Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Γλυκός Νοέμβρης....

όπως και να το πεις...ακόμη ένας νέος μήνας στις πλάτες μας. Το μόνο καλό είναι ότι ξεκινάει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης κρίμα που δεν θα βρούμε εισιτήρια εγκαίρως.




Κάποτε ήμουν 11 και οι πόρνες για ξαδέρφες μου ήταν ακόμη μωρά.
Καλό Μήνα ρε μουνιά.

6 σχόλια:

mahler76 είπε...

Έχεις πόρνες για ξαδέρφες; Είναι κάτω από 20; Ενδιαφέρεται ο αδελφός μου. Ευχαριστώ και καλό μήνα.

kalo paidi alla... είπε...

Περιμένω με ανυπομονησία την πρώτη βροχή του Νοεμβρίου να γεμίσει το φεησμπουκ με το απόλυτο κλισέ: ποστάρισμα Guns and Roses - November rain από youtube!
Καλό μήνα!

tkouleris είπε...

Νοέμβρης και ακόμα έχει σχετική ζέστη. Πως διάολο θα πέσει η ψυχολογία μας αν δεν δούμε καμιά βροχούλα, κάνουμε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με μπουφάν και παγωμένα μάγουλα. Παπάρια γλυκός Νοέμβρης. Εγώ αλλιώς τον θυμόμουν τον Νοέμβρη κάποτε...

Erisadesu είπε...

Μαχλεράκο μου πες τον αδερφό σου πως χάρη σε εσένα εξασφάλισε κουπόνι 15 επισκέψεων στον ναό. Λόγο του τρυφερού της ηλικίας του αδερφού σου θα τον αναλάβω εγώ ως μεγαλύτερη και πιο έμπειρη. Γιατί ως γνωστό η γριά η κότα έχει το ζουμί. Εναλλακτικά μπορεί να τον αναλάβει ο Κώστας

Καλό μου παιδί και αγαπητέ μου φίλε. Εγώ περιμένω να βρέξει πόσο καιρό και όχι για να βάλω το τραγούδι. Όπως βλέπεις τους πρόλαβα όλους. Ωστόσο τρέμω για τον εφιάλτη που μου ξύπνησες.

Θοδωρή η οπτική σου γωνία είναι λάθος. Δεν σκέφτεσαι σφαιρικά. Για σένα δεν είναι 1η Νοεμβρίου αλλά 1235006η Αυγούστου. Αλλά καλύτερα ας μην γκρινιάζουμε για το κρύο όσο δεν έχουμε πετρέλαιο.

mahler76 είπε...

Καλέ ποιο τρυφερό της ηλικίας,35 ετών γομάρι είναι ο αδερφός μου. Πάντως τον Κώστα δώσε τον σε εμένα που είμαι περισσότερο μερακλής ;)

maria λεμονατη! είπε...

τι κανετε αθλιες κορες;
ειδα μου αφησατε μυρωδατο μυνημα και ζωηρεψαν τα λεμονια μου
ποπο φεστιβαλ κινηματογραφου θεσ/νικης
μου τρεχουν τα σαλια
δεν εχω παει ποτε
ειναι δυσκολο να βρεις εισητηρια ε;



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...