Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ στην "ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ"

Για μία και μοναδική ευκαιρία θα μπορέσετε να δείτε τις Ιερες Δούλες της Θεάς Καφροδίτης απο κοντά στο συναπάντημα Ποντιακής Νεολαίας στην Παναγία Σουμελά.
Για ακόμη μια χρονιά η Θεά Καφροδίτη συμμετέχει στο συναπάντημα σκορπίζοντας γνώσεις, χαρές και διάφορες ηδονές.

Μην προσπαθείσετε να μας βρείτε... θα είμαστε μεταμφιεσμένες σε μέλη πόντιακού συλλόγου... θα σας βρούμε εμείς αρκέι να κάνετε την γνωστή θυσία.


Από την Πέμπτη 16 Ιουλίου έως και την Κυριακή 19 Ιουλίου 2009 θα πραγματοποιηθεί για ενδέκατη συνεχή χρονιά το «Συναπάντημα ποντιακής νεολαίας στην Παναγία Σουμελά» στην Καστανιά του Νομού Ημαθίας.

Πρόκειται για την ετήσια συνάντηση των νέων ποντιακής καταγωγής από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Όπως πάντα, έτσι και φέτος το Ίδρυμα «Παναγία Σουμελά» έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει διαλέξεις από ειδικούς επιστήμονες, θεατρικές παραστάσεις, λογοτεχνία, προβολές και επισκέψεις σε αξιοθέατα της Μακεδονίας.

Το φετινό Συναπάντημα είναι αφιερωμένο στον κτήτορα της Μονής αείμνηστο Φίλωνα Κτενίδη. Οι εκδηλώσεις διαρκούν τέσσερις ημέρες και οι νέοι φιλοξενούνται στην Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος καλεί όλα τα Ποντιακά Σωματεία να συμμετάσχουν με εκπροσώπους τους, σε αυτή τη συνάντηση που έχει γίνει Πανελλήνιος θεσμός.

Όλο και περισσότερα Σωματεία, με περισσότερα παιδιά συμμετέχουν κάθε χρονιά στο Συναπάντημα. Στην περυσινή διοργάνωση, του 2008 οι νέοι που διανυκτέρευσαν ήταν πάνω από 600, ενώ πάνω από 200 νέοι συμμετείχαν για μία μέρα χωρίς διανυκτέρευση.

Ιδιαίτερο στοιχείο του τρόπου διοργάνωσης αποτελεί το γεγονός πως οι νεολαίοι συγκροτούν στο τέλος κάθε «Συναπαντήματος» Επιτροπή εκπροσώπων τους. Η Επιτροπή αυτή, αναλαμβάνει να διαμορφώσει το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς, σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Παναγίας Σουμελά.

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος μπορούν να απευθύνονται στο Ίδρυμα «Παναγία Σουμελά»
τηλ: 2310-271812, 271336,
fax: 2310-285343 και
e-mail: sinapantima@panagiasoumela.gr

4 σχόλια:

YO!Reeka's είπε...

θα είμαι κατερίνη εκείνες τις ημέρες... άραγε μπορείς να πας χωρίς να κοιμηθείς εκεί στους ξενώνες; (λ.χ. σε κανα γλεντάκι)

Erisadesu είπε...

ναι φυσικά μπορείς
αλλά αν ανοίκεις σε σύλλογο καλό είναι να πεις οτι είσαι και από εκείνον τον σύλλογο ώστε να διαφημιστεί και ο σύλλογός σας.

YO!Reeka's είπε...

να διαφημιστεί με την παρουσία μου; σε μεγάλη υπόληψη με έχεις χα χα

Leviathan είπε...

Iperoxa prepei na einai! Kalispera!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...