Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Δίαιτες για μετά το καλοκαίρι.

Είναι γνωστό στον ναό μας δεν ενθαρύνουμαι τις διαίτες μας αρέσουν όλοι όπως είναι. Ωστόσο καταλαβαίνουμε τις ανάγκες των πιστών μας για διαίτα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, μετά τις χιλάδες ώρες κουραστικής εργασίας μέσα στη ζέστη, τις χιλιάδες ώρες παραλίας, οινοποσίας και άγριου σεξ.

Γι αυτό συγκεντρωθήκαμε και οι 4 και καταλήξαμε στις παρακάτω πρακτικές λύσεις. Σας προτείνουμε τις παρακάτω διαίτες που γίνονται μετά απο ένα έντονο καλοκαίρι.:





Διαίτα της Μονοφαγίας: Σε αυτή τη διαίτα τρώτε για ένα μήνα μόνο Junk Food. Μη λυπηθείτε, καταναλώστε άφοβα απίστευτες ποσότητες burgers, τηγανιτές πατάτες, γύρους πίτσες και ότι δεν μπορείτε να αντισταθείτε όταν κάνετε διαίτα. Μ' αυτό τον τρόπο θα τα συχαθείτε και πλέον θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε διαίτα για τους επόμενου 300 μήνες χωρίς να μπαίνετε σε πειρασμό.

Αρωματοθεραπεία: Αυτή η μέθοδος ήρθε απο διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια και Εθνική Σταρ η οποία συστήνει να μυρίζετε τα φαγητά. "Αν τα μυρίσετε είναι σαν τα έχετε φάει". Χωρίς να καταναλώνεται τις περιτες θερμίδες. Προετοιμάστε λοιπόν τα καλύτερα γεύματα στρώστε το τραπέζι και αρχίστε να οσμίζεστε τις γεύσεις και να ρουφάτε λαίμαργα τα ηδονικά αρώματα. Μετά απο 2 μήνες θα λυποθημήσετε απο την αφαγία και θα νοσηλευθείτε σε νοσοκομειο όπου θα σας συντηρουν μόνο με ορο. Τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα και θα κάνετε και διακοπές στο κοντινότερο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Σε μία Νύχτα: Όλοι ονειρευόμαστε να ξυπνήσουμε μια ημέρα αδύνατοι. Γνωρίζατε όμως ότι μπορείτε να το πετύχετε; Φυσικά και μπορείτε. Πέστε σε κώμα για αρκετό καιρό. Το δύσκολο είναι το πως θα πέσετε σε κώμα και να ξυπνήσετε μώλις χάσετε τον επιθυμητό αριθμό κιλών...Επίσης αυτή η διαιτα στοιχίζει επειδή θα χρειαστείτε τη βοήθεια αισθητικού για να σας απαλάξει απο τους τόνους τρίχας που θα μεγαλώνει όσο θα είστε σε κατάσταση λαχανικού.

Με αυτές τις πρακτικές διαίτες πιστεύουμε οτι θα καταφέρετε να χάσετε κιλά. Αν δεν χάσετε σίγουρα θα πάθετε διατροφική ταραχή κάτι εξίσου καλό... Πέρα απο την πλάκα αν θέλετε να χάσετε κιλά κάντε αυτό που κάνει η Angelira...

Η Δίαιτα του Γυμναστήριου: Το πρωί κάντε μια ώρα γυμναστική, το μεσημέρι κάντε δύο ώρες γυμναστική και το απόγευμα τρεις ώρες... Να τρώτε μόνο μαζί με τις ξαδέρφες ακόμη και όταν αυτές τις βλέπεται μια φορά τον μήνα. Με αυτό τον τρόπο και θα χτίσετε σώμα και κιλά θα χάσετε.

Η διατροφική ταραχη είναι σίγουρη και με αυτή τη δίαιτα...

Πάντως αν θέλετε να χάσετε κιλά καλύτερα να το κάνετε με τη βοηθεία καποιου ειδικού καθώς ο καθένας μας έχει διαφορετικό οργανισμό. Εμένα με βοηθάει η γυμναστική, τη Dannossiel τη βοηθάει η αυστηρή θεμιδομετρική δίαιτα και την Martha η Κοκαίνη. Επιλέξτε τη δική σας μορφή εθισμού και διατροφικής διαταραχής με τη βοηθεια του Ιατρού. Μη κάνετε λάθη που θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας.

τα ορθογραφικά λάθη έγιναν επίτηδες
θα διορθωθούν όταν το αποφασίσει η Dannossiel

H Παρούσα ιστοσελίδα δεν ενθαρύνει την χρήση ναρκωτικών

16 σχόλια:

Martha είπε...

Koyfalitsa me les kokakia giati zileueis to uperoxo kormi mou... Twra pes mas kai pia diaita tha kanoume sto mauroneri..

Dream Girl είπε...

Χαχαχαχα.. Ωραίες δίαιτες.
Η πρώτη είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαιράκι!

amalthia είπε...

δεν την ενθαρρύνει όχι,αλλά σωστό αυτό με την κοκαίνη,αντίθετα τώρα..αποφύγετε τους μπάφους.

εγώ κάνω την πρώτη δίαιτα απο τα 15 μου!συνεχόμενα...και πιάνει,ο οργανισμός μου τα έχει συνηθίσει και δεν τον παχαίνουν τα τζάνκια!

kathysteras είπε...

Αυτή η δίαιτα του κώματος γαμάει και επίσης άμα θέλεις να αφήσεις μαλλί σε γλιτώνει από τον αναμονή.

Εγώ πάλι έχω να προτείνω την πολύ αποτελεσματική καθυστερημένη δίαιτα. Τρώτε ότι σας ενοχλεί στο στομάχι και σας φουσκώνει πχ. κρεμμύδι, motion κτλ. έτσι σου κόβεται η όρεξη και δεν χρειάζεται να φας τίποτα άλλο.

Επίσης πολύ γνωστή είναι και η δίαιτα γκράφιτι. Θα το έχετε δει το '' πέντε μέρες τρως αγγούρι και το σάββατο είσαι μούρη''. Το αγγούρι είναι σχεδόν όλο νερό και σε φουσκώνει. Και τι καλοί άνθρωποι το γράφουν παντού...

kopria είπε...

κάντε τη δίαιτα του ανανά.
όλα εκτός από ανανά... :P

Ανώνυμος είπε...

την πρώτη για μένα παρακαλώ lol όπως ακριβώς και η amalthia,τα αποτελεσματα (και) μετα απο χρόνια δείχνουν καλα,οπότε συνεχίζουμε...


(και τώρα,μεταξύ μας-δίαιτα?? θα τα πούμε απο κοντά κάποια στιγμή...)

KitsosMitsos είπε...

Διαλέγω την κόκα...κόλα. Φυσική τέρψη.

the elf at bay είπε...

Υπάρχει και η Δίαιτα του Αστροναύτη.

Ανώνυμος είπε...

Για τη Λιζα
http://www.youtube.com/watch?v=ZFRvNwfBYoM

the elf at bay είπε...

Τρως από σωληνάκια με τρελές γεύσεις!

the elf at bay είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Erisadesu είπε...

ανώνυμε ευχαριστώ για το τραγούδι πάρα πολύ ωραίο μου αρέσει γενικά αυτό το τραγούδι σαν όπερα και σαν χιπ χοπ κομάτι αλλά εσύ με έφτιαξες ακόμη καλύτερα.

Prince Igor ftw

Elf at a bay ... με έφτιαξες άσχημα πολύ καυλώτική η δίαιτα που προτείνεις αλλά δεν ξέρω πως θα χωρέσω την μπριζόλα στο καλαμάκι χωρίς να την πολτοποιήσω

Vany είπε...

Μια άλλη δίαιτα είναι να μείνεις έγκυος.Ξερνάς για 3 μήνες, δεν ανέχεσαι τις μυρωδιές με τίποτα, σου προκαλούν αποστροφή όλα αυτά που κατανάλωνες με μανία και στο τέλος έχεις κι ένα μωράκι δώρο

Μάριος ο Εσωτεριστής είπε...

χαχαχαχα........έχεις δίαιτες και για τους ιάπωνες αθλητές του σούμο;;;

Erisadesu είπε...

Η διαίτα τους είναι απλή τρώνε μια φορά την μέρα και μετά κοιμούνται
κάνουν γυμναστική αυτά...

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον. Να και κάτι που δεν γνώριζα. Ας το εμπεδώσουν καλά όσες και όσοι κυνηγούν τον τρόπο διατροφής τους και προσέχουν το σώμα τους και πόσο μάλλον αυτοί που κυνηγούν το ιδανικό βάρος .είμαι και εγώ μια απ αυτές πάντως...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...