Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Πως να φλερτάρετε ;


5 Βασικές οδηγίες για ένα επτιχυμένο φλερτάρισμα απο την Dannossiel.

Αφήγηση Περιγραφή Dannossiel,
απομαγνητοφώνηση - κειμενοποίηση Erisabetsu

1o Βήμα : Φόρεσε κάτι άνετο, είναι σημαντικό να είμαστε άνετοι όταν φλερτάρουμε. Αν δεν νιώθεις καλά με τον ευατό σου πως περιμένεις να κάνεις τον άλλο να νιώσει άνετα μαζί σου;

2ο Βήμα: Διάλεξε μια θέση άνετη με καλό φωτισμό. Ο φωτισμός πρέπει να σε κολακεύει και εσύ να είσαι αρκετά άνετος ώστε να περάσεις όλο το βράδυ στο σημείο που κάθεσαι.

3o Bήμα: Επιστρατέψε όλες τις έξυπνες ατάκες σας χωρίς να κάνεται τον απέναντι σας να νιώθει βλάκας. Παρόλο που είναι.

4ον Βήμα: Οτιδήποτε πράγμα πει ή μιλήσει μπορείς να το κάνεις καλύτερο, πιο σέξη, πιο πρόστυχο και πιο βρώμικο. Έτσι σε κάθε του απάντηση εσύ απαντάς υποννοούμενα.

5ο Βήμα: Όσο περνάει η νύχτα και οι ώρες μικραίνουν, γίνε ακόμη πιο προκλητική/ος. Ωθήσε τον συνομιλητής σας στα όρια. Στριξώξτε τον.

Φυσικά όλα αυτά γίνονται αν και εφόσον ο συνομιλητής σας εκπέμπει μια σεξουαλικότητα που ξεπερνά τα φυσικά ορία του χωροχρόνου. Αν δεν μπορεί να καταλάβει τι υπέροχα υπονοούμενα σας τότε μάλλον δεν έχει αίσθηση του χιούμορ ή He just can't get a clue...Σε αυτή τη περίπτωση προχωράμε στον επόμενο.

Αν στη πορεία της συζήτησης ο συνομιλητής σας προκύψει ανόμαλος ή με φετίχ που θα θέλατε να μη ξέρατε οτι υπάρχουν, εμείς απαντάμε it Happens...μη ξεχνάτε μπορείτε πάντα να κλείσετε τον υπολογιστή σας...

2 σχόλια:

GreekGaijin είπε...

"Επιστρατέψε όλες τις έξυπνες ατάκες σας χωρίς να κάνεται τον απέναντι σας να νιώθει βλάκας. Παρόλο που είναι."

Με έκανες και γέλασα...

Ανώνυμος είπε...

αντε βρε κοριτσια. ξεροσταλιασαμε να περιμενουμε post! αξιες αξιες!


*youcancallmeL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
http://athlieskores.blogspot.gr/