Τρίτη 12 Μαΐου 2009

10 πράγματα στη Βαλίτσα του Ελληνάρα

Ο Ελληνάρας σε αντίθεση με πολλά θηλαστικά του οικολογικού μας συστήματος δεν είναι είδος προς εξαφάνιση. Του αρέσουν τα ταξίδια, τα ξίδια και γενικότερα η καλοπέραση.Όπως κάθε θηλαστικό έτσι και ο Ελληνάρας έχει τις συνήθειες του. Σ' αυτό το ποστ θα αναλύσουμε τα 10 Αντικείμενα τα οποία ο Έλληναρας ταξιδιώτης κουβαλάει πάντα στη βαλίτσα του.

1. Ένα κουτί Φραπέ κατά προτίμηση Nestle: Γιατί έκαστος του είδους του και o Nescafe στους φραπέδες. Ο Ελληνάρας κουβαλάει τον καφέ μαζί του γιατί απλά δεν τον βρίσκει στο εξωτερικό. Οι πιο επιδέξιοι δε διδάσκουν στον barman του ξενοδοχείου πως να τον κάνει ώστε την επόμενη φορά να τους εξυπηρετεί (εμείς πάντως στην Αμβέρσα αυτό κάναμε). "Φραπές επειδή ο λάτε είναι αηδία" όπως δήλωση η Barbie Kafros ξαδέρφη μας.


2 Τσιγάρα: 1 Κούτα για τον εαυτό τους, 1 κούτα για τους φίλους και 1 κούτα για να την πουλήσουν στο εξωτερικό. Έχετε δει τις τιμές των τσιγάρων στο εξωτερικό; Ούτε και εμείς είχαμε μία κούτα μαζί μας.

3 Ελληνική σημαία: Την συναντάτε κολλημένη στα λεωφορεία, σε αγώνες ομάδων του εξωτερικού, σε συναυλίες και σε ευρωπαϊκούς αγώνες όπου η μόνη ελληνική συμμετοχή είναι αυτή του Κωστάλα.

4 Ελληνικά T-Shirt: Για να ξεχωρίζουν μέσα στο πλήθος. Μπορεί να είναι κάποιας ελληνικής ομάδας (ΠΑΟΚ Και ας μη γαμήσω ποτέ) ή να εμπεριέχουν ευρηματική πρόταση τύπου "Όταν εσείς ανακαλύψατε το κρέας εμείς είχαμε ήδη χοληστερινη"

for more t shirts visit : http://www.cafepress.com/hellenism

5 Τυρί Φέτα σε άλμη, ντολμαδάκια, κεφτεδάκια και άλλα φαγητά της μαμάς για ευνόητους λόγους. Πολλές φορές η μαμά φροντίζει να τα στείλει και από μόνη της.

6 Σταυρουδάκι και εικονίτσα, χάρτινη, αγορασμένη από τα φανάρια. Γιατί αν δεν σε φιλάει η παναγίτσα ποιος θα το κάνει;

7 Καμάκι: Γιατί μπορείς να πάρεις το καμάκι από τον Έλληνα αλλά ποτέ τον Έλληνα από το καμάκι. Έτσι έχουμε τον έλληνα με τις αθάνατες ατάκες τύπου : "Wanna live your myth with a Greek?", "Greeks do it Better", "If you go Greek everything else is weak".


8. Cd with Greek proud music, γιατί όλοι οι ξένοι πρέπει να μάθουν τον Τερλέγκα, την Άντζελά και την Vissi... ώπα την τελευταία την ξέρουν ήδη.

9 Μάλλινο πουλόβερ ή ζακετάκι καθώς οι 12 βαθμοί δεν είναι καλοκαίρι.

10 Κούτες προφυλακτικών ασχέτως που τα περισσότερα θα καταλήξουν ως νερομβόμβες στα κεφάλια ανυποψίαστων περαστικών.

2 σχόλια:

kopria είπε...

Είσαι απίστεύτη.. και ναι όσα λες είναι αλήθεια...
Και λόγοι γιατί δεν γουστάρω κάποιες φορές που είμαι Έλληνας
http://kopria.blogspot.com/2008/10/blog-post_5420.html

Την καλημέρα μου

dannossiel είπε...

μαλακα τι γαματο ποστ που καναμε οι 3 ξαδερφες

δεν εκτιμηθηκε αρκετα
...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...