Σάββατο, 11 Απριλίου 2009

EΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Οι εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου δίνονται αφού συμπληρώσουν οι ασκούμενοι δικηγόροι το μαρτυρικό 18μηνο της μαύρης απλήρωτης εργασίας που παραπλανητικά ονομάζεται άσκηση.

Σκοπός είναι να μας σπάσει τον τσαμπουκά και να μας ανοίξει πάλι τις πληγές του γεμάτου εξετάσεων παρελθόντος μας χωρίς λόγο.Απλά γιατί μπορούν.

Όλοι λένε για το πόσο τυπικές και εύκολες είναι.Αν δεν πάρω την άδεια θα τους κάψω όλους έναν έναν που το παίζουν και υπεράνω.

Απλά ήλπιζα ότι θα έχω κι εγώ αυτό που ονομάζεται συσσωρευμένες γνώσεις απ τα τέσσερα χρόνια της σχολής.΄Οτι με έναν μαγικό τρόπο θα πιάσω σημειώσεις 3+ ετών και όλα θα μου ξανάρθουν στο μυαλό γιατί με κάποιον τρόπο η γνώση αποσαφηνίστηκε και αποκρυσταλλώθηκε μέσα μου.Ότι όλα γίναν καθαρά και ξάστερα και απέκτησαν νόημα.

Αλλά το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι οι ίδιες απορίες όταν διάβαζα τα ίδια πράγματα για τις εξετάσεις στη σχολή.

Και είμαι σίγουρη ότι με κάποιον τρόπο θα περάσω και αυτές τις εξετάσεις αλλά πότέ μα ποτέ δεν θα καταλάβω τι μου γίνεται.Ούτε αν γίνω δικηγόρος.

Γιατί πιστέψτε με ούτε αυτοί ξέρουν.

Πάω να διαβάσω.

5 σχόλια:

the BluElephant είπε...

και δεν είναι οι δικηγόροι μόνο έτσι... το ελληνισταν ζει και παραμονεύει να σου θυμίσει ότι δεν μπήκε στον εικοστό πρώτο αιώνα...

Erisabetsu-chan είπε...

μαλάκα το ξερα ότι τώρα που πρέπει να διαβάσεις θα σου έρθει όρεξη για ποστ λολ ρε.

geokalp είπε...

έτσι συμβαίνει σε διάφορα επαγγέλματα που θεωρούνται κύρους: πρώτα (σου) πίνουν αίμα με το μπουρί της σόμπας
καλό διάβασμα! θα χρειαστεί

KitsosMitsos είπε...

Καλή επιτυχία να ευχηθώ!

Erisabetsu-chan είπε...

αυτές τις μέρες η dannossiel δίνει αβέρτα μαθήματα ...αλλά είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
http://athlieskores.blogspot.gr/