Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

I feel safe in Ampelo city...

Σήμερα λοιπόν λήστεψαν το σπίτι της μικρής μας Άθλιας Κόρης Α στους ασφαλείς Αμπελόκηπους. Οι αστυνομικοί δηλώσαν ότι η ληστεία μάλλον έγινε απο ναρκομανείς.

Το αστείο όμως είναι ότι στους Αμπελόκηπους δεν έχει ναρκομανείς... Τουλάχιστον έτσι μας είχε ενημερώσει ο δήμαρχος Αμπελοκήπων σε παλαιότερη ομιλία του... Είχε πει ότι είχαν εξαλειφθεί τα ναρκωτικά στον δήμο τους και οι ναρκομανείς που είχαν μείνει ήταν δύο άρα με βάση τα λεγόμενα του Δημάρχου γνωρίζουμε ποιοι είναι και μπορούν να συλληφθούν...

Είναι πολύ άσχημο να γυρνάς σπίτι σου να το βλέπεις παραβιασμένο και όλα τα προσωπικά σου αντικείμενα να λείπουν....Ειδικά σε ένα δήμο τόσο " ασφαλή " όσο οι Αμπελόκηποι....Ελπίζω αφού ξεκίνησαν με το να ληστεύουν συγγενείς δημοτικών συμβούλων να κάνουν το ίδιο και στους Αντιδημάρχους ή ακόμη καλύτερα στον Δήμαρχο. Μπας και ελεηθούν και νιώσουν.

Στο δικό μου ghetto πάντως (κοινώς την πολυκατοικία των Ηνωμένων Εθνών που μένω) συχνά πυκνά γίνονται ληστείες κάτω από τη μύτη μας...για να μη πω για τον Μασούτη της γειτονιάς όπου σε κάθε ληστεία είναι και διαφορετικός γείτονας μάρτυρας.... αλλά δεν βαριέσαι το αστυνομικό τμήμα είναι πολύ κοντά και το Δημαρχείο αρκετά μακριά για να μαθευτεί και να ανησυχήσει ο Δήμαρχος της Νεάπολης.

Πάντως εδώ που τα λέμε έφταιγαν οι θείοι μου.... έπρεπε να το περιμένουν... είναι δυνατόν να αφήσουν το σπίτι μόνο του; Μπήκαν σε πειρασμό οι ληστές... το σπίτι το προκάλεσε. Γι αυτό αν ζείτε σε Νεάπολη ή Αμπελόκηπους μην αφήνετε τα σπίτια μόνα τους... μη γίνεστε τόσο προκλητικοί προς τους ληστές αφού το ξέρετε... οι Αστυνομικοί είναι πολύ λίγοι για να μας προστατεύσουν και οι Δήμαρχοι πολύ large για να ασχοληθούν....

Σας αφήνω με ένα ωραίο τραγουδάκι I Feel Safe in New York City ... από ACDC γιατί στην Νεά Υόρκη νιώθεις ασφαλής όταν ζεις στην Νεάπολη και στους Αμπελόκηπους...


Όσο για τους ληστές....δεν θα τα χαρούν πολύ τα κλοπιμαία...η κατάρα της Θεάς είναι μαζί τους... και είναι δυνατή...ακόμη και αν βγάλουν λεφτά... τα πουλιά τους δεν θα ξανασηκωθούν ποτέ.

9 σχόλια:

kopria είπε...

Καλά από αλλού δεν μπορούσαν να έρουν; Μόνο της περιοχής ,πορούσαν να είναι;

Erisadesu είπε...

πολύ λογικό το σχόλιο σου
αλλά η λογική δεν συμβαδίζει με αυτό το blog.

Ανώνυμος είπε...

έεεεεελα,δεν έχει τοξικομανείς στους Αμπελόκηπους ε???? μμμμμ

Ανώνυμος είπε...

οι καταρες ειναι οντως πιο δυνατες απ'τις ευχες. δε θα τους ξανασηκωθουν ποτε λοιπον

πι.ες: ποτε μη πιστευεις το δημαρχο

Το blog της Θεσσαλονικιας. είπε...

Χριστος Ανεστη...!!!

Catherine είπε...

Δεν πιάνει αυτή η κατάρα. Αν έπιανε θα είχαν αφήσει μια ορδή αντρών ανίκανους οι δικές μου.:P

Stardustia είπε...

πολύ καλό!

και η απάντηση στο σχόλιο, ακόμη καλύτερη!

ωραίο δροσερό blog! χαιρετώ!

Martha είπε...

ΤΡΕΛΕΣ ΑΘΛΙΕΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΞΑΔΕΡΦΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΜΕ ΔΕΧΤΚΑΤΕ!!! ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΓΩ ΒΛΟΓΕΡ (ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΟ ΒLOGER?) ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΤΕ ΣΤΟ MARTHOUBINI.. ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΚΑΜΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΕ ΑΦΙΣΟΥΝΕ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑ ΚΑΚΑΛΑ Μ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΟΥ.. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΤΟ ΞΑΔΕΡΦΙΝΙ ΣΑΣ

Erisadesu είπε...

σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας και καλωσορίζουμε τους νέους αναγνώστες του μπλογκ μας.

kihli αυτό λέει ο Δήμαρχος και δεν τον αμφισβητούμε.

marnunefrei yes we know love thanks for the info.

echoe Ο δήμαρχος έχει πάντα δίκιο.

Θεσσαλονικιά....ο Χριστός δεν έχεις καμία θέση στον Ιερό Ναό της Θεάς Καφροδίτης αν θες να μας ευχηθείς κάτι τότε μπορείς να μας πεις κάτι σχετικό με υγρά σώματος και σεξουαλικές πράξεις.

Catherine στον ναό μας οι κατάρες βοηθάνε, φαίνετε απο το σχόλιο σου ότι είσαι άξια Πιστή της Καφροδίτης σε ευχαριστούμε.

stardustia ευχαριστούμε για τα δροσερά σου σχόλια... ωστόσο πιστεύουμε ότι το βλογκ μας είναι περισσότερο υγρό παρά δροσιστικό.

Καυλοξαδέρφη Μάρθα καλω όρισες στον ναό μας και σύντομα περιμένουμε να μας τιμήσεις και με ένα εξίσου καυστικό και καυλωτικό πόστ.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...