Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Τούρκαυλοι (Τουρκολαγνεία και φιλότιμο)


Ο όρος Τούρκαυλος προέρχεται από την αρχαία λέξη Τουρκαυλώνω η οποία χρησιμοποιόταν στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας από τούς Έλληνες της περιοχής όταν ερχόντουσαν σε επαφή με το ξένο στοιχείο.

Τη σήμερον εποχή η λέξη Τούρκαυλος χρησιμοποιείται για να περιγράψει το αρσενικό ανθρωπίνου γένους με προέλευση από την χώρα της Τουρκίας. Στη πιο λαϊκή της μορφή χρησιμοποιείται για να περιγράψει όμορφους ηθοποιούς που παίζουν σε τούρκικα σήριαλ τα οποία τον τελευταίο καιρό έχουν γεμίσει τις οθόνες μας.

Χαρακτηριστικά Παραδείγματα Τούρκαυλων

Kıvanç Tatlıtuğ (Gumus, Menekse, Ezel)


Γεννημένος το 1983 ο νεαρός αυτός ηθοποιός εμφανίστηκε στις οθόνες μας μόλις πριν ένα χρόνο. Τα ξανθιά του μαλλιά και τα γαλάζια μάτια έφεραν έναν νέο αέρα στο Τουρκαυλικό στερέωμα. Τα ευγενικά του χαρακτηριστικά και η αγριότητα που επιδεικνύει όταν αυτή είναι απαραίτητη έκαναν ορδές τηλεθεατριών να τον φαντάζονται γυμνό πάνω σε ένα άλογο να καλπάζει μέσα στην έρημο με τα μακριά του μαλλιά λυμένα στον αέρα.

Για την ιστορία ο εν λόγω κύριος ξεκίνησε τη καριέρα ως αθλητής του μπάσκετ αλλά έγινε μοντέλο ενώ το 2002 είχε κερδίσει τον διαγωνισμό best model of the world όπως και πολύ άλλοι Τούρκοι.
Στον ναό μας τον αποκαλούμε Τζονταλάρ και είναι ο πλέον κατάλληλος ηθοποιός για να φέρει στην μεγάλη οθόνη τον ήρωα του βιβλίου Τα παιδιά της Γης. Απαιτούμε η δημιουργός των βιβλίων να τον επιλέξει.

Kenan Imirzalioglou (Azil Havat, Ezel)

Γεννημένος πριν 37 χρόνια αυτός ο Τούρκαυλος έφερε ένα νέο χαρακτήρα στην Ελληνική τηλεόραση, αυτόν του ΑΝΤΡΡΡΡΡΡΡΡΑ. Ο ρόλος του στον Εζέλ ήταν πλούσιος απο ωμή βία και άπειρες σκηνές με κουστούμι. Αυτός και τα 1.93 μέτρα του γεννήθηκαν για να φοράνε κουστούμι. Χιλιάδες Ελληνίδες γυναίκες αναστατώθηκαν ενώ η παρουσία του στην ελληνική τηλεόραση εξάλειψε το χάσμα γενεών ανάμεσα στα θηλυκά των οικογενειών. Έτσι παρατηρήθηκε το φαινόμενο ολόκληρες οικογένειες να παρακολουθούν το σήριαλ του. Δεν ήταν και λίγες ο περιπτώσεις όπου γιαγιάδες, μητέρες και εγγονές καθηλώθηκαν καθημερινά μπροστά στην τηλεόραση. Ο Kenan πρώην νικήτης του Model of Turkey 1997 κατάφερε με τον Εζελ να κάνει και τους άντρες να το παρακολουθήσουν. Είναι ΑΡΣΕΝΙΚΟ που ποθούν οι γυναίκες αλλά δεν μισούν οι άνδρες.

"Αυτός σε κοιτάει μια φορά και εσύ πέφτεις δύο" Μητέρα Dannossiel
"Μπορεί να με δέρνει anytime και για όσο θέλει" Erisabetsu
Burak Hakki (Dudaktan Kalbe)


O Πρώτος Τούρκαυλος. Μπορεί ο πραγματικά πρώτος να ήταν ο Ρωσοπόντιος που έπαιζε τον Ονούρ αλλά αυτός που προκάλεσε πραγματική υστερία ήταν ο Burak Hakki. Όποια ενδιαφέρεται να τον γνωρίσει μπορεί να γραφτεί στο επίσημο Ελληνικό Fun club του και να ταξιδέψει με τις υπόλοιπες τρελές στην Πόλη όπου θα έχουν και fan meeting μαζί του. Ήδη γνωρίζουμε μία που πήγε και τον γνώρισε. Ο Burak ξέρει να παίζει με την εικόνα του και κυρίως με την κάμερα και αυτό είναι που τον κάνει τόσο ξεχωριστό. Γιατί σαν ηθοποιός πραγματικά είναι ατάλαντος. Αλλά ποιος νοιάζεται για το αν είναι καλός ηθοποιός όταν μπορεί να βλέπει ένα τόσο τέλειο πλάσμα στην οθόνη;

Οι περισσότερες τον αγάπησαν μετά την επίσκεψη του στην Ελλάδα όπου εκεί είδαμε έναν άνθρωπο καθόλου ψωνισμένο και μετρημένο, που φλέρταρε με την κάμερα με τρόπους που κανείς άλλος μέχρι τώρα δεν έκανε. Το ότι έχει γυρίσει σαν μοντέλο όλο τον κόσμο τον κάνει να ξεχωρίζει στη λίστα ενώ είναι και ο μόνος παντρεμένος. Ο πατέρας του γεννήθηκε στη Κομοτηνή κάτι που ο ίδιος δεν το ξεχνάει. Κλείνοντας είναι ο μόνος που έχει έρθει στην Ελλάδα χωρίς να ζητήσει αμοιβή και φαίνεται να ξέρει να διαχειρίζεται εμπορικά την εικόνα του πολύ καλύτερα από άλλους,
Από τη λίστα μας λείπει ο Ονούρ παρόλο που και αυτός προκάλεσε αναστάτωση στις Ελληνίδες. Ωστόσο εμάς μας θύμισε έντονα ποντιοφατσα του Καυκάσου που πίνει στη γωνία καθισμένος στις φτέρνες με πέντε κολλητούς του, γι' αυτό και προτιμήσαμε να μη τον προσθέσουμε.

Μετά από τόσα χρόνια τουρκοκρατίας η Τουρκία βρήκε νέους τρόπους για να μπεις ξανά στη ζωή μας ενώ εμείς αναρωτιόμαστε πως θα γίνει να μπει κάποιος απο αυτούς στο κορμί μας. Πραγματικά πότε θα βρεί τέλος αυτή η Ελληνική Τουρκολαγνεία;


υγ: Kαταλαβαίνουμε μετά από αυτό το ποστ πως η ανταλλαγή πληθυσμών έγινε με κριτήρια εμφάνισης και οι Τούρκοι μας έστειλαν όλους τους άσχημους και εμείς όλους τους ωραίους.

18 σχόλια:

mahler76 είπε...

και που είναι ο πύρκαυλος ο Ονούρ βρε άθλιες κόρες?

Erisadesu είπε...

λολ αφού είπαμε δεν τον θέλουμε εδώ
πύρκαυλος λολ

mahler76 είπε...

ναι αλλά τον θέλει το κοινό χαχαχα

A8lios είπε...

1. Από πού βγαίνει το Τζονταλάρ;

2. "ο Τούρκαυλος έφερε ένα νέο χαρακτήρα στην Ελληνική τηλεόραση, αυτόν του ΑΝΤΡΡΡΡΡΡΡΡΑ."
Μα ποιός τονίζει τον άντρα στο "Ρ" μωρή θεά;

3. fUn club? Μήπως στη Τουρκιά που πήγαν και τον βρήκαν δε "τα είπανε" μόνο;

Πάντως στη Γερμανία οι Τούρκοι δε μπορώ να πώ πως ήταν πιο ωραίοι από εμάς, τους θεούς, τα πλάσματα που μοιάζει να έπεσαν από τον παράδεισο, που μαζεύουν γύρω τους γκομενάρες-αγγέλους μόνο με την διακριτική μυρωδιά της μασχάλης τους...
Σταματώ.

Δε ξέρω τί έκανες φέτος το καλοκαίρι...

dannossiel είπε...

@mahler 76
Τον Ονούρ τον έχει και μια αγάπη η μάνα μου που τρελαίνεται με τη φωνή του και την καθαρότητα της άρθρωσής του.Λέει πως ανεβάζει τα τούρκικα σε άλλο level.Εμένα από τον Ονούρ μ αρέσει η γυναίκα του.

@Αθλιε
Ο Τζονταλάρ είναι ο κεντρικός ήρωας του προϊστορικού έπους της Jean M.Auel "Τα Παιδιά της Γης".Προϊστορικό έπος=έρωτας και τρελό σεξ την εποχή των παγετώνων.
Ο Τζονταλάρ όπως καταλαβαίνεις είναι ο υπέρτατος άντρας που το απίστευτο γαλάζιο των ματιών του παίρνει μια βιολετιά χροιά στις ανταύγειες της φωτιάς, το πηγούνι του σμιλεμένο, τα μακριά ξανθά του μαλλιά ανεμίζουν πίσω του ενώ καλπάζει στις στέπες, οι πλάτες του είναι φαρδιές και οι λαγόνες του σκληροί ενώ τα ευαίσθητα χέρια του, χέρια καλλιτέχνη της πέτρες, ξυπνάν τα βαθύτερα αισθήματα κάθε γυναίκας.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
Κατόπιν τούτης της περιγραφής αν ήμουν άντρας θα πήγαινα να την παίξω στην τουαλέτα.
Αλλά καθότι γυναίκα θα περιμένω να γυρίσω σπίτι μου πρώτα.
φιλί ρουφηχτό και υγρό.

mahler76 είπε...

@dannossiel
εμένα από τον Ονούρ μου αρέσουν οι θωρακικοί, τα δικέφαλα και η αίσθηση πως θα μπορούσε άνετα να σου στείλει την μήτρα στο κομοδίνο χιχιχι.

Ανώνυμος είπε...

Ψχ εγω τουρκικα δε βλεπω αλλα αυτος ο αταλαντος όμορφος είναι!!

Ανώνυμος είπε...

είστε τρελές

ένα θα σας πώ,εγώ αυτά τα ταινιάκια δεν τα βλέπω

...τώρα όμως με βάλατε σε "δεύτερες σκέψεις"

:P

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Ποιος σου ειπε μωρη κουλη οτι ο ονουρ ειναι ρωσσιποντιος; Απο που το βγαλες αγ@μητο πλασμα;

Erisadesu είπε...

ει φίλε...αν θες να τρολλάρεις να το κάνεις σωστά...όταν μπεις στον κόπο να τρολλάρεις χωρίς ορθογραφικά λάθη μπορεί να σου δώσουμε και σημασία

Ανώνυμος είπε...

Ποια ορθογραφικα λαθη ρε μουλε, επειδη δε βαζω τονο; Και μη πεταγεσαι σαν π@υτσα, στην αθλια κορη εκανα την ερωτηση τουρκολαγνε!!! Για να δουμε , θα βαλεις τους τονους σωστα η θα σε μπερδεψει η ατονια παλι,, αν θες γραφω και με πολυτονικο μουλε!

Erisadesu είπε...

λολ είσαι τόσο αστείος να σαι καλά...
με έκανες και γέλασα...

Ανώνυμος είπε...

Εισαι κοριτσι, τωρα το ειδα, επειδηδε συνηθειζω να βριζω κοριτσια, σου ζητω συγνωμη, αν εισαι η αθλια κορη , απαντησε στη ερωτηση μου , αθλιο αμαρτωλο πλασμα!

Erisadesu είπε...

έτσι υποταγή...τον θεωρούμε ρωσοπόντιο γιατί μοιάζει με ξανθό πόντιο απο την περιοχή της τσάλκας..τώρα αν δεν έχεις ζήσει με πόντιους δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τα χαρακτηριστικά που βρίσκουμε εμείς.

mahler76 είπε...

@ Erisabetsu
ορίστε είχες δεν είχες σου έκατσε ο ανώνυμος χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα απο την περιοχη της τσαλκας κι ολας ,μου αρεσει ο γεωγραφικος προσδιορισμος σου! Οσον αφορα την υποταγη, ειμαι ετοιμος να υποταξω τον ´´ιακουμη μού´ στις υπηρεσιες σου αθλια γκιζιμ!

ΘΕΑ ΚΑΦΡΟΔΙΤΗ είπε...

Άθλιε Ανώνυμε

Δέχομαι την υποταγή του ιακουμή σου στην υπηρεσία μου και διατάσσω την προσφορά των σωματικών υγρών σου σαν δείγμα της νέας πίστης σου.
Για αυτό το λόγο θα σκεφτώ να είμαι επιεικής στην τιμωρία που θα σου επιβληθεί επειδή υπήρξες ασεβής στο πρόσωπο της Ιερής μου Δούλας.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...