Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Leave Efi Thodi Alone

based to the Makis facts, ήξερε ότι θα έγραφα αυτό το ποστ πολύ πριν την εκπομπή του.

Μπορεί να μην έχω λευκό σεντόνι και κάμερα για να κάνω το παρακάτω statement:



ωστόσο μπορώ να σας στείλω σε όλους εσάς στην τηλεόραση που ασχολείστε με την κυρία Θώδη αυτό:

One Way Pictures, Images and Photos
Εικ. 1: Μεσαίος δάχτυλος

Πόσο καραγκιόζηδες είστε όλοι εσείς που ασχολείστε με την Θώδη; Δεν ντρέπεστε λίγο που ποδοπατήσατε τα όνειρα σας και όσα θέλατε να καταφέρετε σαν φοιτητές στο όνομα της τηλεθέασης;

Τι έγινε και εκμεταλλεύεστε την Θώδη για να βγάλετε νούμερα; Τελείωσε η φαντασία σας; Δεν βρίσκετε να αντιγράψετε τίποτα από την δορυφορική τηλεόραση επειδή ο Θέμος σας ξεμπροστιάζει. Δεν έχετε να κάνετε πρωτότυπες εκπομπές επειδή οι μέσος Έλληνας τηλεθεατής έχει ήδη δει αυτό που του παρουσιάζεται στα δορυφορικά κανάλια.

Ήρθε ξαφνικά ο Άγιος Μάκης να σώσει την Θώδη με την εκπομπή του; Αν θέλει κάποιος να βοηθήσει την Θώδη μπορεί να το κάνει χωρίς να εκμεταλλεύεται τα προβλήματά της και χωρίς να βγάζει κέρδος χάρη στο όνομα της. θες οποιεδήποτε περαστικέ δημοσιογράφε και ταπεινέ παρουσιαστή να την βοηθήσεις; Kάνε το. Ο καλός Σαμαρείτης ποτέ δεν υπερηφανεύεται για τις πράξεις του. Πάνε σπίτι της και βοήθησε την και μόλις συνέλθει κάνε μια εκπομπή μαζί της όπου θα συζητάει όλα αυτά που πέρασε. Εκεί να δεις νούμερα. Μέχρι και εγώ θα δω την εκπομπή σου.


Εικ. 2: Άντε να μην αμολήσω την Gaga

Τώρα ξαφνικά όλους τους έπιασε πόνος για την Θωδη. Μέχρι και εγώ που πάντα άλλαζα κανάλι όταν την έβλεπα κάθομαι και γράφω γι αυτήν. Τουλάχιστον εγώ τον λέω ντρέπομαι που το κάνω. Αυτοί όλοι στην τηλεόραση όμως δεν ντρέπονται καθόλου. Η Έφη Θώδη πουλάει αυτή την περίοδο τρελά. Τα ίδια άτομα που την κατέστρεψαν (αυτά της τηλεόρασης) τώρα βγαίνουν να την "βοηθήσουν" και το παίζουν σωτήρες.

Άντε ρε που ασχολείστε με το ΔΡΑΜΑ της Θώδης, τραβήξτε να ασχοληθείτε με το ΔΡΑΜΑ του Παυλίδη και του Έλληνα. Αυτή η χώρα είναι ήδη χρόνια μέσα στο ψυχιατρείο και ποτέ δεν φροντίσατε γι' αυτήν (για την θώδη όμως). Άντε θυμηθείτε λίγο για ποίον λόγο θελήσατε να μπείτε στην τηλεόραση και αρχίστε να κάνετε σοβαρή τηλεόραση.

Η έλλειψη φαντασίας και πρωτοτυπίας στην ελληνική τηλεόραση είναι τόσο τραγική που καταντήσαμε να θεωρούμε τον Λάκη Λαζόπουλο πρωτότυπο. Που στην τελική ο άνθρωπος έχει πάρει την πιο αρχαία συνταγή αυτής της χώρας, την σάτιρα και την επικαιρότητα και το προσφέρει στο πιάτο. Τίποτα καινούργιο δηλαδή. Ωστόσο 100% Αληθινό.

Είχατε διανοηθεί ποτέ ότι μια τέτοια συνταγή θα πετύχαινε; Όχι γιατί κανένας στην τηλεόραση δεν έβαλε το μυαλό του να δουλεύει. Όλοι κυνήγησαν κλεμμένες συνταγές του εξωτερικού και της παρουσίασαν προσφέροντας μια κακιά απομίμηση (Δες Τατιάνα και Tyra). Γι' αυτό κύριε Λάκη, την τρίτη που θα κάνεις εκπομπή μίλα για όλους αυτούς που μιλάνε για την Θώδη. Μην ασχοληθείς με την ίδια αλλά για την υποκρισία και την έλλειψη φαντασίας σε αυτό το κουτί. Άντε 10 μικροί Μήτσοι που σας χρειάζονται όλους σας εκεί έξω. Τι 10 δηλαδή, τόσοι λίγοι Μήτσοι ποιον να πρώτο προλάβουν.

Leave Efi thodi Alone you bitches!!!

Τραβήξτε μια παραίτηση όλοι στο κουτί γιατί μας κουράσατε με την ανικανότητα σας. Γιατί ούτε αυτά που σας έμαθε η Πάνια δεν ξέρετε να κάνετε. Ξεχάσατε την ανθρωπιά σας για ένα κομμάτι σίδερο.

Εικ. 3: Αννίτα Πάνια η πρώτη διδαξασα.

Η μάνα μου όταν έκανα μαλακίες μου έλεγε : Άρε Ξύλο που θες...

Εγώ λέω, Α ΡΕ ΜΑΛΒΙΝΑ και 100 ΜΙΚΡΟΙ ΜΗΤΣΟΙ που θέλουν μερικοί.
Α ρε Μαλβίνα τι γέλιο θα ρίχνεις εκεί που είσαι.

Άντε ρε Έφη γίνε καλά σύντομα να σε δούμε γιατί εσύ είσαι πιο κάφρος από εμάς και σε παραδεχόμαστε. Άντε κοριτσάρα μου γίνε καλά να τους τα χώσεις.

Εικ. 4: Άξια Ιερή Δούλης της Θεάς Καφροδίτης


Σκάστε κοράκια και Leave her Alone!

7 σχόλια:

dannossiel είπε...

πολυ σωστη!!!
ετσι ακριβως εχουν τα πραματα
ο καννιβαλισμος,η υποκρισια και η ντεμεκ ψυχοπονια σ αυτη τη ζουγκλα(του μακη αλλα και της τβ γενικα)δεν εχει ορια

η θωδη ειναι αυθεντικη
στην τελικη τοσος κοσμος τρωει απ αυτην
το οτι ετρωγε επειδη η θωδη το παιζε τρελιτσα δεν τον πειραζει
ομως το να τρωει επειδη η θωδη ειναι τρελιτσα ειναι ακομη καλυτερο

κωλοζωα

Erisadesu είπε...

το αμολήσω σωστά το έγραψα?

kopria είπε...

Δυστυχώς η Θώδη δεν είχε την παιδεία να διαχειριστεί την, ούτως ή άλλως δύσκολή, διασημότητα.

Προφανώς είναι καννίβαλοι οι άρπαγες της τηλεόρασης.

Ας γίενι καλα η γυναίκα να γυρίσει στις πίστες που τις αντέχει και την αντέχουν

KitsosMitsos είπε...

Για τη βουλευτίνα μας την κεντροφόρα δεν είπατε τίποτις.

Beer-o-mixalhs είπε...

leyteria sthn Efh 8wdh!!!!

Erisadesu είπε...

Λευτεριά στην Θώδη όλοι μαζί !!!

tkouleris είπε...

Egw proteinw na valoun se kana treladiko OLOUS tous politikous sto idio domatio me tin thodi na tous tragouda olimeris ki olinyxtis. Gia timwreia pou me laoplanes proeklogikes dilwseis mas peithun na tous psifizoume...fysika thelw na einai prwto trapezi pista o psomiadis kai o karajaferis...XAXAXAXAXAXAXAXA



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...