Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΕΔΡΟΣ 0.1

Μη ξεχάσατε το μάθατε από εμάς πρώτοι. Το ΠΑΣΟΚ πέθανε εδώ και καιρό γι'αυτό ο Βενιζέλος με ανακοίνωση του παραιτήθηκε σήμερα το απόγευμα στις 18:55 και πέταξε με ιδιωτικό αεροπλάνο για την Ισλανδία όπου και εκεί θα ξεκινήσει το κυνήγι λευκής αρκούδας κάτι που τον ενθουσίαζε από τότε που ήταν μικρός και κυκλοφορούσε με σορτσάκια στους δρόμους των αμπελοκήπων... 

Με συνοπτικές διαδικασίες ο υπεύθυνος τύπου ανακοίνωσε πως το ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ έχοντας βλέψεις για παγκόσμια  κυριαρχία και ανάδειξη της Ελλάδας ως ένα νέο μοντέρνο κράτος/έθνος αποφάσισε να δημιουργήσει έναν. Κρίνοντας πως τα υπάρχοντα μέλη του "κινήματος" δεν είναι αρκετά ικανά για την ηγεσία του κινήματος, αποφάσισαν να παραγγείλουν έναν πρόεδρο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους. Συγκεντρώθηκαν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά  που κάνουν έναν ηγέτη παγκόσμιο είδωλο, στάλθηκαν σε ειδικό εργαστήριο της Κίνας στην πόλη Σενγιάνγκ. Ώπου οι επιστήμονες αφού μελέτησαν τα θέλω του ΠΑΣΟΚ και έχοντας υπόψη τους τις παγκόσμιες ανάγκες για πολιτικούς ηγέτες έστειλαν την απάντηση τους.

Σήμερα λοιπόν με χαρά ανακοινώνω σε όλους τους ανθρώπους του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ, του προδομένου ΠΑΣΟΚ, του αγανακτισμένου ΠΑΣΟΚ, του θλιμμένου ΠΑΣΟΚ, πως ήρθε ο καιρός να επιστρέψετε στο ΠΑΣΟΚ που χτίσατε και σας ανήκει, γιατί τώρα επιτέλους έχετε και πάλι το ΠΑΣΟΚ στα χέρια σας, το ΠΑΣΟΚ που χτίσατε  πέθανε ζήτω το ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ. Το ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ είναι κίνημα και φυσικά έχει έναν ηγέτη, όχι,  έχει ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ που θα μπορέσει να οδηγήσει την Ελλάδα μέσα από φουρτούνες και καταιγίδες στην κατάκτηση του κόσμου.

Κυρίες και κύριοι ο Πρόεδρος0.2 (η πρώτη έκδοση ήταν ελαττωματική ανατινάχθηκε με το  που έφθασε στο αεροδρόμιο) 


και το όνομα αυτού Ηλίας Tάε Γιανγκ ... Tae Yang. 

Οι κινέζοι επιστήμονες βλέποντας την αυξανόμενη κυριαρχία της Κορεάτικης μουσικής σκηνής αποφάσισαν να δώσουν το όνομα Tae Yang* στον Πρόεδρο0.2 που σημαίνει ήλιος...(ακριβώς και τι είναι το σύμβολο του πασοκ; ο ήλιος μπράβο παιδάκια), Εδώ βλέπουμε τον νέο πρόεδρο του Νέου ΠΑΣΟΚ να φοράει ζιβάγκο όπως και ο αιώνιος Ανδρέας Παναδρέου και να καπνίζει.Ο Πρόεδρος.0.2 λοιπόν του νέου ΠΑΣΟΚ έρχεται με όψη όπως είπαμε Κορεάτη τραγουδιστή, ώστε να κατακτήσει τον ανατολικό κόσμο, με εντυπωσιακή κόμη, στυλιστική άποψη και φυσικά six pack. Μπορεί να μιλήσει άπταιστα Ελληνικά, Κορεάτικα, Κινέζικα και Ιαπωνικά, ενώ μπορεί να χορέψει brake dance, swing, τσάμικο και άλλους 1320 παραδοσιακούς χορούς από την Ελληνική παράδοση. Ο νέος ηγέτης είναι η λύση για κάθε κόμμα και μπορείτε και εσείς να τον παραγγείλετε άμεσα και εύκολα. 

Φυσικά μαζί με τον Tae Young δηλαδή τον Πρόεδρο0.2 και το όνομα σε ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ αλλάζει πλέον και το λογότυπο του κόμματος. Εδώ μπορείτε να δείτε τον πρόεδρο μπροστά στο νέο σύμβολο του ΠΑΣΟΚ 

source: G Butterfly
ο νεος ήλιος του νέου ΠΑΣΟΚ πλέον έχει μόνο 7 ακτίνες για τις 7 συλλάβες της φράσης "Μόνο Μπροστά Θα Πάμε". Ενώ για λόγους Swag έγινε μαύρος ενώ προστέθηκαν και γραμμές ώστε να θυμίζει αρχαία Ελλάδα. 

source: TaeHyunism
φωτογραφία απο την παρουσία του νέου σήματος του ΝΕΟΥ ΠΑΣΟΚ όπου ο Πρόεδρος0.2 αποκαλύπτει και τις χορευτικές του ικανότητες. 


εδώ ο πρόεδρος ανάμεσα σε εθελοντές της παρουσίασης και μέλη της Νέας ΠΑΣΠ.  

ο Πρόεδρο0.2 είναι και gentleman και αλήτης όπως κάθε ηγέτης που σέβεται τον εαυτό του. 

Κλείνοντας σας παρουσιάζουμε και το καινούργιο τραγούδι του πρόεδρου για το Νέο ΠΑΣΟΚ το οποίο το τραγουδά ο ίδιος και όλα τα έσοδα του τραγουδιού θα πάνε σε όλους εκείνους που πρόδωσε το ΠΑΣΟΚ. 
Guest εμφάνιση απο τον ηγέτη0.1 aka Leader0.1 
Οι Άθλιες Κόρες και Ιερές Δούλες της Θεάς Καφροδίτης και το εξιδεικευμένο προσωπικό του Ναού έχουν οριστεί απο τους κινέζους ως οι επίσημοι συντηρητές του Προέδρου0.2 και μόνιμοι αντιπρόσωποι της επιχείρησης στην Ελλάδα. Θέλετε να παραγγείλετε και εσείς τον δικό σας ηγέτη είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Υπάρχει πληθώρα προέδρων για να διαλέξετε και εσείς τον δικό σας. 

εδώ ο ηγέτης 0.1 σε διαφορετικές αποχρώσεις και πολιτικά πιστεύω: και φυσικά βγαίνει και σε εκδοχή πραξικοπήματος. 


και φυσικά σε θηλυκή έκδοση Leader 1.1 


Εσείς λοπόν ποιον μαλάκα θα επιλέξετε να σας κυβερνήσει; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
http://athlieskores.blogspot.gr/