Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

5 Τρόποι για να καταστρέψεις τον κόσμο



Φίλε αναγνώστη, αγαπητέ πιστέ του Ναού. Είσαι άνεργος εδώ και πολύ καιρό; Έχεις να κάνεις σεξ ακόμη περισσότερο; Η πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση σε άφησε αδιάφορο; Η αποχή στις εκλογές σε οδήγησε στην απελπισία; Έχασες πρόσφατα έναν συγγενή; Τον σκύλο σου; Νιώθεις πως δεν έχεις μέλλον και πως δεν σε χωράει ο τόπος; Σου φαίνεται η αυτοκτονία ως η μοναδική λύση; Νιώθεις πως η φράντζα σου θέλει απεγνωσμένα να μεγαλώσει;

Μην ανησυχείς είσαι ένας από εμάς. Είσαι και εσύ ένα άτομο της ηλικίας μας. Είναι απόλυτα φυσιολογικά αυτά που νιώθεις και αισθάνεσαι. Αλλά επειδή όλοι νιώθουμε έτσι δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε και απλά να περιμένουμε την καταστροφή του κόσμου. Αφού χάσαμε την ελπίδα μας για τη σωτηρία αυτού του κόσμου και τη θέλησή μας για να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον....

Οι Ιερές Δούλες προτείνουν....

.... να αγωνιστούμε για ένα χειρότερο μέλλον. Ας αγωνιστούμε για να καταστρέψουμε τον κόσμο. Να γίνουμε το αντίθετο του emo. Ας χαρίσουμε στα emo και σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που υποφέρουν την λύτρωση που αποζητούν. Ας γίνουμε επικίνδυνοι.

Ο κόσμος θα πρέπει να καταστραφεί γρήγορα και άμεσα. Γιατί εάν καθυστερήσουμε και χρησιμοποιήσουμε αργές μεθόδους όπως οι πανδημίες ή η μόλυνση υδάτων ή της ατμόσφαιρας οι άνθρωποι θα υποφέρουν πολύ καιρό και εμείς δεν έχουμε τόσο χρόνο. Με την ίδια λογική δεν μπορούμε να μολύνουμε με AIDS τους super stars κάθε χώρας χτυπώντας έτσι τους κοσμικούς κύκλους και τον κόσμο των celebrities (αν και ήθελα να δω τη Snooky να υποφέρει έναν αργό θάνατο) που αλληλογαμιούνται αβέρτα. Οπότε θα προτείνουμε μερικούς τρόπους καταστροφής του κόσμου και περιμένουμε την δική σας ψήφο ώστε να διαλέξουμε τον καλύτερο τρόπο μαζί, αλλά και να τον πραγματοποιήσουμε μαζί.

Τρόποι καταστροφής του κόσμου.


Ουρική Καταστροφή: Σ' αυτό τον τρόπο θα χρησιμοποιήσουμε τις υπερπληθής χώρες για συνεργάτες. Θα σταλθούν άτομα εμπιστοσύνης στις χώρες με τον μεγαλύτερο πληθυσμό όπου εκεί με χάρη, νάζι, γοητεία και σεξουαλικές χάρες θα πείσουμε τους κατοίκους να μαζευτούν στις ακτές της χώρας τους και να κατουρήσουν ταυτόχρονα, ενώ την ίδια στιγμή θα κάνουν το ίδιο κάτοικοι και άλλων χωρών. Η άμεση αύξηση των ζεστών υδάτων θα οδηγήσει και στο λιώσιμο των πάγων. Με ένα πρόχειρο λογαριασμό υπολογίζουμε ότι θα καταστραφεί μεγάλο μέρος του πλανήτη μέσα σε 2 ώρες και με τη μπόχα που θα αναδυθεί από τα νερά θα εξαφανιστεί το υπόλοιπο 1/3 μέσα σε 4 ώρες.


Ταυτόχρονο πήδημα: Θυμάστε πριν μερικά χρόνια που θα γινόταν προσπάθειες να πηδήξουν πολλά άτομα ταυτόχρονα ανά την υφήλιο; Σκοπός τους ήταν να μετατοπιστεί η γη... εμείς όμως είμαστε πιο έξυπνοι γι' αυτό θα οργανώσουμε ένα παγκόσμιο ταυτόχρονο σεξουαλικό όργιο. Θα συμμετέχουν όλοι μα όλοι ακόμη και ο Woody Allen. Η ταυτόχρονη σπερματοχυσία και η ένταση των οργασμών (?) θα σηκώσουν τα ύδατα και θα δονήσουν τον πλανήτη. Με αυτό το διπλό χτύπημα μέσα σε 5 ώρες η γη θα καταστραφεί ενώ το γενετήσιο υλικό θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός νέου ανθρώπινου είδους μετά την καταστροφή.


Μαύρη Τρύπα: Σ' αυτό τον απλό και καθημερινό τρόπο καταστροφής τα πράγματα είναι απλά. Η Angelira και η Martha θα χακάρουν το σύστημα ασφαλείς του Stern στην Ελβετία, εγώ και η Dannossiel θα εισχωρήσουμε στους εσωτερικούς χώρους και θα συνδέσουμε το σύστημα λειτουργίας με το Vivian Tam της Dannossiel και από εκεί θα θέσουμε σε λειτουργία το πείραμα. Οι πιστοί, συγνώμη εσείς και οι χιλιάδες πιστοί του ναού θα φροντίσετε να μην μας πλησιάσει κανείς και να μη σταματήσει η λειτουργία των μηχανών. Black Hole Done.



Πυρηνικό ολοκαύτωμα: Αν και το παράδειγμα της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι δεν είναι και το καλύτερο. Εδώ τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Η Martha πάει στο Πακιστάν, η Angelira στη Ρωσία, η Dannossiel στην Αμερική και εγώ στη Βόρεια Κορέα. Από εκεί και πέρα πείθουμε τους ηγέτες να μας δώσουν τους κωδικούς για του πυρηνικούς πυραύλους ή να τα χρησιμοποιήσουν ταυτόχρονα. Όχι και άσχημα. Άμεσα αποτελέσματα και επιβιώνουν και οι κατσαρίδες.


Χημική ένωση ή Χημική εκκένωση: Χρησιμοποιώντας προϊόντα καθημερινής χρήση θα δημιουργήσουμε μια χημική ένωση η οποία θα καταστρέφει το οξυγόνο και θα την αμολήσουμε στον αέρα σε τεράστια ποσότητα ώστε να το κατασπαράξει. Εναλλακτικά θα ψεκάσουμε όλο τον πλανήτη μέχρι να καταστραφεί το όζον. Αυτή η κίνησή μας θα κρυφτεί πίσω από παγκοσμιοποιημένη διαφήμιση γνωστού αποσμητικού για τις μασχάλες. Αν και αυτό αποτύχει τότε θα δημιουργήσουμε με μόλις τρία μανταλάκια, ένα τρύπιο καλσόν, πέντε χαλασμένου δονητές και επτά ηλεκτρικές σκούπες, μηχάνημα το οποίο θα απορροφήσει όλο το οξυγόνο της ατμόσφαιρας και θα το μετατρέψει σε CO2... Χαχαχα όλοι θα πεθάνουν.


Η νοσηρή μου φαντασία εξαντλήθηκε από τον τεράστιο πονοκέφαλο μου. Πραγματικά χωρίς υπερδυνάμεις δεν είναι εύκολο να καταστρέψει τον κόσμο. Άσε που αν είχαμε θα προσπαθούσαμε να τον σώσουμε. Ωστόσο αν γνωρίζετε κάποιο τρόπο να αποκτήσουμε πρόσβαση σε ραδιενεργές αράχνες, ακτίνες γάμμα ή σε υλικό μετάλλαξης θα εκτιμούσαμε τις πληροφορίες σας.

Κλείνοντας πείτε μας τους δικούς σας τρόπους καταστροφής του κόσμου και ψηφίστε αν θέλετε ένα από τους προαναφερόμενους. Να σας θυμίσω όμως ότι τα τεράστια Mecha Robots και η εξωγήινη επίθεση δεν είναι λύση όσο είναι ζωντανοί οι Ιάπωνες και παιδιά στην εφηβεία. Καθώς αυτοί γνωρίζουν από τέτοια σενάρια και θα καταφέρουν να σώσουν τη Γη.

Ραντεβού στην επόμενη προσπάθεια να κατακτ... συγνώμη να καταστρέψουμε τον κόσμο Pinky.

8 σχόλια:

Rohanne είπε...

Φτου και ήθελα να τα πω τα Mecha :Ρ H FLEΙJA τουλάχιστον νομίζω πως κάνει :Ρ
Από τους προαναφερόμενους τρόπους μάλλον θα ψήφιζα την ουρική καταστροφή λόγω ευκολίας :Ρ
Sayonara!

Dream Girl είπε...

Χαχ, επικίνδυνες διαθέσεις. :Ρ
Οι πιστοί στηρίζουν τις ιέριες (Υ)
(Να φροντίσουμε να σωθούν οι Ιάπωνες και οι Κορεάτες όμως...).

Erisadesu είπε...

Timotei καταλαβαίνεις τους λόγους που δεν θέλουμε mecha και δεν γνωρίζω την FLeija. ευχαριστούμε για την ψήφο σου

Dream Girl λυπάμαι όχι η καταστροφή θα είναι ολική.

Rohanne είπε...

FLEIJA=http://codegeass.wikia.com/wiki/F.L.E.I.J.A.
Πιο απλά όπλο μαζικής καταστροφής που δεν αφήνει ρουθούνι. Εγγυημένα αποτελέσματα :Ρ

Erisadesu είπε...

δεν πείθομαι...
u need to try harder than that.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Αφιέρωσες...

Ανώνυμος είπε...

polu apla oi pio kafrilikies luseis..... etsi doules sunexiste !!!!!! h thea kafroditi tha prepei na einai paaaaaaaaaaara polu euxaristimenh !!!!!!! kai nai na katstrafei o kosmos gia na anegenithei gt den mas vlepw kala.....

Ανώνυμος είπε...

Εναλλακτικά πιστέψτε στην Αγία Τριάδα. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η διεύθυνση.

1451



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...