Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Ερντογάν μου είσαι τρέλα....

.....είσαι τρέλα με την παλαιστινιακή φανέλα!!!

Όπως ξέρετε σε αυτό το blog έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση μίσους αγάπης με τους γείτονες τους Τούρκους. Σήμερα λοιπόν τους αγαπάμε και παραθέτουμε το αντιγραμμένο κείμενο απο το Troktiko (επειδή το ξένο είναι πιο γλυκό)

Ο Τ. Ερντογάν επιτέθηκε σκληρά στον πρόεδρο Πέρεζ και δηλώνοντας «για μένα έχει τελειώσει το Νταβός, δεν πρόκειται να ξανάρθω», εγκατέλειψε το χώρο.

Κατά τη συζήτηση, ο Iσραηλινός πρόεδρος απάντησε σε προηγούμενες επικρίσεις του Ερντογάν, ενίοτε μάλιστα, με ανεβασμένο τόνο φωνής. «Προσέξτε υπέρ τίνος τάσσεστε», είπε ο Σ. Πέρεζ στον Τ. Ερντογάν αναφερόμενος στη Χαμάς...

Μόλις ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ο Ισραηλινός πρόεδρος, ο Ερντογάν ζήτησε το λόγο. Απευθυνόμενος στο Σ. Πέρες στον ενικό, τού εξαπέλυσε φραστική επίθεση.

«Εσύ είσαι μεγαλύτερός μου, αλλά ο τόνος της φωνής σου είναι έντονος. Κι αυτό προέρχεται από την ψυχολογία αυτού που έχει εγκληματήσει», είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός και συνέχισε: «Eσείς ξέρετε πολύ καλά να σκοτώνετε. Ξέρω ότι σκοτώσατε μικρά παιδιά στις πλαζ, εσείς είχατε πρωθυπουργούς, που δήλωναν ότι αισθάνονται ευτυχισμένοι όταν μπαίνουν στα Παλαιστινιακά εδάφη πάνω σε τανκς».

Μετά από αυτό πως να μη τον αγαπήσουμε σήμερα; Τόλμησε να πει αυτά που όλοι έχουν στο μυαλό τους και δεν τα λένε... Μήπως τελικά η Τουρκία θα γίνει το κακό παιδί της Ευρώπης αυτό που θα λέει πάντα τη γνώμη του ακόμη και αν δεν μας αρέσει; Όπως και να έχει σήμερα είμαστε περήφανες που κάποιος τόλμησε και μίλησε έξω από τα δόντια σε αυτούς που αποκαλούνται λαός του Ισραήλ. Σίγουρα η προσέγγιση του δεν ήταν η πιο διπλωματική, μπορεί αν αποδειχθεί μεγάλο λάθος αυτό που έκανε... Όμως τόλμησε και το έκανε σε αντίθεση με έναν άλλο χοντρό ευνουχισμένο πρωθυπουργό που ξέρω. Τόλμησε και έστω για μια μέρα, μια στιγμή πήγε κόντρα σε αυτούς που θέτουν τους όρους, σε αντίθεση με έναν άλλο χοντρό ευνουχισμένο πρωθυπουργό που διορίζει υπουργούς αυτούς που πρόδωσαν το κόμμα του.

Όπως και να έχει ο Ερντογάν φάνηκε ότι έχει αρχίδια.... οι δικοί μας πολιτικοί το μόνο που δείχνουν είναι το πόσο βυθισμένοι στο λοίπος τους είναι..


Ελπίζω να βγει και μετάφραση σύντομα...



Μπορεί να εκτιμάμε αυτό που έκανε ο κύριος Ερντογάν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποδεχόμαστε την άνιση αντιμετώπιση που υφίστανται τα αδέρφια μας στον Πόντο.

9 σχόλια:

kopria είπε...

Αξιοσέβαστη άθλια κόρη, έχεις απόλυτο δίκαιο στη θέση σου

Neverlandean είπε...

Αυτό που θαύμαζα πάντα στους Τούρκους πολιτικούς είναι το σωστό timing. Πάνω που έγινε η δημόσια ομολογία ενός εγκληματία πολέμου, είπε 3 κουβέντες στον Πέρες και ξαφνικά η Τουρκία έγινε η αγαπημένη μας χώρα.

"μπορεί να αποδειχθεί μεγάλο λάθος αυτό που έκανε"
όχι, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αλλιώς δε θα το έκανε

Γιατί δεν παίρνουν παράδειγμα και οι δικοί μας;

KitsosMitsos είπε...

Μέχρι και ο Τούρκος αντιστέκεται και εμείς... Να μην πω τι!

Erisadesu είπε...

γαμιούνται
άλλαξα γνώμη.

desa είπε...

πρόσεξε υπερ ποιου τάσεσαι άθλια κόρη.

η τουρκία δεν έκανε λιγότερα στους κούρδους και μάλιστα σε έδαφος άλλης χώρας, να μην πω τι κάνει στα δικά της εδάφη. και μάλιστα πολύ πρόσφατα. επίσης δεν απάντησε στον πέρεζ όταν τον ρώτησε ''εσείς τι θα κάνατε αν κάθε μέρα δεχόσασταν 30 ρουκέτες σε κατοικημένες περιοχές''.

αυτό φαντάζομαι το ξέχασες.

Erisadesu είπε...

και εσύ μάλλον δεν διάβασες αυτό:

Μπορεί να εκτιμάμε αυτό που έκανε ο κύριος Ερντογάν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποδεχόμαστε την άνιση αντιμετώπιση που υφίστανται τα αδέρφια μας στον Πόντο.

και μάλλον Ξεχνάς ότι μιλάς σε μια Πόντια μέλος της ΠΟΠΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

και καλά του έκανε του Πέρεζ και δεν του απάντησε, γιατί τα ψέματα του Ισραηλ ξέρει να τα αναγωρίζει.

και μπορεί να κάνει ότι κάνει στους Κούρδους και στους Πόντιους
αλλά τουλάχιστον μίλησε το βόδι που έχεις για πρωθυπουργό τι έκανε;

Erisadesu είπε...

αλλά μάλον εσύ δεν ξέρεις τι συνεχίζει και κάνει στους πόντιους
γι αυτό ανάφερες τους κουρδους.

Dr. Feleki είπε...

Πολιτικος ειναι οτι και να ειναι.
Ειπε κατι σωστο επειδη τον συνεφερε. Αν στη θεση της Παλαιστίνης ήταν η Αρμενία ή ο Ποντος θα έλεγε άλλα.

Κανεις πολιτικος δεν αξιζει μπραβο αγαπητές οιονεί θεές. Μονο κρέμασμα. Δημόσιο όμως γιατι πειναμε που πειναμε (ωραια η πιτσα) να μη χανουμε και το τζερτζελέ.

Erisadesu είπε...

sou eipe kaneis oti den sinexizete h genoktonia twn pontiwn?
Ti se kanei na nomizeis oti EMEIS den xeroume ti travane ta aderfia mas ston ponto???

Poios sou eipe oti sti 8esi tis palaistinis den einai idi o pontos?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...