Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Νέο Molto Κρουασάν Βανίλια Κεράσι

Δεν συνηθίζουμε να γράφουμε για διάφορα προϊόντα...σήμερα όμως θα κάνω μια τοποθέτηση προϊόντος στο ποστ μου... Θα σας μιλήσω για την ηδονή που βίωσα τρώγοντας το νέο κρουασάν της 7days, Molto Βανίλια - Κεράσι....Πάντα τρώω κρουασάν με βανίλια ή κεράσι τα προτιμώ από αυτά της σοκολάτας.

Ωστόσο όταν σπούδαζα στο Ηράκλειο είχα γευτεί ένα γλυκό που το αποκαλούσαν Βιενέζικο και είχε μέσα κρέμα ζαχαροπλαστικής και κεράσι. Ακόμη δεν κατάφερα να νιώσω την ηδονή εκείνης της γεύσης μέχρι σήμερα....Είδα στο ράφι το νέο Molto Βανίλια - κεράσι το πήρα και το δάγκωσα... και τότε



τότε ΤΟΤΕ με τη πρώτη μπουκιά ένιωσα ένα τεράστιο κεράσι να σκάει στο στόμα μου. Ζαλίστηκα και ξαφνικά βρέθηκα κάτω από τις ανθισμένες κερασιές της Ιαπωνίας .... με τη δεύτερη μπουκιά γεύτηκα τη βανίλια και βρέθηκα σε κεντρική πλατεία της Βιένης με ένα άρωμα κερασιού να πλανιέται στον αέρα.

Στην επόμενη δαγκωνιά ένιωσα και τις δύο γεύσεις ταυτόχρονα και αυτό ήταν!!!! Όλα γύρω μου μεταμορφώθηκαν στη πλατεία με τις κερασιές της Κέρκυρας, αυτές ήταν γεμάτες με τους ροζ ανθούς και εγώ χόρευα βαλς με έναν Βιενέζο πρίγκηπα. Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη με τη μουσική Κερκυραϊκής μπάντας και στον αέρα πετούσαν ελεύθερα χιλιάδες ροζ πέταλα...Τότε με κοίταξε ο πρίγκηπας και μου είπε "ένα πακέτο τσιγάρα παρακαλώ".... και επανήλθα στην πραγματικότητα του ψιλικατζίδικου...(πω πω αυτά τα Ιαπωνικά σήριαλ με επηρέασαν άσχημα, είμαι σίγουρη πως αυτό το προϊόν θα πουλούσε απίστευτα στην Ιαπωνία...με την κατάλληλη διαφήμιση...)

Έχουν περάσει πόσες ώρες και ακόμη νιώθω το κεράσι και τη κρέμα να μου έχει γεμίσει το είναι. Τι απίστευτη γεύση, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο τέλεια παντρεύτηκε η κρέμα με το κεράσι μέσα στο περιτύλιγμα της φρέσκιας ζύμης του κρουασάν. Η κρέμα στο κρουασάν υποβαθμίζει την γλύκα του κερασιού και έτσι η γεύση έρχεται σε ισορροπία ενώ ούτε η κρέμα ούτε το κεράσι χάνουν το αρχικό τους άρωμα. Ενώ το aftertaste που άφησε στη γλώσσα μου το νιώθω ακόμη και τώρα. Η κρέμα ζαχαροπλαστικής σε συνδυασμό με το κεράσι έκανε το Βιενέζικο πολύ γλυκό σε αντίθεση με το κρουασάν που έφαγα. Έτσι το Molto Κρέμα Κεράσι έγινε το νέο αγαπημένο μου γλυκό.

Ω ναι το αποκορύφωμα της σημερινής μου ημέρας ήταν αυτή η στιγμιαία απόλαυση του Molto, ένιωσα και εγώ μια στιγμή από τη ζωή σε φάση Molto.

13 σχόλια:

Jim P είπε...

Εάν προσφέρουν ακόμα και τα κρουασάν οργασμό μας βλέπω άσχημα εμάς τους άντρες...

Erisadesu είπε...

γιατί; σου είπε κανείς πως οι άντρες προσφέρουν οργασμό;

θεα Καφροδιτη είπε...

Το συγκεκριμένο προϊον μου φαίνεται καταπληκτικό και απορώ πώς δεν υπέπεσε στην παμμέγιστη ανίληψη μου ως τώρα.
Η άθλια κόρη Μαρθουμπίνι όμως έκανε κ εκείνη τη δέησή της για ένα παρόμοι προϊόν από το φούρνο της γειτονιάς ο οποίος λανσάρισε κρουασάν με κρέμα και φρούτα αλλά και κρουασάν με κρέμα και σοκολάτα.
Η θεά θα πρέπει να δοκιμάσει και τα δύο προϊόντα που ξετρέλαναν τις δύο αγαπημένες της κόρες και να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα.
Ευτυχώς που επειδή είναι θεά όχι μόνο δεν παχαίνει αλλά οι θερμίδες έχουν για εκείνη αρνητικό πρόσημο κι έτσι αδυνατίζει ανάλογα με το πόσο παχυντικές είναι οι τροφές που της προσφέρονται ως θυσία από το Ναό.

Σιροπιαστό Μπρόκολο είπε...

axa malista ...diladi me ena krouasan petagese iaponia-vienni-kerkira den einai kako....me ligotero apo 1 euro...simferei (exoume k oikonomiki krisi mia xara..) koita pou otan ksana vretho se super market psilikatzidiko periptero tha erxiso na psaxno to krouasan..

Jim P είπε...

Μόλις έφαγα ένα, καλό, αλλά νομίζω υπερβάλεις στην περιγραφή σου...

Erisadesu είπε...

λολ Θεά μου καλά τα λες...δώσε διεύθυνση του φούρνου τώρα

Σοροπιαστό μου Μπρόκολο ... ακριβώς όπως τα λες... βέβαια καταλαβαίνεις οτι μιλάω μεταφορικά ε;

Kafro Jim αν δεν υπερβάλεις στο internet Που θα υπερβάλεις; πάντως μου άρεσε πολύ πολύ πολύ έφαγα και άλλο σήμερα.

Jim P είπε...

AAAAAAAA, άλλο υπερβολή άλλο αντικειμενικότητα, anyway, θα δοκιμάσω άυριο ένα ολίγον ψημένο στη τοστιέρα διότι αυτό που έφαγα πριν ηταν παγωμένο... λιγάκι ζεστό θα είναι άλλη φάση.

Σιροπιαστό Μπρόκολο είπε...

nai vre se katalava!!!! k ksexasa na sto oti gelasa me to post sou !! mou eftiakses to proino otan to diavaza!filiaa

Erisadesu είπε...

Σοροπιαστό μου Μπρόκολο....έκανες το καλύτερο σχόλιο που θα μπορούσε κάποιος να κάνει. Τώρα μου έφτιαξες εσύ την μέρα.

Kafro jim και εγώ θέλω

A8lios είπε...

Καλά, καλά, Molto my ass,

κανα βιενέζικο θες μιας και κατεβαίνω 1 βδομάδα Ηράκλειο?

Τί κάνεις κορμί θανατηφόρο;

Ανώνυμος είπε...

ιιιιιι

μ'εκανες να θέλω να το αγοράσω τώρα

Erisadesu είπε...

τελικά είναι με βύσσινο όχι με κεράσι kihli Να πας να το πάρεις

Άθλιε να πας να γαμηθείς τόσο καιρό σε παίρνω τηλέφωνο και το νούμερο σου δεν λειτουργεί να πας στο ηράκλειο και να μείνεις εκεί εγώ είμαι Θεσσαλονίκη

Jim P είπε...

Καλά ε, ψημένο είναι άλλη φάση!! I Digg, ΨΗΜΕΝΟ ΛΕΜΕ!!!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...