Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

Εγώ σε τι σκατά είμαι καλή;


Δεν θα μπορούσα να πω πως η προχθεσινή ημέρα ήταν και η καλύτερη για την αυτοπεποίθηση μου. Ναι εντάξ' έκανα πολλούς άνδρες να με κοιτάξουν στον δρόμο έτσι όπως ήμουν ντυμένη, χτενισμένη και βαμμένη  Γύρισαν να με κοιτάξουν αρκετοί 50ρηδες οδηγοί του ΟΑΣΘ και τουλάχιστον τρεις παπάδες μου έριξαν και δεύτερη ματιά...(όχι δεν ήμουν ντυμένη πουτάνα, αυτό το ντύσιμο το κάνω μόνο όταν είμαι στον Ναό ή στο Dizzy)

Τι έλεγα; Α ναι δεν φτάνει που είχε καταρρακωθεί η ψυχολογία μου και ένιωθα εντελώς άχρηστη και underacomplished, συνάντησα μετά από καιρό και την Ιερή Δούλη  Martha με την Άθλια Κόρη 2.0 στο σπίτι/ οίκο των οργίων της Dannossiel. Όχι δεν με τάραξε που είδα την πανέμορφη ξαδέρφη μου με την ακόμη πιο όμορφη ανιψιά (ούτως ή άλλως παραμένω ελεύθερη ως απόλυτη θυσία και καφροσίωση στην Θεά Καφροδίτη), αλλά αυτό που είπε η ίδια σε κάποια φάση της συζήτησης.


Η Ιερή Δούλη Martha, μια μέρα αποφάσισε να κάνει ένα online τεστ νοημοσύνης με σχήματα και στο τέλος της ήρθε μήνυμα πως είχε υψηλό δείκτη νοημοσύνης (κάτι που πάντα ξέραμε) και πως θα έπρεπε να γραφτεί στη Mensa. Τότε ήταν που μίλησε και ένιωσα το μαχαίρι να μπαίνει βαθιά στην καρδιά μου και τα σωθικά μου να γεμίζουν χολή και να θέλω να ξεράσω από την τραγικότητα της ζωής μου. Είπε πως δεν θεωρεί πως είναι θέμα ευφυίας, ωστόσο θεωρεί πως είναι αρκετά καλή με τις μαθηματικές ασκήσεις και τα σχήματα που υπήρχαν στο τεστ γι' αυτό και απάντησε σωστά. Επίσης συμπλήρωσε πως πιστεύει ότι όλοι άνθρωποι σ' αυτό τον κόσμο είναι καλοί σε κάτι, απλά αυτή είναι καλή στις μαθηματικές ασκήσεις (είπε το άτομο που σπουδάζει στο Μαθηματικό), όπως είναι η Dannossiel Πολύ καλή στο να μαθαίνει νέα πράγματα με πολύ λίγο κόπο.Τότε αναδύθηκε από τα βάθη του εγκεφάλου μου η αιωνία ερώτηση τι σκατά είναι τα τρία κοχύλια στο Demolution Man..εε όχι δεν ήταν αυτό...Η Αιώνια ερώτηση σε τι σκατά είμαι εγώ καλή; Αυτό το θέμα με προβληματίζει στην αιώνια ζωή μου και εδώ που τα λέμε ακόμη δεν έχω βρει σε τι πραγματικά είμαι καλή. Σε τι πραγματικά χρήσιμο είμαι καλή...

Εσείς σε τι πραγματικά είστε καλοί;

Μετά από τρεις ημέρες έκανα μια ανάλυση στα βάθη των αιώνων που περάσαν και σε όλα αυτά τα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου. Έτσι ένα βράδυ λίγο πριν με πάρει ο ύπνος μου ήρθε σαν ιδέα που έβαλε ο Nolan στο μυαλό μου με Inception. Θαρρείς κεραυνός χτύπησε το πανέμορφο κεφάλι μου και παραλίγο να γεννήσω μια νέα Θεότητα του Καφρακικού Πάνθεον. Πως δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα. Η μοναδική σταθερότητα σε όλη μου τη ζωή. Το μοναδικό πράγμα που ξέρω να κάνω πολύ καλά όλους αυτούς τους αιώνες χωρίς αποτυχία. Αυτό που κάνω καλύτερα ως άτομο, ως οντότητα σε αυτό το απέραντο σύμπαν είναι ότι αφήνω πάντα ό,τι ξεκινάω στη με...

3 σχόλια:

mahler76 είπε...

χαχαχα, εγώ αν είμαι σε κάτι καλός είναι να είμαι μέτριος στα πάντα. Κάτι σαν τον Λ. Ντα Βίντσι της μετριότητας.

dannossiel είπε...

χαχαχαχαχα!εννοειται οτι τα 3 κοχυλια ειναι το αιωνιο αναπαντητο ερωτημα!εγω ξερω οτι εισαι πραγματικα καλη σε πολλα πραγματα πχ να κανεις ακυρα σχολια αποδεικνυοντας ετσι οτι τοση ωρα εγραφες μεσα στον αυτιστικο σου εγκεφαλο τον αλλον στ αρχιδια σου .περα απ τη μαλακια εισαι καληστο να επικοινωνεις με τρομακτικη αμεσοτητα κ να γινεσαι συμπαθης,οταν το θες.απλα δεν το θες κ πολυ συχνα.επισης εισαι πολυ καλη στο να κανεις ποστ ενω καθε ελπιδα προς τουτο ειχε πεθανει.εγω ειμαι πραγματικα καλη στο να κανω τους αλλους να νομιζουν οτι ειμαι πραγματικα καλη.

Ανώνυμος είπε...

Ως ψυχοσύνθεση μάλλον, δεν γοητεύομαι από ανθρώπους που είναι καλοί σε κάτι συγκεκριμένο. Καλό είναι η ανταπόκριση του ανθρώπου σε πολλά... Π.χ. το τρύπτιχο των παππούδων μας σχετικά με το προφίλ της σωστής γυναίκας που έλεγε, "Κυρία έξω, νοικοκυρά στο σπίτι και πουτάνα στο κρεβάτι" (που το πιστεύω), διδάσκει ότι η "ειδικότητες" και δεν αρέσουν στην τελική, αλλά κάνουν και εμάς να είμαστε και εξαρτώμενοι. Καλό και χρήσιμο λοιπόν είναι, το απ' όλα κι από λίγο νομίζω....Κι άγχος δε θέλει :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
http://athlieskores.blogspot.gr/