα αγκαλιάσω το δύσοσμο πνεύμα των ημερών...

Καυλές Γιορτές!

Μοναδικό μου Mahleri καλή χρονιά για όλους μας αγάπη μου και περισσότερο για σένα

Μέγα μου προφήτη τα χριστούγεννα οι νεόπλουτοι της θεσσαλονικης τρώνε Στόλεν και Πανετόνε...σε παρσκαλώ τι λαικισμοι ειναι αυτοί.
Καλές γιορτές να έχεις καλό μου.

Λάθος Ταινίες είπε...

Καθυστερημένα χρόνια πολλά και καθυστερημένα χαρούμενο το νέο έτος όποιο και αν είναι αυτό. Έυχομαι αυτά τα Χριστούγεννα να είναι ήταν και τα τελευταία μας, όχι να πάθουμε κάτι εμείς, να πάθουν κάτι τα Χριστούγεννα.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...