Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Φώτης και Μαρία VS Dalmatian

Όσοι είναι παλιοί αναγνώστες μας γνωρίζουν πως το μοναδικό άτομο που έφαγε ποτέ ban απο το ναό μας ήταν η Μαρία. Ναι η Μαρία από την πολύ γνωστή εκπομπή Φώτης και Μαρία live λόγο του λάθος της να αποκαλέσει Μακεδονία το χωρίς εθνική ταυτότητα κράτος των Σκοπίων.

Ωστόσο εδώ και καιρό ήθελα να κάνω αυτό το ποστ και να πω πόσο πραγματικά δύσκολο είναι να κρατάς κακία σε ένα άτομο όπως η Μαρία. Έτσι μετά από πρόσφατη προβολή της εκπομπής Φώτης και Μαρία αποφάσισα να γράψω επιτέλους αυτό το post.

Αγαπητή Μαρία και Φώτη ...πλέον είστε καλοδεχούμενοι στον ναό μας. Η αλήθεια είναι ότι παρόλο τα άσχημα σχόλια που κάναμε για το λάθος της Μαρίας στην Eurovision και παρ όλη την απαγόρευση της εισόδους, στα όργια του ναού μας, δεν σταματήσαμε ποτέ να βλέπουμε την εκπομπή σας. Είναι πραγματικά δύσκολο να κρατήσουμε κακία σε τόσο αξιαγάπητα άτομα σαν εσάς. Από εδώ και πέρα είστε ελεύθεροι να συμμετέχετε σε κάθε δραστηριότητα του ναού μας. Για την εξιλέωση μας σας προσφέρουμε δωρεάν τρεις επισκέψεις σε ομαδικό ρωμαϊκό όργιο, τρεις δωρεάν ανταλλαγές σωματικών υγρών και τρία κέικ σοκολάτας για κάθε νέο άτομο που θα φέρετε στο ναό.

Οι λόγοι που με οδηγούν σε αυτή την απόφαση και να ξεπεράσω την τσαντίλα μου για εκείνο της το λάθος είναι :

1ον. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Φώτη που τον ανέδειξαν ως άξιο τέκνο της Θεάς Καφροδίτης. Η θεά αγαπάει αυτούς που αγαπάνε τον εαυτό τους και κυρίως αυτούς που μιλάνε ανοικτά για τον εαυτό τους.

Ωστόσο η Θεά είναι στεναχωρημένη γιατί ο Φώτης έχασε την μπυροκιλιά του και την αντικατέστησε με κοιλιακούς. Γιατί Φώτη ; ΓΙΑΤΙ!!!!!!!!!!!! Άντρας με μπυροκιλίτσα είναι σαν καραμελίτσα!!!


2ον. Ο τίτλος έναρξης της εκπομπής τους:


Εννοείται πως όποιοσδήποτε που θα χρησιμοποιούσε Ιαπωνικό τραγούδι στην έναρξη της εκπομπής του θα με έκανε να λιώσω. Ορίστε και η original έκδοση του τραγουδιού:


Baby baby Ai shite :)

και

3ον και κυριότερο είναι πως για πρώτη φορά στα χρονικά της Ελληνικής τηλεόρασης η εκπομπή Φώτης και Μαρία Live παρουσίασε βίντεο από Κορεάτικο συγκρότημα.

Αυτό είναι αρκετό για μένα να τους αγαπάω για τις επόμενες 10 ζωές μου. Τι και αν έπαιξαν τους Dalmatian μόνο και μόνο επειδή τους συνέβη ένα μικρό ατύχημα επί σκηνής. Σημασία έχει ότι τους έπαιξαν κυρίες και κύριοι μου. Τους έπαιξαν και το αποτέλεσμα ήταν να τους δουν άτομα που δεν γνωρίζουν από Kpop, ενώ υπήρξαν και άτομα που με πήραν τηλέφωνο για να με ρωτήσουν αν ξέρω τους Dalmatian και αν έμαθα τι έπαθε ο πιτσιρικάς στη σκηνή.


Δεν ξέρω τι σχόλια έκαναν στην εκπομπή καθώς δεν την είδα αλλά ξέρουμε πως έστω και για λίγο ακούστηκαν οι Dalmatian στην Ελλάδα εκπροσωπώντας την τεράστια σκηνή της Kpop μουσικής.

Αν δεν το ξέρετε και εσείς...η Κορεάτικη μουσική σκηνή πουλάει εκατομμύρια δίσκους και έχει τεράστιο τζίρο. Όχι μόνο επειδή η Κορέα έχει μεγάλη αγοραστική δύναμη αλλά επειδή εκατομμύρια μη Κορεάτες λατρεύουν την Kpop. Οι Dalmatian είναι η νέα προσθήκη boyband στην πλούσια σκηνή της Κορέας και αγωνίζονται σκληρά για την εδραίωση τους.


Σας αφήνω με το βιντεάκι των Dalmatian και το χαρούμενο τραγούδι τους "Man Opposed".

Αν θέλετε να πάρετε μια μικρή γεύση Κορεάτικης Pop ελάτε στις 12 Μαρτίου το απόγευμα στο μαγαζί Residence στη Θεσσαλονίκη. Θα είμαστε εκεί ...

5 σχόλια:

dimitris.jp είπε...

θα ηθελα παρα πολυ να μαθω που ανακαλυψαν τους pizzicato 5! ευγε και παλι ευγε!

επισης να σημειωσω πως στο mtv της ιαπωνιας το kpop δινει και παιρνει. παρα πολλα χιτς!

Erisadesu είπε...

Εννοείται αφού η Kpop είναι πολύ καλήτερη απο την Ιαπωνική άσε που αυτή τη στιγμή κυριαρχούν οι Χαρά στα charts (ή όπως λέγονται στην Ιαπωνία Kara) και περίμενε γιατί σε λίγο θα έρθουν και οι 2NE1 που είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα :P:P:P

να σκεφθείς το MTV έκανε site Μόνο για την Κορεάτικη σκηνή

dimitris.jp είπε...

δυστυχως νομιζω πως εχεις δικιο....
η ιαπωνικη ποπ πλεον καπου χανει....
αμαν πια με αυτο το τοσο γλυκο χαζοκοριτσιστικο.
ωρα για αλλαγη!

ωστε Χαρά τις λενε; στην ιαπωνια τις ξερουμε ως Kara και κανουν παταγο. οι 2NE1 δεν με εχουν ξετρελανει ακομα. ακουγονται μερικα τραγουδια τους αλλα προτιμω καρα.

Erisadesu είπε...

κοίτα οι 2ne1 είναι λίγο Old school hip hop φάση δεν είναι καθαρή hip hop εμένα μου θυμίζουν Salt n Pepa και TLC ... ή όπως θα ήταν αν υπήρχαν ακόμη αυτά τα συγκροτήματα.

τις αγαπάω πολύ οπότε δεν μπορώ να είμαι αμερόλυπτη. Ωστόσο της Kara τις θαύμσα γιατί τα κορίστια αγωνίστηκαν πολύ για να εδραιωθούν και απροσδόκητη επιτυχία τους της ανέβασε πολύ στα μάτια των συμπατριωτών τους...

ωστόσο αντιμετοπίζουν προβλήματα με τον δυνάστη - αφεντικό τους οπότε δεν ξέρω τι θα γίνει με το μέλλο αυτού του συγκροτήματος...


anata dake mister :P:P εκατό χρονών τραγούδι για όλο τον κόσμο πρόσφατο στην Ιαπωνία...
να κάτσω να δω το Urukara ή θα φαω fail.

dimitris.jp είπε...

καλα ασε σαλος εγινε στα καναλια στην ιαπωνια για την ενδεχομενη διασπαση των καρα!!!
χαμος. χεχεχε
παλι καλα τα κοριτσια τα βρηκαν με το πρακτορειο τους και συνεχιζουν κανονικα!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...