Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Παγκόσμια ημέρα άρνησης της Κρήτης

H 1η Δεκεμβρίου είναι επίσημη ημέρα πένθους στον ναό.
Τα όργια σταματάν, οι πιστοί διώχνονται απο τον περίβολο και οι δύο Ιέρειες Marthoubini και Dannossiel προσπαθούν μάταια να με παρηγορήσουν. Η 1η Δεκεμβρίου πάντα μα πάντα θα πονάει. Επειδή όμως δεν μπορώ να στρέψω τον πόνο μου εκεί που πρέπει και επειδή ουσιαστικά δεν υπάρχει υπαίτιος για την απώλεια μου αποφασίζω να προχωρήσω σε δραστικά μέτρα και να κατηγορήσω κάποιον αθώο.

Έτσι από σήμερα παράλληλα με την παγκόσμια ημέρα AIDS και πενθώντας την μνήμη του πρώτο μου ανιψιού που γεννήθηκε σαν σήμερα. συγκεντρώνω όλο μου τον πόνο και διοχετεύω όλο μου το μίσος στην μοναδική γεωγραφική τοποθεσία που μόνο πόνο έχει προκαλέσει στις Ιερές Δούλες.

Έτσι έχοντας απαλλαχτεί από κάθε υποχρέωση να γυρίσω στον τόπο  που στέρησε τον ανιψιό μου κηρύττω  αυτή την ημέρα ως "Παγκόσμια ημέρα άρνησης της Κρήτης"

source: http://mesmes.deviantart.com/

Την 1η Δεκεμβρίου λοιπόν τιμούμε όσους έφυγαν εξαιτίας του AIDS και παράλληλα διοχετεύω όλη μου την αρνητική ενέργεια και πόνο προς αυτό το νησί που τόσο αγάπησε η Θεσσαλονίκη. Από σήμερα λοιπόν και κάθε 1η Δεκεμβρίου η Κρήτη θα αφαιρείτε από τον Ελληνικό Χάρτη που βρίσκεται εντός στον χώρο του ναού. Οποιαδήποτε αναφορά στην Κρήτη και στα παιδιά της απαγορεύονται ρητώς  και θα τιμωρείτε βάναυσα με στέρηση σεξουαλικών δικαιωμάτων κάθε παραβάτης.

Κάθε 1η Δεκεμβρίου η Κρήτη θα αναγνωρίζετε ως αυτόνομο κράτος, εχθρικό προς κάθε πιστό της Καφροδίτης και κάθε Ιερής Δούλης. Τις υπόλοιπες μέρες οι Κρήτη θα επιστρέφει στον Ελληνικό χάρτη και όλοι θα κάνουμε σαν να μη συνέβη τίποτα.

Ωστόσο σήμερα 1η Δεκεμβρίου και 1η Παγκόσμια  ημέρα άρνησης της Κρήτης ανακοινώνω πως κανένας Κρητικός δεν είναι ευπρόσδεκτος στον ήδη κλειστό μας ναό, δεν ανεχόμεθα καμία αναφορά αυτή της γεωγραφικής τοποθεσίας που μας χάρισε τον Καζαντζάκη και τον Ξυλούρη, την κουμπάρα μου και το πτυχίο μου. 

Αρνούμαστε κάθε ύπαρξη αυτής της περιοχής και η ζωή μας κυλάει λίγο πιο ευχάριστα καθώς αφού δεν υπάρχει αυτή, δεν υπήρξαν ποτέ οι κακές αναμνήσεις που βιώσαμε εκεί και δεν συνέβη καμία απώλεια πάνω στην γη της. Κατά τον ίδιο τρόπο κάθε 1η Δεκεμβρίου δεν ισχύει το πτυχίο μου καθώς δεν πήγα ποτέ εκεί να σπουδάσω. Κάθε 1η Δεκεμβρίου θα γιορτάζω τα γενέθλια του πρώτου μου ανιψιού καθώς δεν πήγε ποτέ σε εκείνο το ανύπαρκτο μέλος και γι αυτό δεν σκοτώθηκε εκεί.

Έτσι απο σήμερα οι Ιερές Δούλες είναι ελεύθερες να περνάν την ημέρα αυτή όπως αυτές θέλουν χωρίς να στεναχωριούνται για την απώλειά μου και το γεγονός πως δεν γνώρισαν ποτέ τον ανιψιό που τις έκανε θείες πριν γεννηθούν αυτές (τουλάχιστον την Dannossiel γιατί το Marthoubini δεν τον είχε συγγενή ούτως η άλλως).

Αν είστε από τον κενό χώρο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αφρική και νιώθετε πληγωμένοι απο την ανάρτησή μου να χαίρεστε που γράφω εγώ το post και όχι η Dannossiel γιατί εκείνη μας έχει αναγκάσει να αφαιρέσουμε πάρα πολλές περιοχές απο τον Ελληνικό Χάρτη.

Την επόμενη φορά θα σας μιλήσουμε για το όνειρο μας να δούμε στους Χειμερινούς ολυμπιακούςτης Κορεάς την συμμετοχή της Εθνικής ομάδας Curling της "Ελεύθερης Μακεδονικής Δημοκρατίας"


υγ.Από αύριο θα αποκατασταθεί η ύπαρξη της περιοχής κανονικά και η πρώτη λειτουργία στον Ναό θα γίνει όπως κάθε απόγευμα με special  Guest καλεσμένους το συγκρότημα τον Sambaton το πρώτο Sambα Metal συγκρότημα από την Γουατεμάλα

9 σχόλια:

mahler76 είπε...

Είδα τον τίτλο και μπήκα να καφριλιάσω αλλά δεν μου βγαίνει :(

Erisadesu είπε...

όχι να καφριλιάσεις.... σε παρακαλώ μοιράσου το μίσος σου μαζί μας....

antigoni είπε...

Α ρε αρχιέρεια!

Πολύ ωραίο ποστ,συμφωνώ και επαυξάνω.Καμία ανάγκη δε δεν διακρίνω για την επιστροφή του χάρτη με την προσφάτως αφαιρεθείσα Κρήτη.Απλά βγάλε και την Κεφαλλονιά.Και τη Λευκάδα.Και τα Γιάννενα.Και την Ηγουμενίτσα.Και την Αθήνα.Νταξ

kat. είπε...

γεια σου φιλενάδα μου,
εγώ θα σταθώ στην 1η Δεκεμβρίου ως μέρα κατά του AIDS! ξέρεις τι δεν μπορώ; που όλοι θυμούνται αυτή την αρρώστια και το παίζουν άνετοι μόνο την συγκεκριμένη μέρα.
όλες τις άλλες 364 ημέρες, περνάνε αλλά δεν ακουμπάνε!

Erisadesu είπε...

να τα λέμε αυτά!!!

Γιατί μερικοί νομίζουν πως μόνο αυτή την ημέρα πεθαίνουν οι ασθενείς του AIDS.

zoyzoy είπε...

Ο,τι και να πεις έχεις δίκιο για ένα ανιψιό χαμένο ας πάει η Κρήτη και όλη η χώρα!

Τα φιλιά μου!

tzonakos είπε...

Ως μη Κρητικός [φτου φτου] επιτρέπεται να πατάω δω μέσα.
Ειναι μία μικρή νίκη.
Σε ενα ναό εισέρχομαι, ευπρεπώς ... αποδεδυμένος αλλά ευσεβώς και και με δέος θα έλεγα.
Η μέρα του AIDS ορίστηκε απο κάποιον, δε ξέρω ποιός ασεβής ηταν, να πέφτει ακριβώς στη μέρα των γενεθλίων μου.
Ετσι τα γενέθλιά μου έγιναν γενεάθλια και αιτούμαι την ένατξή μου στο χώρο των πιστών των Αθλίων Κορών.

Erisadesu είπε...

αμά ρε Τζονάκο ίδια μέρα με τον ανιψιό μας έχεις γενέθλια;

Πόσο είσαι τώρα 24??

tzonakos είπε...

Τέτοια λέγε μου να νιώθω 24 μόνο :-)
Ωρες ωρες νιώθω 90, άλλες φορές, συνηθως δηλαδή, νιώθω 28 και γενικά δε συμβιβάζομαι με την ηλικία.
Αλλα οταν γνωρίζω ανθρώπους 19 ετών με σκέψη 28 και 62 ετών να ακούνε 30άρηδες ακόμα και ζευγάρια με διαφορά ηλικίας άνω των 20 ετών, λέω, τι σημασία έχει πόσο είναι κανείς ;

:)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...