Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Τι κάνουν όταν είναι μόνες τους οι γυναίκες.

Καλημέρα πιστοί!

Σήμερα με βούληση της Θεάς Καφροδίτης θα σας αποκαλύψουμε, με φόβο τη ζωή μας το μεγάλο μυστήριο της αιθέριας ύπαρξης που λέγεται γυναίκα.

Τι κάνουν οι γυναίκες όταν είναι μόνες τους. Επειδή ομως δεχτήκαμε πολλές απειλές για την ζωή μας θα λογοκρίνουμε την αποκάλυψη και θα σας παρουσιάσουμε μόνο αυτά που κάνουμε εμείς οι Άθλιες Κόρες όταν είμαστε μόνες μας.

Συνήθως μαζευόμαστε στο σπίτι της Dannossiel και πρώην σπίτι της Marthoubini. Εκεί επειδή είμαστε υπερσεξουαλικά όντα γδυνόμαστε και φοράμε κάτι ελαφρύ που αφήνει ελάχιστα στην αντρική φαντασία. Ακριβώς τις πιτζάμες μας.  Θα πιάσουμε τα μαλλιά μας κότσο και σίγουρα θα φορέσουμε τα γυαλιά μας.


Θα ξεκινήσουμε με ένα ποτήρι coca cola, θα συνεχίσουμε με μπύρα και πριν έρθει η παραγγελία που κάναμε απο τρία διαφορετικά γυράδικα θα έχουμε πιει και το τελευταίο μπουκάλι ουίσκι. Έτσι και θα ξεκινήσει ο μαξιλαροπόλεμος. Δηλαδή το κρύψιμο πίσω από τα μαξιλάρια κάθε φορά που η Dannosiel θα ρεύεται και κάθε φορά που θα  κλάνει η Marthoubini. Εκεί κάπου θα βρω και εγώ τον τρόπο να αρχίσω να σκαλίζω την μύτη μου και να τρώω τα κακάδια μου..ή μπούμπες όπως τις λέει η βαφτισιμιά μου. Θεέ μου πόσο σέξι πλάσματα είμαστε.

Λίγο αργότερα αφού έχουμε φάει τον άπατο κάποια έξυπνη θα πετάξει την λέξη αποτρίχωση. Εκεί κάποια ακόμη πιο ηλίθια θα αποφασίσει να ξεκινήσουμε επιτόπου την βίαιη αφαίρεση σωματικού τριχώματος με επίπονο τρόπο που πονάει....Κερί...το απόλυτο εργαλείο τρόμου....και μερικές φορές ηδονής.... 
Αποτέλεσμα...τρείς ώρες μετά το σαλόνι γεμάτο κεριά, μία άθλια κόρη να σπαρταράει στο πάτωμα βγάζοντας αφρό απο το στόμα, η Marthoubini να καπνίζει από πάνω της και να την κοιτάει αδιάφορα...και μία άθλια κόρη να τρέχει πανικόβλητη γύρω απο το τραπεζάκι του καφέ προσπαθώντας να σβήσει το σώμα της που έχει πάρει φωτιά. 


Πέντε λεπτά αργότερα ήρεμες και καθώς πρέπει, θα παρακολουθήσουμε online Game of Thrones με εμένα να ρωτάω κάθε πεντε λεπτά τι έγινε, την Marthoubini να προσπαθεί να θυμηθεί τι ξέχασε και την Dannossiel να με βρίζει...Μια σαιζόν αργότερα η Marthoubini Θα φύγει τρέχοντας να πάει να μαζέψει την Άθλια Κόρη 2.Ο το ανδροειδές που έβγαλε απο τα σπλάχνα της και ξέχασε στο πάρκο. Η Dannossiel θα έχει πέσει σε κόμμα από το αλκοόλ και εγώ  θα κοιμάμαι στην μπανιέρα.
Έτσι το μεγάλο μυστήριο λύθηκε. Όταν οι γυναίκες είναι μόνες τους σε ένα σπίτι μεταμορφώνονται σε άντρες που αντί για ποδόσφαιρο, βλέπουν σειρές, αντί για γκόμενες  μιλάνε για άντρες, αντί για πολιτική, μιλάνε για φαγητό και αντί για μπύρες πίνουν τα πάντα και όλα αυτά ενώ κάνουν αποτρίχωση, ενημερώνονται για την μόδα και κάνουν την δουλειά τους.

Αν περιμένατε λεσβιακό σεξ, γυμνό μαξιλαροπόλεμο, χαριτομενιές και cosplaying...μάλλον βλέπετε λάθος τσόντες 




13 σχόλια:

Thomas the Barbarian είπε...

Μετά από αυτή την απομυθοποίηση, όλες οι ερωτικές φαντασιώσεις που είχα δημιουργήσει για τις Άθλιες Κόρες (ναι, το είπα, μην παριστάνετε τις παρθένες οι υπόλοιποι) κατέρρευσαν σαν το χρηματιστήριο. Ευχαριστώ πολύ. Η Παναγία θα σας τιμωρήσει καταλλήλως.

Λάθος Ταινίες είπε...

Μετά από αυτή την μυθοποίηση, όλες οι ερωτικές φαντασιώσεις που δημιούργησα για τις Άθλιες Κόρες (ναι, το είπα, μην παριστάνετε τις πουτάνες οι υπόλοιποι) ανέβηκαν σαν το χρηματιστήριο. Ευχαριστώ πολύ. Ο Σατανάς θα σας τιμωρήσει καταλλήλως.

Erisadesu είπε...

Δεν είμαστε εδώ για να δημιουργούμε φαντασιώσεις....αλλά για να τις πραγματοποιούμε.

Thomas the Barbarian είπε...

Τώρα με ξανάφτιαξες.

Nasia είπε...

μετά απο αυτό ,θέλω επειγόντως να γίνω άντρας!!!!

Πρόεδρος Α.Π.Ι. είπε...

Εγώ φτιάχτηκα ή όχι; Δεν ξέρω, είμαι μπερδεμένος! Αφήστε με σας λέω, θέλω λίγο χρόνο...

the writer είπε...

Έχω την εντύπωση ότι μετά από αυτήν την απομυθοποίηση, θα γίνετε φεμινιστικά πρότυπα, ινδάλματα της νεολαίας, ερωτικές φαντασιώσεις και τέθοια παρόμοια.

YouTube : bratsos είπε...

Φαντάζομαι ένα χιμπατζή να ανοίγει τα χείλη του αδιάφορα. Αυτή είναι και η απάντηση μου.

Erisadesu είπε...

@Nasia μου όλες οι γυναίκες κρύβουμε έναν άντρα μέσα μας και όλοι οι άντρες μια γυναίκα

@Πρόδρε αφέσου ελεύθερος και θα έρθει απο μόνο του.

@thewriter Μα είμαστε φεμινιστικά πρότυπα και όπως κατάλαβες ερωτικές φαντασιώσεις...ινδάλματα όχι και τόσο.

@christosbratsos περιγράφεις πολύ σωστά την αντίδραση της Marthoubini κάθε φορά που μια Ιερή Δούλη υποφέρει. Εύγε

Prophet Estarian είπε...

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον πρόεδρα έχω.
Άμα προσθέσετε και μερικά προφιτερολ από το μπλέ, θα ξεκαθαρίσω την άποψή μου.

kalo paidi alla... είπε...

Κάτι ξέραν οι αρχαίοι κινέζοι φιλόσοφοι που έλεγαν "δύο γυναίκες είναι παράδεισος, παραπάνω από δύο είναι κόλαση!"

mahler76 είπε...

Δεν περνάτε και άσχημα καριολίτσες χαχαχαχα

Erisadesu είπε...

Προφήτη εσύ μόνο για το φαγί μας θες.

Καλό παιδί ζεις! Οι κινέζοι την είχαν μικρή και επίσης γι αυτό τώρα είναι περισσότεροι οι άντρες απο τις γυναίκες.

Mahler αυτά μας λες και μας φτιάχνεις άτιμε.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...